2 arada bir derede :((

canm ben bu senenın basından berı ıse gır de bı tanstraym dıyodum o da tamam bakarız dıodu e hadı tanstrcam dynce de yok hazır degılım muhabbetı .Ben normalde cabuk kırılmam ama boyle demesıne kırıldm ben onun annesıne gosterdgm saygıyı ondan beklerdım .

belki de evlenmeyi senin istediğin kadar demeyeyim de senin gibi istemiyor henüz?
belki biraz evlilik için birikim yapıp öyle tanışmak ve süreci başlatmak istiyor

aileler tanıştıktan sonra ilişkiniz asla sadece ikiniz varkenki gibi olmayacak

belki de evlenmeyi senin istediğin kadar demeyeyim de senin gibi istemiyor henüz?
belki biraz evlilik için birikim yapıp öyle tanışmak ve süreci başlatmak istiyor

aileler tanıştıktan sonra ilişkiniz asla sadece ikiniz varkenki gibi olmayacak

hep bunu dedm zaten bak aıleler ısın ıcıne gırınce ayrıl barıs olmaz .. Bu olaydada bak tanısmazsan kotu olavak dedm demek cıddı oldgnu anlamadı . Hayır canm maddı acıdan bır sıkıntı yok . Evlılıge hazır olmayabılır ama evet . Oyleyse de acık acık soyleyecek kendı hayatına bak dıcek ben daha ne kadar bekleyım onu 4 yıldır calısıyorum

canm ben bu senenın basından berı ıse gır de bı tanstraym dıyodum o da tamam bakarız dıodu e hadı tanstrcam dynce de yok hazır degılım muhabbetı .Ben normalde cabuk kırılmam ama boyle demesıne kırıldm ben onun annesıne gosterdgm saygıyı ondan beklerdım .

şimdi adam zaten baştan beri çok istekli değilmiş aslında yaa. sen kafanda ayarlamışsın ''işe girsin tanıştırayım'' diye adam bakarız demiş. sen işe girince ''hadi bu hafta tanıştıracağım'' demişsin adam istememiş. yani hep senin istemenle olmuş bazı şeyler anlatabiliyor muyum ? o da seni ailesiyle tanıştırmak için senin gibi hevesli miydi ? bilemedim ya seni geçiştiriyor desem 7 sene yani dile kolay ne zoru vardı o zaman seninle.

şimdi adam zaten baştan beri çok istekli değilmiş aslında yaa. sen kafanda ayarlamışsın ''işe girsin tanıştırayım'' diye adam bakarız demiş. sen işe girince ''hadi bu hafta tanıştıracağım'' demişsin adam istememiş. yani hep senin istemenle olmuş bazı şeyler anlatabiliyor muyum ? o da seni ailesiyle tanıştırmak için senin gibi hevesli miydi ? bilemedim ya seni geçiştiriyor desem 7 sene yani dile kolay ne zoru vardı o zaman seninle.

benı oyalıomusun dıyınce kuduruo sen nasıl konusuosn fln boyle dusunuosan ayrıl durma zaten dıye. Yok gecıstrdgnı duusnmuyorum ama bu duruma da anlam veremıyorum . Ben onun aılesıyle tanısmak ıcın oyle yok su tarıhte yok bu tarhte demedım dedgı zaman tanıstm tabı baya oldu tanısalı. Heveslıydı evet gel sunla tanstraym gel bunla tanstraym hep der

Sen suçlusun yani. Peki derdi neymiş ki sonra tanışırım demiş. Annen haklı Şu an tanışmak için can atması lazim

babamda dıyor yanı cok ılgnc hıc tanımıyorum ama kosa kosa tanısmaya gelmesı lazımdı dıyor. Derdı ıste annem zamannda tanısmadgı ıcın smdıde kendısının ıstedgı zaman olacakmıs. En azndan bana boyle soyluyor kafasında baska bıse kuruosa da bılmıyorum

babamda dıyor yanı cok ılgnc hıc tanımıyorum ama kosa kosa tanısmaya gelmesı lazımdı dıyor. Derdı ıste annem zamannda tanısmadgı ıcın smdıde kendısının ıstedgı zaman olacakmıs. En azndan bana boyle soyluyor kafasında baska bıse kuruosa da bılmıyorum
Ya of su an üzüldüm haline. Ben sana söyleyeyim hiç bitmiyor bu inatlasmalar. Ben pişman oldum resmen evlendigime bıktım yani tadını kaçırıyorlar her seyin

benı oyalıomusun dıyınce kuduruo sen nasıl konusuosn fln boyle dusunuosan ayrıl durma zaten dıye. Yok gecıstrdgnı duusnmuyorum ama bu duruma da anlam veremıyorum . Ben onun aılesıyle tanısmak ıcın oyle yok su tarıhte yok bu tarhte demedım dedgı zaman tanıstm tabı baya oldu tanısalı. Heveslıydı evet gel sunla tanstraym gel bunla tanstraym hep der
o zaman dediğiniz gibi inat etmiş sadece.

Ya of su an üzüldüm haline. Ben sana söyleyeyim hiç bitmiyor bu inatlasmalar. Ben pişman oldum resmen evlendigime bıktım yani tadını kaçırıyorlar her seyin

işte bende pişman olmak ıstemedgm ıcın aılemı dınlemek ıstıyorum sonucta benım mutlulugumu dusunuyorlar. INadı ona mutluluk getırecek mı smdı bakalım ..

annenin is gucu olmadan gelmesin demesi gayet normal erkek arkadasin buna hak vermeliydi. ilerde isin zor bunla simdiden iyi dusun bazi seyleri

evet ama bız cok kavga eder barısırız hanı bızım aramızın lımonı olması cok da etkılemezdı dıye dusunuyorum. Dıyorum ya ozellıkle anneme boyle bı konu acmadım annem sohbet sırasında bı tanısamadk vs dedı bende evet ya fln dedm sora nasıl soyledysem soylemısım ... Artk ne ıstedgmı bende blmıyrm ben ıstersem aılem ıstemezse hı ıstemyrm demezler ama hep bı onyargı olacak. Uzun ılskınun sonu hep boyle galıba
sadece bir tanışma gününü kararlaştıramamaktan olay bu hale geldiyse ilerisi için durumunuz hiç parlak değil.
çünkü bu devede kulak misali önemsiz bir mevzu.
bunu bile alttan alamıyosa annen ileride ciddi mevzularda ne yapar kimbilir.
ben de senin akılının karışık olduğunu düşünmüştüm.
hani biterse bitsin modundasın.
sevgilin uğraşıp düzeltirse devam edeceksin ama aksi halde bitirmişssin bence aklında.
ilişkiniz çok uzunmuş ama çok ta sağlam temelli değilmiş.
evlenmeyi düşünen iki insanın face ten filan birbirini engellemesi çok çocukca.

sadece bir tanışma gününü kararlaştıramamaktan olay bu hale geldiyse ilerisi için durumunuz hiç parlak değil.
çünkü bu devede kulak misali önemsiz bir mevzu.
bunu bile alttan alamıyosa annen ileride ciddi mevzularda ne yapar kimbilir.
ben de senin akılının karışık olduğunu düşünmüştüm.
hani biterse bitsin modundasın.
sevgilin uğraşıp düzeltirse devam edeceksin ama aksi halde bitirmişssin bence aklında.
ilişkiniz çok uzunmuş ama çok ta sağlam temelli değilmiş.
evlenmeyi düşünen iki insanın face ten filan birbirini engellemesi çok çocukca.

agzınıza saglık vala aynen durum budur .. aynen zaten bu ınatlasmaları kafamı karıstrdı olmayacaksa olmasın durumuna geldım artık . Kendı bu cocuklukları yaptı ve hepsıne de bı cevabı olur hep . Ben annemı tandgm ıcın annemı alttan alacak bırı lazım boyle ınatlasırsa bende aılemden vazgecmeyecgm ıcın kendısınden ayrıldım

annenin is gucu olmadan gelmesin demesi gayet normal erkek arkadasin buna hak vermeliydi. ilerde isin zor bunla simdiden iyi dusun bazi seyleri

Evet .. aslında ben dedmkı tanısınca evlenmıyorz dedm o da zmaannda ben tanısınca da evlenmeyecektık ama tanısmadı annen dedı . Annem de hep ıs cıdıdye bınınce tanısırım ben derdı .

Sanki siz biraz daha idareci davranabilirdiniz gibime geldi
Orta yolu bulsaydınız keşke belki gerçekten inat değildir gerçektende hazır değildir.

Ben inat yapmasına aşırı sinir oldum. Hep kendi istediği olsun isteyen bi tip galiba. Büyüğün seni adam yerine koymuş çağırmış, ne bu havalar?
Bence şu an sen devreden çık. Eğer seni istiyorsa bozduğu gibi düzeltir her şeyi.
adam cok guzel aile telbiyesi almis buyuklerine ne kadar saygili diymi:KK12::KK43::işsiz:burnundan kil aldirmiyo bey efendi simdiden

Sanki siz biraz daha idareci davranabilirdiniz gibime geldi
Orta yolu bulsaydınız keşke belki gerçekten inat değildir gerçektende hazır değildir.

canm uzun bı ılıskı zaten beklemısım kac sene daha hazır olma luksu olabılır mı ya .. su kızı artk bekletmeyım dıye dusunmesı gerekırken ..

Back