2 arada bir derede :((

annem de aynen bu cumleyı kurdu daha smdıden benımle sıdık yarstryr dıye .. Annem smdı cocukla yaz sonu da cocugun aılesıyle tansrz dıye dusunmstu aslında mantklıydı benım dusundgm de buydu

Ama işte dünya annenizin emri ile dönmüyor bence bu aşamada bunun hatırlatıldığı iyi olmuş

Neden hep annenizin planlarına uyulsun ki

Sürekli eleştirmiş gibi oldum ama bu noktada bir hatan daha var. Erkek arkadaşının "hazır olmama" durumunu annene aksettirmen.
İki tarafın inadı arasına sıkışıp kalmışsın..
Doğrusu annen haklı. Ama büyüklük yapıp geri adım da atabilir, ne olacak yani..
Bu da senin elinde, barışacaksanız, eminsen onunla olmak istediğine.. Önce aranı düzelt. Sonra annenle konuş, bir arkadaş önermiş.
Erkek arkadaşının hazır olmamasını heyecanına bağla, tatile öncesi sıkışmasın diye paniklemiş filan de.. Bu iyi bir çözüm olabilir..

Ama ilişkine güveniyorsan elbette, yoksa hiç çıkma bu yola

Aynen çok doğru bir yorum bence.
Siz ilişkinizden emin misiniz. Bu soruyu sordum ama cvp alamadım. Sizn bu ilişkide tek sorununuz bu mu yani bu adam çok iyiydi de bu hale mi geldiniz.
Annenin hisleri olumsuz olduğuna göre daha öncesi de var demek ki.

Ben örneğin bir saniye tereddüt etmem
Inadından olmaz diyen annem için

Annemi ezemem ne demek

Adam ne zaman hazırsa o zaman gelir tanışmaya

Tanışmışsak kişinin istediği anda mı gelinir sonuçta gelen önce gönüllü gelmeli

O kabul etmemiş zamanında tanışmayı şimdi de adam benim istediğim zamanda tanışırım o zaman ben onların her istediğini yapamam diyor ki haklı

Îki yetişkin insan ana babası karışmadan karar alamıyorsa henüz evlenmemeli

Hele sırf annesi kinci diye adamın ulaşma yollarını bile kapatıp engelliyorsa evlenme için henüz şartlar oluşmamış demektir bence

canm o zmaan ben sureklı beklıcem ınan etrafta bekleyen kız profılı cızıyorum sureklı .. uzun bı ılskı ıcındeysen evlılık dusunursun hanı hazır olmamak bana zaten tuhaf gelıyor. kac yıldır bırlıkteyız evlenene kadar da 1 sene gecerdı zaten. Annem ufacık seye kusup trıp yapan bırı bı sekılde ıdare edıyoruz hep ama yaptgnn da yanlıs oldgnu her frsatta dıle getryrz ama huylu huyundan vazgecmıo ..

Aynen çok doğru bir yorum bence.
Siz ilişkinizden emin misiniz. Bu soruyu sordum ama cvp alamadım. Sizn bu ilişkide tek sorununuz bu mu yani bu adam çok iyiydi de bu hale mi geldiniz.
Annenin hisleri olumsuz olduğuna göre daha öncesi de var demek ki.

tabıkı uzun bı ılskı mutlaka sorun vs oluyor artık ne dogru ne yanlıs bılmıyorum

Sürekli eleştirmiş gibi oldum ama bu noktada bir hatan daha var. Erkek arkadaşının "hazır olmama" durumunu annene aksettirmen.
İki tarafın inadı arasına sıkışıp kalmışsın..
Doğrusu annen haklı. Ama büyüklük yapıp geri adım da atabilir, ne olacak yani..
Bu da senin elinde, barışacaksanız, eminsen onunla olmak istediğine.. Önce aranı düzelt. Sonra annenle konuş, bir arkadaş önermiş.
Erkek arkadaşının hazır olmamasını heyecanına bağla, tatile öncesi sıkışmasın diye paniklemiş filan de.. Bu iyi bir çözüm olabilir..

Ama ilişkine güveniyorsan elbette, yoksa hiç çıkma bu yola

annem buyukluk yapmaz canm kusup trıp atar sora da yuzume vurur .. evet sanrm bu ılıskıyı ıstıyor muyum bunu dusuneym ben once bıraz zamana bırakmak en dogrusu galıba

canm o zmaan ben sureklı beklıcem ınan etrafta bekleyen kız profılı cızıyorum sureklı .. uzun bı ılskı ıcındeysen evlılık dusunursun hanı hazır olmamak bana zaten tuhaf gelıyor. kac yıldır bırlıkteyız evlenene kadar da 1 sene gecerdı zaten. Annem ufacık seye kusup trıp yapan bırı bı sekılde ıdare edıyoruz hep ama yaptgnn da yanlıs oldgnu her frsatta dıle getryrz ama huylu huyundan vazgecmıo ..

Ama işte elin adamı annenin tribini çekmek zorunda değil

Daha 26 yaşındasın

Zaten ayrılmışsın artık beklemiyorsun

Ben sadece, "bu hafta sonu gelmezsen ayrılırım dedim ve ayrıldım" tutumunuzu makul bulmadım

Daha 26 yaşındasın

Ben sadece, "bu hafta sonu gelmezsen ayrılırım dedim ve ayrıldım" tutumunuzu makul bulmadım

evet kımse de cekmez ben de kmsenın trıbını cekmek istemem .. Iste haftasonu gorusmezsek annemı de tandgm ıcın herseyın daha kotu olacagnı belırtmek ıstemıstım bu sekılde yazmstm hep ama demek onemsemedı sora da boyle oldu zaten

Hayir cocuk ne yapti da bu kadar topun agzina koydunuz gercekten anlamadim.
Soyledigi tek sey hazir degilim.
Olamaz mi.
Sevgilin sana annem tanismak istiyor dediginde ay canim suan hazir degilim dedigini dusun.
Herkes ustunu ciziyor birde sevgilin tarafindan tum iletisim kanallarindan silinip engelleniyorsun ne hissedersin.
Cok samimiyim akil sagliginiz dan suphe ederim.
Annende ki egoo da korkunc yani bunuda soylemeden edemicem.

Annenizin kinci bir insan oldugunu bildiginiz halde topu erkek arkadasiniza atmissiniz hata olmus bu. Ben hazir degilim falan deseydin. Ayrica 'onun karsisinda kiz arkadasinin annesi var' cumlesi ne demek? Anneniz hangi ulkenin kralicesi?

Ilk olumsuzlukta senden 7 seneyi cope atmani bir kalemde bekliyorsa o anneyi dinleme sen.

Annenizin kinci bir insan oldugunu bildiginiz halde topu erkek arkadasiniza atmissiniz hata olmus bu. Ben hazir degilim falan deseydin. Ayrica 'onun karsisinda kiz arkadasinin annesi var' cumlesi ne demek? Anneniz hangi ulkenin kralicesi?

Ilk olumsuzlukta senden 7 seneyi cope atmani bir kalemde bekliyorsa o anneyi dinleme sen.

işte ah kafam ben ya gulerek zaten hazır de degılmıs dedm sora ne demek hazır degılmıs fln basladı bı dısarı cıkıp geldım kı babamla konusmus . Annem kararı yıne bana bırakır ama bana karsı da tavrını alır

evet kımse de cekmez ben de kmsenın trıbını cekmek istemem .. Iste haftasonu gorusmezsek annemı de tandgm ıcın herseyın daha kotu olacagnı belırtmek ıstemıstım bu sekılde yazmstm hep ama demek onemsemedı sora da boyle oldu zaten
Ama sen çekmezsen başkasının tribini onun çekmesini neden bekliyorsun

Gelin benim ikinizin de değil benim dediğim olacak birlikte tatilde bir gün annemlerin yanına gideriz hem tanışır hem iki gün tatîl yapar geliriz der konu
Kapanırdı

Ama sen annenin tribini desteklemiş ve sırf onun inadı için ayrıldım diyebilmişsin

Bakın burada eğitim ırk mezhep vs nedeni ile istemeyen aileler var kendi içlerinde haklı ve tutarlılar bu durumda karşı duramadım dersin belki bir nebze de anlaşılır ama annenin iki ay sonra değil ille de şimdi tutulmasının mantığı ne

Kimsenin hayatına ipotek koyamayacağını öğrenmeli bunu Kv yapsa herkes topa tutar kız annesinin de her yaptığı doğru değil

Annene benzer Kv var bu tavrı bana sökmez kendi kızına söker ama ben asla dinlemem bana ne der geçerim eşime de sökmez

Bu tarz insanlar kime dişini geçirirse öyle gider ama sevgilinize diş geçmeyeceğini gördü sonra uğraşmaz

Annenizin egosuna koskoca bir MAŞALLAH demeden geçemiyorum.
Siz ailece annenizin nazını, tribini, kaprisini, suratını çekebilirsiniz.
Ama sevgiliniz buna mecbur değil.
Ve bunu anlatmaya çalışmış size bu tavrıyla.
Oradan buradan engellenmeyi hak edecek hiçbir şey yapmamış.
15 yaşında mısınız da konuşup uzlaşmak veya uzlaşamayıp doğru düzgün ayrılmak varken engelliyorsunuz adamı?
Anneniz de soruyormuş engelledin mi her yerden diye.
Kendinize bunu yakıştırmayın ya.
Gerçekten.
Anneniz bile olsa kimsenin uydusu olmayın.
Kendinize ait fikirleriniz olsun.
Bu olmamalı 26 yaşında bir kadının hayattaki duruşu.

Hayir cocuk ne yapti da bu kadar topun agzina koydunuz gercekten anlamadim.
Soyledigi tek sey hazir degilim.
Olamaz mi.
Sevgilin sana annem tanismak istiyor dediginde ay canim suan hazir degilim dedigini dusun.
Herkes ustunu ciziyor birde sevgilin tarafindan tum iletisim kanallarindan silinip engelleniyorsun ne hissedersin.
Cok samimiyim akil sagliginiz dan suphe ederim.
Annende ki egoo da korkunc yani bunuda soylemeden edemicem.

canm ınan kendısı de zaman zaman bu sekılde benı engelledıgı ıcın ben hep derdım cocuk cocuk ıslerle ugrasma dıye ben bu sefer cıddı oldgmu anlasın dıye o yola basvrdm .. malesef annemın bu huyunu aılecek degsıtrmeye calısıyoruz ama yok degısmıyor .. Ben sunu da dusunuyorum yarın bı gun yıne bıse olsa evlensem aılem bu sefer arkamda olacak mı hanı ıstemedk ama sen evlendın smdı sen bak caresıne durumu da olablr boyle olsun da ıstemem

Daha 26 yaşındasın

Çekmek zorunda değil ama yeri geldi mi öyle tripler çekiliyor ki. Az mı konu var bu kk da annesinin kv sinin derdini sıkıntısını çeken.
Daha bu cocuk evlenmeden pes etmiş.
Ayrıca 7 yılda heralde anneyi tanımıştır çocuk.
Kızın hatırına azıcık susup büyüktür deyip alttan alsaydı ölmezdi.
Ama o inada inatla cvp vermiş.

Annenizin egosuna koskoca bir MAŞALLAH demeden geçemiyorum.
Siz ailece annenizin nazını, tribini, kaprisini, suratını çekebilirsiniz.
Ama sevgiliniz buna mecbur değil.
Ve bunu anlatmaya çalışmış size bu tavrıyla.
Oradan buradan engellenmeyi hak edecek hiçbir şey yapmamış.
15 yaşında mısınız da konuşup uzlaşmak veya uzlaşamayıp doğru düzgün ayrılmak varken engelliyorsunuz adamı?
Anneniz de soruyormuş engelledin mi her yerden diye.
Kendinize bunu yakıştırmayın ya.
Gerçekten.
Anneniz bile olsa kimsenin uydusu olmayın.
Kendinize ait fikirleriniz olsun.
Bu olmamalı 26 yaşında bir kadının hayattaki duruşu.

canm ben ayrıldgmı soyledıkten sora engelledm zaten. acıkladm durumu . evet zaten ben anneme de dıcem senı cekecek bı koca ben nerden bulayım yanı .. Bız katlanıyoruz haklı olsak bıle tamam anne vs dıyıp cekıyoruz dedgnz gıbı baskası cekmek zorunda degıl tabı

Çekmek zorunda değil ama yeri geldi mi öyle tripler çekiliyor ki. Az mı konu var bu kk da annesinin kv sinin derdini sıkıntısını çeken.
Daha bu cocuk evlenmeden pes etmiş.
Ayrıca 7 yılda heralde anneyi tanımıştır çocuk.
Kızın hatırına azıcık susup büyüktür deyip alttan alsaydı ölmezdi.
Ama o inada inatla cvp vermiş.
Ama kişilik meselesi çocuk kaç yıldır susmuş beklemiş

kadın her dediğine he denmesîne alışmış eğer gelse idi anne hep baskın olurdu

Şimdi öğrensin herkesin onun parmağında oynayamayacağını

canm ınan kendısı de zaman zaman bu sekılde benı engelledıgı ıcın ben hep derdım cocuk cocuk ıslerle ugrasma dıye ben bu sefer cıddı oldgmu anlasın dıye o yola basvrdm .. malesef annemın bu huyunu aılecek degsıtrmeye calısıyoruz ama yok degısmıyor .. Ben sunu da dusunuyorum yarın bı gun yıne bıse olsa evlensem aılem bu sefer arkamda olacak mı hanı ıstemedk ama sen evlendın smdı sen bak caresıne durumu da olablr boyle olsun da ıstemem

Anneni siz alistirmissiniz biraz da.
Birde sen kendin yazdin
Inat yaptigini dusunerek ofkeyle hareket ettim diye.
Kasitli bir hareket bu.
Bak yine arada kim kaldi?
Sen sizin gibi onunda itaat etmesini bekliyorsun ama hata yapiyosun.
Neyse cok ustune geldim birazda seveyim :)
Uzulme ac engeli konus sevgilinle.
Hatta arada kaldigin icin fevri hareket ettigini ve saglikli dusunemedigini soyle.
Birazcikta hani agliyormussun da anlamasini istemiyormussun gibi yaparsan etkili olur :ıslık:
Anneni de artik idare edeceksin o kisim biraz sikintili :bicak:

canm ben ayrıldgmı soyledıkten sora engelledm zaten. acıkladm durumu . evet zaten ben anneme de dıcem senı cekecek bı koca ben nerden bulayım yanı .. Bız katlanıyoruz haklı olsak bıle tamam anne vs dıyıp cekıyoruz dedgnz gıbı baskası cekmek zorunda degıl tabı
Tamam da aldatma, yalan gibi bir sebep olmadığı sürece ayrılmak tek taraflı alınabilir bir karar değil ki.
Nasıl ki ilişkiye tek başınıza başlamanız mümkün değil, ilişkiyi tek başınıza bitirmeniz de mümkün değil.
Ayrıldığımı söyledim diye bir şey yok yani.
Ayrılmaya karar verdik diye bir şey var.
Makul olan bu.

Sen erkek arkadasindan bu sebeple mi ayrildin yani?
Adamin ne dusundugunu bile bilmiyorsun belki inat yapmistir diyorsun.
Ki inat yapsa bile annen niye tanismamis zamaninda
Ben cocuga uzuldum

Tamam da aldatma, yalan gibi bir sebep olmadığı sürece ayrılmak tek taraflı alınabilir bir karar değil ki.
Nasıl ki ilişkiye tek başınıza başlamanız mümkün değil, ilişkiyi tek başınıza bitirmeniz de mümkün değil.
Ayrıldığımı söyledim diye bir şey yok yani.
Ayrılmaya karar verdik diye bir şey var.
Makul olan bu.

o da tamam silip atıosan sen bılırsın dedı .. bızım ayrılıp barısmalarımız cok oldu malesef ılskıde . Ama tabı ılk defa aılem araya gırınce bende ne yapacagmı sasrp ayrldm dedm

Back