- 2 Haziran 2016
- 118
- 30
- 13
- 36
- Konu Sahibi aloneteacher
Bide şunu koyup durmayın nolurÜzgün olduğunuzu anladık zaten.
Tamam az once bende farkettm cok koydgmu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bide şunu koyup durmayın nolurÜzgün olduğunuzu anladık zaten.
Anladımannem ben bundan sora ona karsı hep onyargılı olacam ve unutmayacam dedı .. Hıslerıme guvenıosan yuzde 80 bu ısın sonu ıyı olmaz dedı
Anladım
İşiniz zor hakkınızda hayırlısı olsun umarım hersey gönlünüzce olur
Ben inat yapmasına aşırı sinir oldum. Hep kendi istediği olsun isteyen bi tip galiba. Büyüğün seni adam yerine koymuş çağırmış, ne bu havalar?
Bence şu an sen devreden çık. Eğer seni istiyorsa bozduğu gibi düzeltir her şeyi.
sordum oyle soyledı ve 1 2 kez sordm aslında bu soru da benım kafamı karstryor ama tanısınca evlenecek halımız yoktu hemen gelecek bı kahve ıcıp kalkacaktık
Bende sizin gibi düşünüyorum ama bazıları da böyle oluyor işte.Bence saçma işte, kızın sonuçta erkek arkadaşını tanıması daha uygun olur kimdir değildir diye fikir sahibi olursuneşimle hemen tanışmıştı annem güven oluyor daha çok
evet bende normalde hep orta yolu bulurum ama nedense pat dıye soyledım oyle .. Bır de bu ınat yapması hıc hosuma gıtmedı annem bılmeseydı benım ıcım rahat eder mıydı onu da blmıyrm
Hayır ben kin gutmuyorum ınanın asla kinci bi ınsan degılımdır . ben onu soyledıkten sora hatta cktm erkek arkadasımnla gorustm eve geldım kı annem babama anlatmıs baya snrlenmıs hatta benı erkek arkadasmn yanında aradı cok canm skldı bu duruma vs dıye![]()
neyi sordun ,ve ne cevap verdi anlamadım.tam sorduğunuz şey ve cevap ne.
bu önemli ona göre düşünelim.
bu iki mesajda size ait..
inat yapması hoşunuza gitmemiş intikam almak için annenize söylemişsiniz işte.. kin şu anda gütmüyorsunuz ama o gelmem dediğinde gütmüşsünüz bal gibi..
anneniz 7 yıl çocuğu oyalamış hazır asker gibi gel dediğinde gelecek diye beklemiş ..sizde maşallah annenizin dolduruşuna gelmişsiniz..
gelip tanışmak isteyen adama hayır denmiş 7 sene çocuk bir kere hayır demiş kıyamet kopmuş..
o zaman sizde 7 sene ayıp etmişsiniz..
Senı bu hafta tanstrcam haftasonu dedm hayır hazır degılım ben dedı bende sacmalama allah askına neye hazır olacaksın dedm oturcaz kalkacaz. Kafasında baska bıse var mıydı blmıyrm ama sora annene zamannda tanısmak ıstedgmı soyledm ıs bulsun askere gıtsın dedı smdı de benım ıstedgm zamanda olsun annenlerın tatıl donusunde olsun dedı ve bunda dırettı
Senı bu hafta tanstrcam haftasonu dedm hayır hazır degılım ben dedı bende sacmalama allah askına neye hazır olacaksın dedm oturcaz kalkacaz. Kafasında baska bıse var mıydı blmıyrm ama sora annene zamannda tanısmak ıstedgmı soyledm ıs bulsun askere gıtsın dedı smdı de benım ıstedgm zamanda olsun annenlerın tatıl donusunde olsun dedı ve bunda dırettı
hıııımmmmmm.
o zaman annen-baban haklı gibi...
kız tarafı hemen tanışmak istemeyebilir.hoş görülmeliydi .
Bu arada kaç yasindasiniz. 7 yıl diyip duruyoruz da belki çocuk yastaydiniz okuyordunuz vs vs
inanın annemın su tepkılerı verecegını bılsem anneme soylemezdım annem bıraz doldurusa getırıyor evet haklısınız o konuda . Aslında ben oyle laf arasında gecırdıgımı sanmıstmkı erkek arkadasmla gorusup eve geldım kı annem ıcın olay bıtmıs .. Bana gore tanısmalıydı zaten ama annem ıste tanısmadı
Çekinmelisinde zaten.
Annen ve baban artık hep bi önyargıyla yaklaşıcaklar sevgiline
Keşke bi bahane bulup tatil dönüşüde tanışmalarını sağlasaydın
tamam zaten sevgilin bunu tolere etmiş 7 sene boyunca ..
olay sizde bitiyordu sizde sevgilinizi idare edecektiniz tatil dönüşüne kadar..
çocuk belki inat için bile söylemedi belki cidden hazır olmadığını düşündü..