Merhabalar benimde 3. Gün embriyosu 2 adet bu ay transfer olucam ilk tüp bebek denemesi olucakSelam. Bu 3. Tüp bebek denemem. Endometriozis olduğu için donmus embriyo transfer ediliyor. Ilk 2si 5.gun embriyolariydi ve teker teker transfer edildi ve başarısız oldu. Simdi ilk kez 3.gun ve 2li transfer yapıldı. Benimle aynı durumda olan var mı? İnsan bu surecte konuşmaya çok ihtiyaç duyuyor.
Daha oncekinde evde test yapmış miydiniz? Yoksa direk kan testi mi verdiniz?Benimde bugün 2. Günüm 2. Transfer 2 donmuş embriyo :)
Direkt kan testi verdim evde testi yapınca insan hüsrana uğraabiliyorDaha oncekinde evde test yapmış miydiniz? Yoksa direk kan testi mi verdiniz?
Ben geçen 2sinde de dayanamadım yaptim. Onlar 5.gun embriyosuydu. Bu kez daha uzun bekleyişDirekt kan testi verdim evde testi yapınca insan hüsrana uğraabiliyor
Bende 29 unda transfer oldum aynı gün olmuşuzBen 29nda transfer oldum, bugün 4.gun :) hakkımızda hayırlısı olsun.
Yok benimki 5. Gün embriyosu dondurulmuşYaaaainsallah birlikte güzel haberler aliriz 3.gün embriyosu mu?
Benim de donmus. Pespese test yapacağız, insallah pespese güzel haberler alirizYok benimki 5. Gün embriyosu dondurulmuş
Ya ben bugün dayanamadım yaptım hayal kırıklığı tabi kiBenim de donmus. Pespese test yapacağız, insallah pespese güzel haberler aliriz
Ilk gün sayılmıyor. Yani daha 5.gününüz. cok cok erken. Boşa moral bozmayın, en güzeli kan tahliliErken mi acaba o yüzden mi çıkmadı
Beşinci gün değil mi bugün bence çok erken daha çıkmazErken mi acaba o yüzden mi çıkmadı
Aynen. Cok cok erken, 8den önce denemeyin bence. Aslinda evde hiç denememek lazım da beklemek çok zor isteBeşinci gün değil mi bugün bence çok erken daha çıkmaz
Aynennnnn zaten 2 ile 5 gün arası yerleşme sürüyor diye okudum bu sürede çıkması imkansızAynen. Cok isterseniz yine, 8den önce denemeyin bence
Bazılarında çıkmış ya çıkar belki diye düşündümIlk gün sayılmıyor. Yani daha 5.gününüz. cok cok erken. Boşa moral bozmayın, en güzeli kan tahlili
Bekleyeyim bi iki dün daha sabırsızlanıyorum amaBeşinci gün değil mi bugün bence çok erken daha çıkmaz
Bekle 3 4 gün daha hemen strese sokma kendiniBekleyeyim bi iki dün daha sabırsızlanıyorum ama