- Konu Sahibi aloneteacher
-
annem de aynen bu cumleyı kurdu daha smdıden benımle sıdık yarstryr dıye .. Annem smdı cocukla yaz sonu da cocugun aılesıyle tansrz dıye dusunmstu aslında mantklıydı benım dusundgm de buydu
Sürekli eleştirmiş gibi oldum ama bu noktada bir hatan daha var. Erkek arkadaşının "hazır olmama" durumunu annene aksettirmen.
İki tarafın inadı arasına sıkışıp kalmışsın..
Doğrusu annen haklı. Ama büyüklük yapıp geri adım da atabilir, ne olacak yani..
Bu da senin elinde, barışacaksanız, eminsen onunla olmak istediğine.. Önce aranı düzelt. Sonra annenle konuş, bir arkadaş önermiş.
Erkek arkadaşının hazır olmamasını heyecanına bağla, tatile öncesi sıkışmasın diye paniklemiş filan de.. Bu iyi bir çözüm olabilir..
Ama ilişkine güveniyorsan elbette, yoksa hiç çıkma bu yola
Ben örneğin bir saniye tereddüt etmem
Inadından olmaz diyen annem için
Annemi ezemem ne demek
Adam ne zaman hazırsa o zaman gelir tanışmaya
Tanışmışsak kişinin istediği anda mı gelinir sonuçta gelen önce gönüllü gelmeli
O kabul etmemiş zamanında tanışmayı şimdi de adam benim istediğim zamanda tanışırım o zaman ben onların her istediğini yapamam diyor ki haklı
Îki yetişkin insan ana babası karışmadan karar alamıyorsa henüz evlenmemeli
Hele sırf annesi kinci diye adamın ulaşma yollarını bile kapatıp engelliyorsa evlenme için henüz şartlar oluşmamış demektir bence
Aynen çok doğru bir yorum bence.
Siz ilişkinizden emin misiniz. Bu soruyu sordum ama cvp alamadım. Sizn bu ilişkide tek sorununuz bu mu yani bu adam çok iyiydi de bu hale mi geldiniz.
Annenin hisleri olumsuz olduğuna göre daha öncesi de var demek ki.
Sürekli eleştirmiş gibi oldum ama bu noktada bir hatan daha var. Erkek arkadaşının "hazır olmama" durumunu annene aksettirmen.
İki tarafın inadı arasına sıkışıp kalmışsın..
Doğrusu annen haklı. Ama büyüklük yapıp geri adım da atabilir, ne olacak yani..
Bu da senin elinde, barışacaksanız, eminsen onunla olmak istediğine.. Önce aranı düzelt. Sonra annenle konuş, bir arkadaş önermiş.
Erkek arkadaşının hazır olmamasını heyecanına bağla, tatile öncesi sıkışmasın diye paniklemiş filan de.. Bu iyi bir çözüm olabilir..
Ama ilişkine güveniyorsan elbette, yoksa hiç çıkma bu yola
canm o zmaan ben sureklı beklıcem ınan etrafta bekleyen kız profılı cızıyorum sureklı .. uzun bı ılskı ıcındeysen evlılık dusunursun hanı hazır olmamak bana zaten tuhaf gelıyor. kac yıldır bırlıkteyız evlenene kadar da 1 sene gecerdı zaten. Annem ufacık seye kusup trıp yapan bırı bı sekılde ıdare edıyoruz hep ama yaptgnn da yanlıs oldgnu her frsatta dıle getryrz ama huylu huyundan vazgecmıo ..
canm o zmaan ben sureklı beklıcem ınan etrafta bekleyen kız profılı cızıyorum sureklı .. uzun bı ılskı ıcındeysen evlılık dusunursun hanı hazır olmamak bana zaten tuhaf gelıyor. kac yıldır bırlıkteyız evlenene kadar da 1 sene gecerdı zaten. Annem ufacık seye kusup trıp yapan bırı bı sekılde ıdare edıyoruz hep ama yaptgnn da yanlıs oldgnu her frsatta dıle getryrz ama huylu huyundan vazgecmıo ..
Ama işte elin adamı annenin tribini çekmek zorunda değil
Daha 26 yaşındasın
Zaten ayrılmışsın artık beklemiyorsun
Ben sadece, "bu hafta sonu gelmezsen ayrılırım dedim ve ayrıldım" tutumunuzu makul bulmadım
Annenizin kinci bir insan oldugunu bildiginiz halde topu erkek arkadasiniza atmissiniz hata olmus bu. Ben hazir degilim falan deseydin. Ayrica 'onun karsisinda kiz arkadasinin annesi var' cumlesi ne demek? Anneniz hangi ulkenin kralicesi?
Ilk olumsuzlukta senden 7 seneyi cope atmani bir kalemde bekliyorsa o anneyi dinleme sen.
Ama sen çekmezsen başkasının tribini onun çekmesini neden bekliyorsunevet kımse de cekmez ben de kmsenın trıbını cekmek istemem .. Iste haftasonu gorusmezsek annemı de tandgm ıcın herseyın daha kotu olacagnı belırtmek ıstemıstım bu sekılde yazmstm hep ama demek onemsemedı sora da boyle oldu zaten
Hayir cocuk ne yapti da bu kadar topun agzina koydunuz gercekten anlamadim.
Soyledigi tek sey hazir degilim.
Olamaz mi.
Sevgilin sana annem tanismak istiyor dediginde ay canim suan hazir degilim dedigini dusun.
Herkes ustunu ciziyor birde sevgilin tarafindan tum iletisim kanallarindan silinip engelleniyorsun ne hissedersin.
Cok samimiyim akil sagliginiz dan suphe ederim.
Annende ki egoo da korkunc yani bunuda soylemeden edemicem.
Ama işte elin adamı annenin tribini çekmek zorunda değil
Daha 26 yaşındasın
Zaten ayrılmışsın artık beklemiyorsun
Ben sadece, "bu hafta sonu gelmezsen ayrılırım dedim ve ayrıldım" tutumunuzu makul bulmadım
Annenizin egosuna koskoca bir MAŞALLAH demeden geçemiyorum.
Siz ailece annenizin nazını, tribini, kaprisini, suratını çekebilirsiniz.
Ama sevgiliniz buna mecbur değil.
Ve bunu anlatmaya çalışmış size bu tavrıyla.
Oradan buradan engellenmeyi hak edecek hiçbir şey yapmamış.
15 yaşında mısınız da konuşup uzlaşmak veya uzlaşamayıp doğru düzgün ayrılmak varken engelliyorsunuz adamı?
Anneniz de soruyormuş engelledin mi her yerden diye.
Kendinize bunu yakıştırmayın ya.
Gerçekten.
Anneniz bile olsa kimsenin uydusu olmayın.
Kendinize ait fikirleriniz olsun.
Bu olmamalı 26 yaşında bir kadının hayattaki duruşu.
Ama kişilik meselesi çocuk kaç yıldır susmuş beklemişÇekmek zorunda değil ama yeri geldi mi öyle tripler çekiliyor ki. Az mı konu var bu kk da annesinin kv sinin derdini sıkıntısını çeken.
Daha bu cocuk evlenmeden pes etmiş.
Ayrıca 7 yılda heralde anneyi tanımıştır çocuk.
Kızın hatırına azıcık susup büyüktür deyip alttan alsaydı ölmezdi.
Ama o inada inatla cvp vermiş.
canm ınan kendısı de zaman zaman bu sekılde benı engelledıgı ıcın ben hep derdım cocuk cocuk ıslerle ugrasma dıye ben bu sefer cıddı oldgmu anlasın dıye o yola basvrdm .. malesef annemın bu huyunu aılecek degsıtrmeye calısıyoruz ama yok degısmıyor .. Ben sunu da dusunuyorum yarın bı gun yıne bıse olsa evlensem aılem bu sefer arkamda olacak mı hanı ıstemedk ama sen evlendın smdı sen bak caresıne durumu da olablr boyle olsun da ıstemem
Tamam da aldatma, yalan gibi bir sebep olmadığı sürece ayrılmak tek taraflı alınabilir bir karar değil ki.canm ben ayrıldgmı soyledıkten sora engelledm zaten. acıkladm durumu . evet zaten ben anneme de dıcem senı cekecek bı koca ben nerden bulayım yanı .. Bız katlanıyoruz haklı olsak bıle tamam anne vs dıyıp cekıyoruz dedgnz gıbı baskası cekmek zorunda degıl tabı
Tamam da aldatma, yalan gibi bir sebep olmadığı sürece ayrılmak tek taraflı alınabilir bir karar değil ki.
Nasıl ki ilişkiye tek başınıza başlamanız mümkün değil, ilişkiyi tek başınıza bitirmeniz de mümkün değil.
Ayrıldığımı söyledim diye bir şey yok yani.
Ayrılmaya karar verdik diye bir şey var.
Makul olan bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?