2.5 yılın sonunda Vajinismusu yendim!!

Çok teşekkür ederim umarım yapabilirim insan gerçekten kendini çok kötü hissediyor

Merhaba yardımcı olur musunuz bana da

Çok teşekkür ederim umarım yapabilirim insan gerçekten kendini çok kötü hissediyor
Aynen öyle tinimini hanımın dediği gibi,duvar yok ve hiç bir vajina penis giremeyeceği kadar dar değil.
Eşinize güvenin tüm hakimiyeti ona verin,eşiniz canınızı acıtmak istemez o yüzden bu kadar sabırla bekliyor.
Kademe kademe ilerleyin,derin nefes alın bol kayganlaştırıcı sürün direk eşinizi hergün parmak egzersizi denesin,ıkının direk içine giriyor zaten.
Sadece ertelemeyin,hergün deneyin.
Küçücük anlık yaşayacağınız bir sızı ve yanma için günlerinizi yemeyin…

Size yardımcı olmak isterim.Ne durumdasınız doktora hiç gittiniz mi hatta özelden yazayım
Merhaba ben doktora gittim aparatlarida denedim hersey norma doktor bir sorun yok ama denedigim zaman bir basinc degisik bir duygu izin vermiyor sorunum bubduyguyu asmak bunu nasil yapabilirim bu hissi yenen arkdaslar yardimci olursa cok sevinirim.

Merhaba yazın çok guzel motive edici bizde 2 ayın sonunda eşimle ilk ilişkiye girmeyi denedik ve başardık kanamam oldu neyse sonra vajina girişinde ister itemes yirtiklik oldu aciyor 3 gündür denyemiyorum sizdede oldumu

Bende ağrı oluyordu vajinal mantar olduğu ortaya çıktı. Fitil kullandığımdan beri daha rahatım. Ağrı olan varsa bundan olabilir. Bu arada kayganlaştırıcı ne kullanıyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…