2 arada bir derede :((

Sen erkek arkadasindan bu sebeple mi ayrildin yani?
Adamin ne dusundugunu bile bilmiyorsun belki inat yapmistir diyorsun.
Ki inat yapsa bile annen niye tanismamis zamaninda
Ben cocuga uzuldum

hayır belkı degıl sordum ve evet annen zamannda tanısmadı smdıde benım ıstedgm zaman da olsun dedı. Benı dusunmelıydı bence ya blmıyrm ınanın

ınan annemı tanısanız bı ahh bız onu alttan almasak bızle konusması aylar alabılır konusmaz surat asar tavır yapar .. degıstıremıyoruz . Erkek arkadasımda dunku tavrımdan sora benı engellemıs :))) Ben ona anlattm durumu ama anlamak ıstemedı hıc bu surecte anlar belkı.

Kaç yaşında annesi bilmiyorum ama bu saatten sonra değişmez bence. Eğer evlilik olursa da hep bir huzursuzluk olacak. Ya konu sahibi annesiyle arasına mesafe koyacak yada bu çocukla.

Evet seni dusunmeliydi fakat sende onu dusunmemissin.Seviyorsan ve hatasini anlasin diye engel vs yaptiysan ara ve gonlunu al cunku yaptigin gercekten kirici bence ya adam vazgecerse cok pisman olursun.Vazgecsede hakkidir yani

Evet seni dusunmeliydi fakat sende onu dusunmemissin.Seviyorsan ve hatasini anlasin diye engel vs yaptiysan ara ve gonlunu al cunku yaptigin gercekten kirici bence ya adam vazgecerse cok pisman olursun.Vazgecsede hakkidir yani

kendısı de benı daha once engellemıstı o yuzden engellemeye bozuldgnu dusunmuyoırum ben onun .. ben annemın yapısını soyledım bunun uzerıne yaptıgı ınat bu hale getırdı ıste

Annene her şeyi söylemek zorunda mıydın?

degıldım tabıkı oturup anne senle hazır degılmıs bak gorusmuoms demedmkı dısarı cıkacaktm oturuodm ya senınkıylede bı tanısamadk kısmet olmadı dedı bende evet ya dedm yaz donusu artk smdı hazır degılmıs zaten dedm gulerek bu sadece yani burdan olay buralara geldı ıste

Ne kadar gereksiz ve saçma bir muhabbet yüzünden ayrilmissiniz. Yazık.
Ama ayrılmaniz çocuk için iyi olmuş. Bu kadar annesinin suratına bakıp iyi giden iliskiyi kesen yarın evliliğini de bitirir.

Ne kadar gereksiz ve saçma bir muhabbet yüzünden ayrilmissiniz. Yazık.
Ama ayrılmaniz çocuk için iyi olmuş. Bu kadar annesinin suratına bakıp iyi giden iliskiyi kesen yarın evliliğini de bitirir.

ınanın zaten son zamanlarda sureklı kavga edıoduk hanı muhtesem gıdıp bı anda boyle olmadı ama bu son olayda tuzu bıberı oldu gıbı .. zaten aramızın kotu olmasının da etkısı olmustur tanısmama olayına

sadece bu sebepten ayrilmak yersiz ence ayrica arayi siz bulacaktiniz yapamafiniz heralde

sadece bu sebepten ayrilmak yersiz ence ayrica arayi siz bulacaktiniz yapamafiniz heralde

vala yapamadım gibi , yanı ben annemı tandgm halde boyle tepkı verecegnı dusunemedm bı yandan da erkek arkaadsıma kızıyorum tanıssan olecek mısın yanı ınat ınat nereye kadar vala olan bana oldu

Ee tamam şimdi hazır değilmiş dememeliydiniz. Kendi aranızda halletmeliydiniz bu durumu. Yaz dönüşü anne desen yeterliydi.

Bence sevgilinizinde kin konusunda annenizden kalır yanı yok..
Ben annen ve babanı haklı buldum bu tanışma zamanını genelde kızın ailesi belirler..
Kiii kızlar zaten oğlanın ailesiyle 3. Gün tanışma merağı oluyor tanışıyor biliyorlarr.

evet al bırını vur otekıne durumu oldu haklsnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…