Lütfen gerekli tedavi ve yardımı alın. Hamilelik sebebiyle yaşadığınız hormonal değişiklikten ilaç etki etmiyor gibi gelmiş olabilir.
Böyle biriyle de ömür geçer elbette. Kendinizi sorgulamayın, yargılamayın. Sevgiyi, saygıyı, özeni, en iyisini hak ediyorsunuz. Kendinizi sevip sayın lütfen. Çok rica ediyorum. Çok güçlü birisiniz, aklınızı koyacağınız her şeyin üstesinden geleceğinizi biliyorum. Şüphe etmeyin kendinizden. Sabote etmeyin kendi kendinizi. Ben size inanıyorum. Güveniyorum.
Bir evlat çok istiyormuşsunuz. Bu forumda insanlar aldır dedi diye aldırmayın, kendiniz ve bebeğiniz için en sağlıklısının bu olduğuna eminseniz aldırın. Lütfen sadece kendi iç güdülerinize güvenerek ne yapacağınıza karar verin.
Evet, evlat çok zor iş. Anksiyete, OKB olsun olmasın zor iş. Sizin gibi anksiyetesi olan nice kadın doğurup ne evlatlar yetiştiriyor. Siz arızalı, deformeli misinizki de kendiniz hakkınızda bu kadar aşağı cümleler koruyorsunuz, yapamam diyorsunuz. Lütfen yapmayın. Daha kendinize yapma fırsatı vermiyorsunuz ki. Hemen sabote ediyorsunuz sigara içiyorsunuz, yüksek doz ilaç alıyorsunuz.
Lütfen yapmayın, sizin ve bebeğinizin sağlığı en büyük önceliğiniz şu an. Aldırmak istiyorsanız aldırın, istemiyorsanız aldırmayın.
Bu çok barin bir konu, olayı dılardan gören yabancılar olarak tam tartamayabiliriz.
Aldırmayacaksanız, çok büyük bir sorumluluk evlat sahibi olmak. Bunun farkında olarak bu kararı verin.
Aldıracaksanız da, daha çok gençsiniz. İlerde psikolojik olarak daha sağlam yapıya sahip olduğunuzda tekrar kısmet olur inşallah.