- 24 Ocak 2021
- 395
- 185
- 18
- 33
- Konu Sahibi Yildiztozu91
İnsallaah canim cok tesekkur ederm acaba kac gunde yerlesiyor :)Bende yaptırmam artık çünkü 3 ten sonra yüzdelik düşüyo.. İnşallah şuan bebişin seninledir.. Çok amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallaah canim cok tesekkur ederm acaba kac gunde yerlesiyor :)Bende yaptırmam artık çünkü 3 ten sonra yüzdelik düşüyo.. İnşallah şuan bebişin seninledir.. Çok amin
Bende pkoluyum malesef ilkini devlette yaptım 20. Saatte yapıldı ama.. Tutmadı ne yazıkki sizin özeldemiydi sormamın nedeni özel daha mı iyi ben kesin özelde yaptırıcam emin olmak için soruyorumYok canım ne yanlış anlamasi ben ileri derece pkoluyum ilaç içmesem adet görmüyorum oyuzden yumurtlama gerçekleşmediği için hamile kalamıyorum
6 ile 12 arası canım yani en sağlıklı 14. günde test yapabilirsin inşallah.İnsallaah canim cok tesekkur ederm acaba kac gunde yerlesiyor :)
Hiç özele gitmedim ilk 2 asilamamda devlet hastanesinde oldu bu son asilamam il değişikliği nedeniyle üniversitede hastanesinde oldu birde ilk defa iğneden 20 saat sonra asilama olanı duydum ben 3 asilamamda da 36 saat sonra oldum asilama miBende pkoluyum malesef ilkini devlette yaptım 20. Saatte yapıldı ama.. Tutmadı ne yazıkki sizin özeldemiydi sormamın nedeni özel daha mı iyi ben kesin özelde yaptırıcam emin olmak için soruyorum
İnsallah canim bakalimmm :)) haber verrim6 ile 12 arası canım yani en sağlıklı 14. günde test yapabilirsin inşallah.
Ya ne güzel ben baktım ki devlet iyi ilgilenmiyo direk özele gittim. Ve bana aşılama dedi hayırlısıyla önümüzdeki aya yaptırıcam. Biraz maddi olarak pahalı geldi ama eğer yumurtalıklarını takip edecekse ve 36. Saatte yapacaksa tabiki razıyım tutsunda inşallah. Polikistik overliyim diyodum ondan mı ama baksana sendede var ve çok şükür ki tutmuş. Darısı başıma canım. Aşılamadan sonra önerdiğin bişey mi var mı yapayım.Hiç özele gitmedim ilk 2 asilamamda devlet hastanesinde oldu bu son asilamam il değişikliği nedeniyle üniversitede hastanesinde oldu birde ilk defa iğneden 20 saat sonra asilama olanı duydum ben 3 asilamamda da 36 saat sonra oldum asilama mi
Tamam canım haberdar et beni. Umarım tutunurİnsallah canim bakalimmm :)) haber verrim
UmarimmmmmmTamam canım haberdar et beni. Umarım tutunur
Aşılamadan sonra 2 gün duş almıyorum canım birde aşılamadan sonra 15 gün boyunca her akşam yasin okuyup duamı ediyorum hayırlı evlat nasip et diye 3 asilamamda da okudum dua ettim hepside pozitif oldu çok şükürYa ne güzel ben baktım ki devlet iyi ilgilenmiyo direk özele gittim. Ve bana aşılama dedi hayırlısıyla önümüzdeki aya yaptırıcam. Biraz maddi olarak pahalı geldi ama eğer yumurtalıklarını takip edecekse ve 36. Saatte yapacaksa tabiki razıyım tutsunda inşallah. Polikistik overliyim diyodum ondan mı ama baksana sendede var ve çok şükür ki tutmuş. Darısı başıma canım. Aşılamadan sonra önerdiğin bişey mi var mı yapayım.
Ne kadar güzel Allahım evlatlarını sana bağışlasın inşallah. Tez vakitte bizede nasip olsun en hayırlısındanAşılamadan sonra 2 gün duş almıyorum canım birde aşılamadan sonra 15 gün boyunca her akşam yasin okuyup duamı ediyorum hayırlı evlat nasip et diye 3 asilamamda da okudum dua ettim hepside pozitif oldu çok şükür
Ben de bugün oldum asilamami ilk aşılama. Benimde kasik agrim var.bide bana 48 saat cok onemli ilişkiye gir bol bol dedi.umarim bu aşılamaya etkilemez.hepimize bol şanslar.Merhaba arkadaşlar ayın 4nde ikinci aşılamamı oldum ilki malesef negatif .. fakat ilk asilamamda ilkngunden beri hep kasik agrim olurdu kasiklarım batardi ..afedersinz sisknlk gaz sancimda olmustu. Fakat ikinci aşılamamda hicbirsey yok ne agri ne bisy hissetmiyorum progestanda kullanyorum yine .. :/ aşılama sonrasi sizin hissettiklernz neler acaba
Hayirli olsun canim bana da bir gun arayla gir demisti .. insallah tutunur bebecigin Allah emeklerimizi hic etmez Aramiza hosgeldin sana da dua edecegimBen de bugün oldum asilamami ilk aşılama. Benimde kasik agrim var.bide bana 48 saat cok onemli ilişkiye gir bol bol dedi.umarim bu aşılamaya etkilemez.hepimize bol şanslar.
Teşekkür ediyorum canım Allah razı olsun. Ben de sana dua edeceğim. Bu arada hoş buldum.yanliz mersk ettiğim bugün 3 cu günüm asilamada.sag kasigimda şiddetli ağrı oluyor. Bacağıma belime vuran.bu siz de de oldu mu?Hayirli olsun canim bana da bir gun arayla gir demisti .. insallah tutunur bebecigin Allah emeklerimizi hic etmez Aramiza hosgeldin sana da dua edecegim
Oluyor canim progestanin etkileri onlarrTeşekkür ediyorum canım Allah razı olsun. Ben de sana dua edeceğim. Bu arada hoş buldum.yanliz mersk ettiğim bugün 3 cu günüm asilamada.sag kasigimda şiddetli ağrı oluyor. Bacağıma belime vuran.bu siz de de oldu mu?
Anladim canim mecbur cekicem bu ağrıyı o zaman. Aydınlattığın için çok teşekkür ediyorumOluyor canim progestanin etkileri onlarr
Bndede sisknlk yapyor asiri rica ederm canim ne demekAnladim canim mecbur cekicem bu ağrıyı o zaman. Aydınlattığın için çok teşekkür ediyorum
Arkadaşlar iyi geceler. Acil yardim lütfen. Ben progestan fitil olarak kullanıyorum.ben de yanma ve kaşıntı yapti.bu normal mi?
Bu cok rahatsiz edici canim ya.hapi cok yan etki yaptı bende.Ben hap olarak kullanyorum canim :/ ama yapar heralde