- 21 Temmuz 2015
- 6.671
- 6.064
- 198
- Konu Sahibi aloneteacher
Bence engelü felan kaldır, durumu izah et. Bu tür şeyler ikikişinin arasında kalmalı her şeyi aileye yansıtmamak gerekiyor i.yeterlıyms evet smdı anlıyorum ama ıs ısten gectkten sora
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence engelü felan kaldır, durumu izah et. Bu tür şeyler ikikişinin arasında kalmalı her şeyi aileye yansıtmamak gerekiyor i.yeterlıyms evet smdı anlıyorum ama ıs ısten gectkten sora
Tamam erkek arkadaşın haklı değil ama gelmedi diye de pat diye 7 yıllık ilişkiyi bitirmek hem de çok ergence bir şekilde "her yerden engelleyerek" ne kadar doğru ? Sen de bi tuhafsın.
Konuyu annene direkt söylemen işi batırmış..
Erkek arkadaşında direkt biri olunca ..
İşin zor.
Saççmalams burnu sürtülsün biraz
Bence engelü felan kaldır, durumu izah et. Bu tür şeyler ikikişinin arasında kalmalı her şeyi aileye yansıtmamak gerekiyor i.
7 yıllık ilişkini böle saçma bi nedenden bitirebiliyorsan zaten sevmemişsin sen iyi olmuş.
Benim sevgilim de Son 7-8 aydır ailesiyle tanıştırmak istiyo, hiçbirine de evet demedim. Ki bazılarından annesinin de haberi varmış ne yemek sever diye konuşmuşlar. Kusura bakmasın kimse, ben ne zaman istersem, karşı tarafta hazırsa o zmn tanışırım.
Belki adam kendini bu fikre biraz alıştırmak istedi, belki ne alıp gitsem vs düşünmek istedi, belki yılların verdiği reddedilmişlik için inat yaptı. Olabilir yani bunlar. Sen bu kdr anlayış gösteremiceksen zaten iyi olmuş adam için.
Kesinlikle annemiz haklı. Onca sene beklenilmiş. Çıkıp demesi gerekir, kızınızın görüştüğü kişi benim niyetim anlatmalıydı. Sonucta kız evladı daha hassas dvranması gerekir. Gez dolaş sonra nerde gördüm seni. Ailenize ve size yaptıgı çok büyük ayıp. Neyin inadı allah aşkına.
aslında uzun süreli bir ilişki direkt olarak ailelerin bir araya gelmesi lazımdı bence. sevgilinizin ailesi oğlum da işini gücünü kurdu artık ailenizle tanışalım demiyor mu peki ?
sevgilinizin ailesiyle iletişim halinde misiniz ?
aranız zaten limoniymiş.erkek arkadasımın annesı benı arayıp tanısalım fln dedı bende yazdan sora tanısırız once bı erkek arkadasmla tanssnlar sora sızle tanssn dedm bıse demedı kapandı oyle . ıste gecen haftasonu annemlerle tanstrp yaz sonu da aılesyle tanısma olacaktı planlarıma gore . Ama erkek arkadasım tanısmaynca aılem ıcın hersey bıttı..Annesıyle konusuyorum evet
aranız zaten limoniymiş.
bu aşamada tanışmaları için neden ısrarcı oldun bu kadar.
anneni bir şekilde geçiştirebilirdin pekala.
ama bence sen de bunu bahane olarak kullanmak istemişssin.
aslında iki arada kaldığın bir durum yok.
okuduğum kadarıyla annen sebepli olarak bu ilişkiye nokta koymak çok ta üzücü gelmemiş sana.
yanlış anlama ama zaten yıpranmış sürüncemede bir ilişkiymiş.
sen de bunun farkındasın.
bundan sonrasında ne istiyorsun,sevgilinin dönmesini mi,annenin alttan almasını.
kaç sene geçmiş tnaışmamışlar da sıkışık zamanda annenin dediği gün ve saatte tanışmayınca mı suç oluyor.
sen de annen de sevgilin de karılıklı tripleşmişsiniz:))
annen 7 yıl bekletmiş tanışmak için
sevgilin 2 ay istemiş vermemişsin
ailen bi sakin olsun fevri kararlar vermesin dee.
sizin bu adamla başka sorunlarınız var mıydı bu tanışma olayından hariç ?