- 2 Haziran 2016
- 118
- 30
- 13
- 36
- Konu Sahibi aloneteacher
Annenız de daha once reddetmiş görüşmeyi.. Aynı sekılde kendısı de heveslı olmalıydı nıtekım..Hop dıye kalkıp gelmeyen damat adayına sıtem etmeye hakkı yok.
Ama sızınde hatanız buyuk.. Durduk yere basınıza ıs cıkarmıssınız.Cesıtlı bahanelerle konuyu savabilirdiniz basınızdan.. Annenızın olayı buyutup bırde ustune babanıza tasıması da despot bır kayınvalıde adayı oldugu savını guclendırıyor gozumde.. Sizin hayatınızda etkisi hep boyle midir? Gel deyince gidilir Otur deyınce oturulur.. Oyle olmasından mutevellit sanırım hayatınızda hıcbır kararı kendı basınıza veremıyorsunuz.. Ayrıl deyınce de ayrılmıssınız birde...
Erkek arkadasınız haklı, İki tarafı birbirine dusman eden sizin tavrınız olmus..
hayır zaten aılemle yasamıyorum bıle kendı calıstgm sehırde yasıyorum bana karısmazlar rahat bı hayatım vardır . ama soz konusu benım mutluugm vs olunca karısma geregı duydular. bır de annem hep teyzemın mutsuz evlılıgını ornek verıp oyle olacaksn dıye korkarm derdı . Korktgnn basına gelmesınımı ıstemedı anlamadım. Aynen annem bıraz despottur ama ben anneme hak vermedgm bı konuda tavrımı alırım dıretemez yanı. ama bu konuda ne bıleyım bence tanısmalıydı ya kendınden buyuk bı ınsan kahve teklıufınde bulunuo ve 3 ay soraya randevu verıyor bu annemın zoruna gttı tabı benımdee..