2 arada bir derede :((

Annenız de daha once reddetmiş görüşmeyi.. Aynı sekılde kendısı de heveslı olmalıydı nıtekım..Hop dıye kalkıp gelmeyen damat adayına sıtem etmeye hakkı yok.

Ama sızınde hatanız buyuk.. Durduk yere basınıza ıs cıkarmıssınız.Cesıtlı bahanelerle konuyu savabilirdiniz basınızdan.. Annenızın olayı buyutup bırde ustune babanıza tasıması da despot bır kayınvalıde adayı oldugu savını guclendırıyor gozumde.. Sizin hayatınızda etkisi hep boyle midir? Gel deyince gidilir Otur deyınce oturulur.. Oyle olmasından mutevellit sanırım hayatınızda hıcbır kararı kendı basınıza veremıyorsunuz.. Ayrıl deyınce de ayrılmıssınız birde...

Erkek arkadasınız haklı, İki tarafı birbirine dusman eden sizin tavrınız olmus..

hayır zaten aılemle yasamıyorum bıle kendı calıstgm sehırde yasıyorum bana karısmazlar rahat bı hayatım vardır . ama soz konusu benım mutluugm vs olunca karısma geregı duydular. bır de annem hep teyzemın mutsuz evlılıgını ornek verıp oyle olacaksn dıye korkarm derdı . Korktgnn basına gelmesınımı ıstemedı anlamadım. Aynen annem bıraz despottur ama ben anneme hak vermedgm bı konuda tavrımı alırım dıretemez yanı. ama bu konuda ne bıleyım bence tanısmalıydı ya kendınden buyuk bı ınsan kahve teklıufınde bulunuo ve 3 ay soraya randevu verıyor bu annemın zoruna gttı tabı benımdee..

Kaç yaşında annesi bilmiyorum ama bu saatten sonra değişmez bence. Eğer evlilik olursa da hep bir huzursuzluk olacak. Ya konu sahibi annesiyle arasına mesafe koyacak yada bu çocukla.
Anne değişmez ama yola gelir

Yukarıda da yazdım Kv dem böyle ama bu kızına söker bana sökmez eşim de koydu mesafesini

Geçen bir olay olmuş görümcem nazını çekmiş ben asla yapmam kendi anneme de Kv deme de o nedenle benden ondan istediğini asla isteyemez

Burada mesafeyi konu sahibi ayarlayacak erkek anneleri dominant olunca ana kuzusu oğlu evlenmeseymiş diyoruz aynısı bu da aslında

Konu sahibi idare edecek edemiyorsa da henüz evlenme şartları oluşmamış demek ki

Anne değişmez ama yola gelir

Yukarıda da yazdım Kv dem böyle ama bu kızına söker bana sökmez eşim de koydu mesafesini

Geçen bir olay olmuş görümcem nazını çekmiş ben asla yapmam kendi anneme de Kv deme de o nedenle benden ondan istediğini asla isteyemez

Burada mesafeyi konu sahibi ayarlayacak erkek anneleri dominant olunca ana kuzusu oğlu evlenmeseymiş diyoruz aynısı bu da aslında

Konu sahibi idare edecek edemiyorsa da henüz evlenme şartları oluşmamış demek ki

Ben sizi anlıyorum. Benim annem de çok dominant. Hatasını hiç kabul etmez. Birçok kişiyle konuşmaz çünkü ku hata yapmışlardır. Affetmesi çok uzun zaman. Alır. Ben anneme pek alttan almam cvplari yetiştiririm ama bir şey değişmez. Hiç yola geldiğini görmedim. Genelde yola getirir anne olduğu için. Mecbur konuşuruz.
Konu sahibini o yüzden anlıyorum.

Back