2 arada bir derede :((

Erkek arkadaşının inadı çok yersiz.
Kız almak kolay mı insan kız annesinin gözüne gireyim diye düşünür.
Şimdiden sidik yarıştırma derdine düşmüş.
Tövbe tövbe!

Annen çok haklı valla.

annem de aynen bu cumleyı kurdu daha smdıden benımle sıdık yarstryr dıye .. Annem smdı cocukla yaz sonu da cocugun aılesıyle tansrz dıye dusunmstu aslında mantklıydı benım dusundgm de buydu

Şu insanların kini nefretinden nefret ediyorum :)
Ya boyle seylerde arada kalani hic dusunmezler. Ancak kendi egolarini tatmin ederlerm benim sozum gececek, benim sozum gececek.
Yarissinlar bakalim.

ahh aynen canm bıde annem o kadar kıncıdır hep derız marıfet sankı dıye .. Onun da huyu o elestryrz hep ama nafile ..Aynen yarıssınlar bakalım dedgn gıbı nolacaksa ellerıne ne gececkse

Evet yani 19 Yaşında başlamışsınız büyük sayilmazsiniz. 4 senedir çalışıyorsunuz. 22 yaş. 4 yıldır siz bu adamı iş bulsun diye Beklemişsiniz. Ben erkek arkadaşınıza çok da hak veremedim.

aslında soyle kı 7 sene ıcınde annemın tanısmaması ve sorasında erkek arkadasmn bunu ınat halıne getrp ıstedgı zamanda tansmak ıstemesı 2 ucu b.klu degnek misali

evet belkı hazır degıldı ama artık ınanın onun hazır olmama luksu yok bu ılskıde 4 senedır calısıyorum evlenmek ıcın bı o eksık yanı su an bu kadar bekledm ustune hazır degılım demek basta bana saygısızlık gibi .. Ben tanısmayacam demedım kı annenler donsun tanscam dedm dıyor . O zman hazır olacagnn bı garantısı de yok dıye dusunuyorum

bilmiyorum ben farklı düşünüyorum..
bu kadar bekleyen tatil dönüşünüde beklerdi..
siz kendi içinizde plan program yapmışsınız çocuğunda emir eriniz gibi uymasını beklemişsiniz ana kız..
bir sonraki sayfadaki mesajınızdan bu anlaşılıyor.

bilmiyorum ben farklı düşünüyorum..
bu kadar bekleyen tatil dönüşünüde beklerdi..
siz kendi içinizde plan program yapmışsınız çocuğunda emir eriniz gibi uymasını beklemişsiniz ana kız..
bir sonraki sayfadaki mesajınızdan bu anlaşılıyor.

hayır ınanın ben hep hadı ıs bul da tabstraym vs dıodum yanı pat dıye hadı bu hafta tanısıyosun durumu yok sureklı dıle getırıyodum ıs olsun da tanstraym vs o da tamam bakarız dıodu ama bu hafta tanstraym dıyınce de cevabı o oldu

ya da soyle duusnuyorum annemın tatıl ıcın gttgı sehre gelse tanısmak ıcın orda kendını ıfade etse nasıl olur acaba annem kabul ederse
Ya sevgiliniz kabul etmezse ?
Ya kusura bakmayın ama ailenizin gözünde kötü bi yer edinmiş sayenizde.. Tatil dönüşü tanışmaları daha mantıklı gibi.
Şuan anneniz babanız görüşse bile önyargıyla yaklaşıcaklar bu da sevgilinizin iki katı gerilmesine sebep olur.
Annenize herşeyin yolunda olduğunu ve onunla alakalı bi durumdan ötürü tatil dönüşü tanışacaklarını söyleseniz? Sevgilinizede ailenizin onu nasıl merak ettiklerini tanıyınca çok seveceklerini filan söyleyin arayı bulun yani

Ya sevgiliniz kabul etmezse ?
Ya kusura bakmayın ama ailenizin gözünde kötü bi yer edinmiş sayenizde.. Tatil dönüşü tanışmaları daha mantıklı gibi.
Şuan anneniz babanız görüşse bile önyargıyla yaklaşıcaklar bu da sevgilinizin iki katı gerilmesine sebep olur.
Annenize herşeyin yolunda olduğunu ve onunla alakalı bi durumdan ötürü tatil dönüşü tanışacaklarını söyleseniz? Sevgilinizede ailenizin onu nasıl merak ettiklerini tanıyınca çok seveceklerini filan söyleyin arayı bulun yani

bu durumda ortada ben kalacam kabul etmezse benı yeternce ıstedgını duusnmeyecem oyle bıse yaparsa . Annem arıyor engelle her yerden konusma sakın fln dıyor hanı anneme nasıl durumu ızah edecem tekrardan olursa hıc blmıyrm . Vala agzmdan nasl cıkmıs buraya kadar gelecegnı nasıl dusunmemısım hayret edıyorum su an kendıme

4 ay olmak uzere 3 bitecek

hımm ben yeni sandım..
o zaman şöyle yapın ailenizi bir hafta kadar sonra arayıp aslında yanlış anladığınızı hazır değilim dediğinde giderayak sıkıştırmak gibi olacağını düşündüğü için heyecan yaptığından dolayı böyle birşey söylediğini falan söyleyin..
suçu kendi üzerinize almanız lazım anneniz ancak buna ikna olursa yumuşar..

hımm ben yeni sandım..
o zaman şöyle yapın ailenizi bir hafta kadar sonra arayıp aslında yanlış anladığınızı hazır değilim dediğinde giderayak sıkıştırmak gibi olacağını düşündüğü için heyecan yaptığından dolayı böyle birşey söylediğini falan söyleyin..
suçu kendi üzerinize almanız lazım anneniz ancak buna ikna olursa yumuşar..

tesekkurler canm dedgnı yapacam ınsallah annem de yumusar .. annem malesef kinci biridir hıc sevmeyız bu ozellıgını ama degıstıremıyoruz bıseyı unutmuyor

Ailenin tanışma isteği üzerine erkek arkadaşının koşarak gitmesi gerekirdi.
Saçma bir inat ve bu gelecekte daha nelere inat yapar diye düşündürür insanı..

Ve bir o kadar saçma olan da senin tavrın.
Ayrıldım deyip hemen her yerden engellemek nedir, 7 yıllık ilişki yahu, bir bekle, ayrılacaksan da konuşursun, o da konuşur ne bahanesi var söyler eder, ayrılırsın.. Bir nefes alır sonra çıkarırsın hayatından..
Hayat sosyal medya olmuş.

Ayrılmanın karşılığı "her yerden engellemek" :KK57:

Ailenin tanışma isteği üzerine erkek arkadaşının koşarak gitmesi gerekirdi.
Saçma bir inat ve bu gelecekte daha nelere inat yapar diye düşündürür insanı..

Ve bir o kadar saçma olan da senin tavrın.
Ayrıldım deyip hemen her yerden engellemek nedir, 7 yıllık ilişki yahu, bir bekle, ayrılacaksan da konuşursun, o da konuşur ne bahanesi var söyler eder, ayrılırsın.. Bir nefes alır sonra çıkarırsın hayatından..
Hayat sosyal medya olmuş.

Ayrılmanın karşılığı "her yerden engellemek" :KK57:

zaten sosyal medya hesabımda yoktu ınstagram face gibi yıne boyle sacma sapan bı ınadı yuzunden su an hatrlamıyrm yanı olmasın cok da skntı degıl . Ben artk kafamda bıtırmem gerektgı ıcın engelledm whatsap ve aramadan yoksa engellemekten nefret ederım .. Ayrıca ben ona kac kez bak tanısmazsan daha kotu olacak vs dıye yazdm ama sanrm ne kadar cıddı bı durum oldgnn farkına varamadı . Normal ayrılır barıısırız gıbı dusundu

Iyi de sırf annenizin istediği zamanda tanışmaya gelmedi diye ayrılabiliyorsanız zaten o ilişki içinizde bitmiştir

Boş verin

E annem sil o defteri ayrıl dedıkten sora bende ayrılma kararı aldım o an ama duusnup de duruyorum işte böyle ...Hanı annem yok derse annemı nasıl ezıp gecebılırım kı onu dusundum

zaten sosyal medya hesabımda yoktu ınstagram face gibi yıne boyle sacma sapan bı ınadı yuzunden su an hatrlamıyrm yanı olmasın cok da skntı degıl . Ben artk kafamda bıtırmem gerektgı ıcın engelledm whatsap ve aramadan yoksa engellemekten nefret ederım .. Ayrıca ben ona kac kez bak tanısmazsan daha kotu olacak vs dıye yazdm ama sanrm ne kadar cıddı bı durum oldgnn farkına varamadı . Normal ayrılır barıısırız gıbı dusundu
Anlıyorum peki.. Ama yine de konuşabilirdiniz.
"ayrılır barışırız" gibi düşünmemesi için, ciddiyetini anlaması için konuşarak ayrılsaydın şuan bunu yaşıyor olmazdın yüksek ihtimalle.
Çünkü sen ona hiç cevap hakkı tanımamışsın, direkt kestirip atmışsın. Haklı iken haksız olmuşsun.
O, kendini savunsaydı bıraksaydın da, belki savunulacak yanı yok, olsun..

Bilemiyorum.. Ben böyle düşündüm. Konuşmak gerekti

Anlıyorum peki.. Ama yine de konuşabilirdiniz.
"ayrılır barışırız" gibi düşünmemesi için, ciddiyetini anlaması için konuşarak ayrılsaydın şuan bunu yaşıyor olmazdın yüksek ihtimalle.
Çünkü sen ona hiç cevap hakkı tanımamışsın, direkt kestirip atmışsın. Haklı iken haksız olmuşsun.
O, kendini savunsaydı bıraksaydın da, belki savunulacak yanı yok, olsun..

Bilemiyorum.. Ben böyle düşündüm. Konuşmak gerekti

Konustum canm engelledm ama bana ulastı ve aradım onu bu yaptgnn hata oldgnu annemın bunu unutamayacagnu anneme gore saygısızlık olacagnı soyledım .. Yaptıgının hata oldgnu duusnmuyormus ama yanı yazdan sora gorusmekte karralıymıs annemde yaz sonu beklesın o gorusurum beklesın dedı bana .

Konustum canm engelledm ama bana ulastı ve aradım onu bu yaptgnn hata oldgnu annemın bunu unutamayacagnu anneme gore saygısızlık olacagnı soyledım .. Yaptıgının hata oldgnu duusnmuyormus ama yanı yazdan sora gorusmekte karralıymıs annemde yaz sonu beklesın o gorusurum beklesın dedı bana .
Sürekli eleştirmiş gibi oldum ama bu noktada bir hatan daha var. Erkek arkadaşının "hazır olmama" durumunu annene aksettirmen.
İki tarafın inadı arasına sıkışıp kalmışsın..
Doğrusu annen haklı. Ama büyüklük yapıp geri adım da atabilir, ne olacak yani..
Bu da senin elinde, barışacaksanız, eminsen onunla olmak istediğine.. Önce aranı düzelt. Sonra annenle konuş, bir arkadaş önermiş.
Erkek arkadaşının hazır olmamasını heyecanına bağla, tatile öncesi sıkışmasın diye paniklemiş filan de.. Bu iyi bir çözüm olabilir..

Ama ilişkine güveniyorsan elbette, yoksa hiç çıkma bu yola

E annem sil o defteri ayrıl dedıkten sora bende ayrılma kararı aldım o an ama duusnup de duruyorum işte böyle ...Hanı annem yok derse annemı nasıl ezıp gecebılırım kı onu dusundum
Ben örneğin bir saniye tereddüt etmem
Inadından olmaz diyen annem için

Annemi ezemem ne demek

Adam ne zaman hazırsa o zaman gelir tanışmaya

Tanışılacak kişinin istediği anda mı gelinir sonuçta gelen önce gönüllü gelmeli

O kabul etmemiş zamanında tanışmayı şimdi de adam benim istediğim zamanda tanışırım o zaman ben onların her istediğini yapamam diyor ki haklı

Îki yetişkin insan ana babası karışmadan karar alamıyorsa henüz evlenmemeli

Hele sırf annesi kinci diye adamın ulaşma yollarını bile kapatıp engelliyorsa evlenme için henüz şartlar oluşmamış demektir bence

Son düzenleme:
Back