- 24 Ocak 2021
- 395
- 185
- 18
- 33
- Konu Sahibi Yildiztozu91
-
Kiyamam canim niye yapti acaba ben de sadece ilaci ictikten 3 saat sonra hafif bas donmesi yapti ve sersemlik oyle oldgu gbi uyuyorm hemen zaten bir saate duzeliyor :) ama sen yine de bi sir doktoruna insallah enfeksyon kapmamisndr . Ben ilknasilamamdan kapmisim sanirm .2 . Asilamamda bakti doktor rahim agznda yara baslamgici diye ekstra antbyotikte yazdi .. beklyorum bakalmBu cok rahatsiz edici canim ya.hapi cok yan etki yaptı bende.
Canim cok sagol. Bilmiyorum ki bide enfeksiyon kaptiysam yandık.hamile kalırsam antibiyotik de içemem.Kiyamam canim niye yapti acaba ben de sadece ilaci ictikten 3 saat sonra hafif bas donmesi yapti ve sersemlik oyle oldgu gbi uyuyorm hemen zaten bir saate duzeliyor :) ama sen yine de bi sir doktoruna insallah enfeksyon kapmamisndr . Ben ilknasilamamdan kapmisim sanirm .2 . Asilamamda bakti doktor rahim agznda yara baslamgici diye ekstra antbyotikte yazdi .. beklyorum bakalm
Ben sordum cok hafif antbyotik veri asilamamn 9. Gunundeym sknti olmaz dedi ins olmazzzCanim cok sagol. Bilmiyorum ki bide enfeksiyon kaptiysam yandık.hamile kalırsam antibiyotik de içemem.
Ben de bugün doktoruma sordum vajinal progestan dan irritasyon olabiliyor dedi.hassasiyet.Ben sordum cok hafif antbyotik veri asilamamn 9. Gunundeym sknti olmaz dedi ins olmazzz
Ah ahh aallah yardmcmz olsn adetbbelirtilerm basladi amaa :/Ben de bugün doktoruma sordum vajinal progestan dan irritasyon olabiliyor dedi.hassasiyet.
Kacinci gun test yapsam acabaBen de bugün doktoruma sordum vajinal progestan dan irritasyon olabiliyor dedi.hassasiyet.
Simdi hemen git kan ver 7 ci günde çıkıyor.Kacinci gun test yapsam acaba
Yaaaa ciddimisin hamilelik belirtiside adet gibi ayniAh ahh aallah yardmcmz olsn adetbbelirtilerm basladi amaa :/
Endişe etme canimYaaaa ciddimisin hamilelik belirtiside adet gibi ayni
15 gun dedi dokto abna ama :/Simdi hemen git kan ver 7 ci günde çıkıyor.
Yaaaa ciddimisin hamilelik belirtiside adet gibi ayni
İlk asilamamda boyle oldu adetnoldmYaaaa ciddimisin hamilelik belirtiside adet gibi ayni
Dur bakalım canim once sakin ol.akintin krem rengiyse hamile olabilirsin.bide asilama olunca 5 gun esinlede birlikte olman gerekiyordu.zaten bi sorun yoksa rabbim de isterse olur.İlk asilamamda boyle oldu adetnoldmins olmaz
Banada 14 gun dendi ama ben hep 1 hafta sonra öğreniyordum.dusuk yapmadan önce15 gun dedi dokto abna ama :/
Dur bakalım canim once sakin ol.akintin krem rengiyse hamile olabilirsin.bide asilama olunca 5 gun esinlede birlikte olman gerekiyordu.zaten bi sorun yoksa rabbim de isterse ol
Kiyamam canim her iste bir hayir vardr hic skmyalim canimizi hersey pozitifi gormek degil rabbim en hayirlisini sagliklisini yazsnBanada 14 gun dendi ama ben hep 1 hafta sonra öğreniyordum.dusuk yapmadan önce
Amin canim benim inşallah herkeseKiyamam canim her iste bir hayir vardr hic skmyalim canimizi hersey pozitifi gormek degil rabbim en hayirlisini sagliklisini yazsn
Canim slm seni merak ettim tahlil verdin mi?adet belirtisi diyordun son durum ne?Kiyamam canim her iste bir hayir vardr hic skmyalim canimizi hersey pozitifi gormek degil rabbim en hayirlisini sagliklisini yazsn
Canim ptesi vercem adet belirtilerim ayni :/Canim slm seni merak ettim tahlil verdin mi?adet belirtisi diyordun son durum ne?
İnşallah güzel müjde alirsinCanim ptesi vercem adet belirtilerim ayni :/
İnsallah canimmİnşallah güzel müjde alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?