• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.5 sene bebek istedim Allah verdi şimdi bende istemiyorum gibi hissediyorum nolur bana yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eski konunuza baktım da hamileyken sigara içmek yaptığınız en normal şeymiş. Ona gelene kadar neler var. Bayağı hastanelik vakasınız. Allah doğacak çocuğunuza yardım etsin. Böyle bir kadını doğur diye teşvik etmek, doğurunca alışacağına ve her şeyin geçeceğine inandırmaya çalışmak bile büyük vebaldir herhalde. Neyin duyarı kasılmış bu kadar anlamadım. Burası sorunlu tipleri pohpohlama yeri değil.

Ben açıkçası farklı bir yorum yapacağım. Bütün konuları ve mesajlarını okudum. Yazılanlar, hastalıkla ilgili çelişkiler ve cevaplara bakınca ben üyenin çok kaliteli bir troll olduğunu düşünüyorum açıkçası. Yani işini iyi yapan, her konusunda da çok fazla yorum alan ve bir şekilde fake olmadığına inandıran biri.

Böyle insanlar yoktur falan demiyorum. Hastalık konusunda da yaptıkları konusunda da daha fazlasını yapanlar elbet var. Ancak bu üye de hiçbiri bana geçmedi.

Anksiyete hastaligi cok zor kucuk yastan itibaren bende de vardi ama cocuk istedigim vakit ilaçları birakmistim evet hamilelikte ilac kullanmadigim icin zorlandim ama bir sekilde gecti.Beni en cok rahatsiz eden his daralma hissiydi.Emzirirkende kullanmadim emzirme bittikten sonra tekrar başladim.Bence ilaçları bırakin doktor kontrolunde yada hazir degilseniz ruhsal olarak keske korunsaydiniz

Söz konusu anne olma isteği, bebek olunca duygusal yaklaşıyoruz, doğur doğurma diyemem fakat üzerinde iyi düşünülmesi gerekiyor, 40 haftayı hadi bilemediniz 36 haftayı tamamladınız, lohusalığı da atlattınız, bebeklerin yaş sendromları var ve aşırı zorlayıcı oluyor bu sendromlar, bebeğiniz mizaç olarak kolay bir bebek de olmayabilir.

Bilmiyorum ben mi çok teferruatlı düşünüyorum 🙄
Asla teferruatlı değil tam da öyle. Ben gerçekten çok rahat ve kısmen umursamaz biriyimdir. Çocuğum olduğundan beri ağlama krizlerim ve girdiğim depresyonları sayamam bile. Bir yandan da ona bir şey olmasın korkusu. Benim annemin de psikolojik sorunları var. Dünyaya hiç gelmemiş olmayı tercih ederdim.

Evet ama bebeğimi aldırmak istemiyorum düzelme şansım yokmu? Eşime en büyük hayalini vermek istiyordum kendimde anne olmak istiyordum
Kardeşim senin sıkıntın tıpta okb, halk arası vesvese. Ve aşırı ileri boyutta ilaç desteği ile birlikte bi hocaya falan da gözükün derim

Eski konunuza baktım da hamileyken sigara içmek yaptığınız en normal şeymiş. Ona gelene kadar neler var. Bayağı hastanelik vakasınız. Allah doğacak çocuğunuza yardım etsin. Böyle bir kadını doğur diye teşvik etmek, doğurunca alışacağına ve her şeyin geçeceğine inandırmaya çalışmak bile büyük vebaldir herhalde. Neyin duyarı kasılmış bu kadar anlamadım. Burası sorunlu tipleri pohpohlama yeri değil.
Ben de başlarda alışırsın dedim ama hiçbirinden haberim yoktu sıradan bir panik atak sandım okudukça şok oldum. Bebeğe zarar verebilir katılıyorum.

Lütfen gerekli tedavi ve yardımı alın. Hamilelik sebebiyle yaşadığınız hormonal değişiklikten ilaç etki etmiyor gibi gelmiş olabilir.

Böyle biriyle de ömür geçer elbette. Kendinizi sorgulamayın, yargılamayın. Sevgiyi, saygıyı, özeni, en iyisini hak ediyorsunuz. Kendinizi sevip sayın lütfen. Çok rica ediyorum. Çok güçlü birisiniz, aklınızı koyacağınız her şeyin üstesinden geleceğinizi biliyorum. Şüphe etmeyin kendinizden. Sabote etmeyin kendi kendinizi. Ben size inanıyorum. Güveniyorum.

Bir evlat çok istiyormuşsunuz. Bu forumda insanlar aldır dedi diye aldırmayın, kendiniz ve bebeğiniz için en sağlıklısının bu olduğuna eminseniz aldırın. Lütfen sadece kendi iç güdülerinize güvenerek ne yapacağınıza karar verin.

Evet, evlat çok zor iş. Anksiyete, OKB olsun olmasın zor iş. Sizin gibi anksiyetesi olan nice kadın doğurup ne evlatlar yetiştiriyor. Siz arızalı, deformeli misinizki de kendiniz hakkınızda bu kadar aşağı cümleler koruyorsunuz, yapamam diyorsunuz. Lütfen yapmayın. Daha kendinize yapma fırsatı vermiyorsunuz ki. Hemen sabote ediyorsunuz sigara içiyorsunuz, yüksek doz ilaç alıyorsunuz.

Lütfen yapmayın, sizin ve bebeğinizin sağlığı en büyük önceliğiniz şu an. Aldırmak istiyorsanız aldırın, istemiyorsanız aldırmayın.
Bu çok barin bir konu, olayı dılardan gören yabancılar olarak tam tartamayabiliriz.

Aldırmayacaksanız, çok büyük bir sorumluluk evlat sahibi olmak. Bunun farkında olarak bu kararı verin.

Aldıracaksanız da, daha çok gençsiniz. İlerde psikolojik olarak daha sağlam yapıya sahip olduğunuzda tekrar kısmet olur inşallah.

herkese yorumları için teşekkür ederim ancak bazıları bebeğime zarar verecek kadar cani olduğumu söylemiş benim hastalığım insanlara zarar vermiyor kendime veriyor ben bir karıncayı bile incitmekten korkarkan bebeğime nasıl zarar verebilirim? Evet ağır okb ve kişilik bozukluğu yaşıyorum ancak 3 senelik evliliğimde hiçmi güzel anımız olmadı? Atakları tetikleyecek birşey yaşamadığım sürece normal insanlar gibi oluyordum zaten. Bebek konusunda gerçekten de çok istiyordum çünkü anne olmak bence dünyanın en güzel şeyi olmalı ki öyledir ilk başlarda böyle hissetmem normal dedi doktoruma özel doktorma ilerliyorum tedavimi alıyorum ama işte şuan neden böyle hissediyorum anlamadım için yazdım ben bebek için de tedavi gördüm normal yolla olmadı. Tek istediğim dua edin. Kötü şeyler yazmayın ben bebeğime niye zararl veriyim

herkese yorumları için teşekkür ederim ancak bazıları bebeğime zarar verecek kadar cani olduğumu söylemiş benim hastalığım insanlara zarar vermiyor kendime veriyor ben bir karıncayı bile incitmekten korkarkan bebeğime nasıl zarar verebilirim? Evet ağır okb ve kişilik bozukluğu yaşıyorum ancak 3 senelik evliliğimde hiçmi güzel anımız olmadı? Atakları tetikleyecek birşey yaşamadığım sürece normal insanlar gibi oluyordum zaten. Bebek konusunda gerçekten de çok istiyordum çünkü anne olmak bence dünyanın en güzel şeyi olmalı ki öyledir ilk başlarda böyle hissetmem normal dedi doktoruma özel doktorma ilerliyorum tedavimi alıyorum ama işte şuan neden böyle hissediyorum anlamadım için yazdım ben bebek için de tedavi gördüm normal yolla olmadı. Tek istediğim dua edin. Kötü şeyler yazmayın ben bebeğime niye zararl veriyim
İnsanlar devamlı dibinizde evinizde değil. 24 saat evde yanınızdq size bağımlı olan çok küçük bir canlı söz konusu. Araplara kendimi satmak için hesap oluşturdum yazmışsınız, unuttunuz mu? Arkadaşımın bebeği sigara içmeye devam ettiği için tek gözü çizgi olarak doğdu yazdım onu okudunuz mu? Doğurun çünkü üremek dünyanın en kolay işi. Millet burada mucize diye gaz veriyor, korunmasız cinsel ilişkiye giren milyarlarca memeli gebe kalıyor. Anne olmak değil çocuğu sağlıklı bakıp büyütmek, maddi manevi her ihtiyacını gidermek şahane bir his.

Hastalık genetik mi çocuğa geçer mi, ilaçlar sigara gelişimini engelledi mi… İlaçları bırak yogaya başla diyenler bile olmuş. Apartmanda çocuklar dayaktan şiddetten ihmalden bakımsızlıktan ölüp gidiyor ama komşular hiç ses duymadık diyor. Mümkün mü çığlık çığlığa ağlayan bebeği duymamak? Yıllarca çöp evde bağlanmış çocuk bulundu. Dağın başı da değil apartman katı. Doğur, sakın aldırma çok günah diyenler doğduktan sonra çocuk ölmüş kalmış umurlarında olmuyor.

Kocalar sıkıya gelince kaçıyor haberiniz olsun. Genetik veya anne karnında hastalık oluşursa ben ikinize de bakarım demeyebilir.

Ben de trol olduğunuzu düşünmeye başladım, umarım öyledir çünkü hiç bir çocuk hayata bilmem kaç 0 yenik başlamasın.

Ay bende biran panik atak geçirdiğinizi o yüzden öyle hissettiğinizi düşünmüştüm ona göre yorum yaptım geçmiş mesajlarınıza baktım durum ciddi lütfen destek alın

Bebek için tedavi mi gördün? Ay bir şey denmez sana artık. Bence gerçek değilsin bu kadar da olmaz.

Atakları tetikleyecek birşey yaşamadığım sürece normal insanlar gibi oluyordum zaten.
Bebek atak geçirdiğinde, hastalandığında, sebepsiz yere viyak viyak ağladığında ne yapmayı düşünüyorsunuz mesela? Sağlıklı düşünebileceğinize inanıyor musunuz? Annelik mucizesi falan film mi çekiyoruz iki pış pış yapınca sussa bu kadar insan buraya gelip dert yanar mı? Ben eşinizin de problemli olduğunu düşünüyorum artık. Karımı üç harfliler bastı da çocuk doğurunca geçer mi diye düşündü acaba? Allah'ın verdiği bir can korkarım yani aldır aldırma diyemem ama bari sigarayı bırakın ya.

İlaç tedavisinde iyi oluyorum zaten. Bebek bakmanında kolay olmadığını biliyorum ama öğrenirim değilmi! Bebeğime alışmam gerekiyor onun haricinde bende annelik duygusu olmayacak mı yani? Bir insan bebeğine neden zarar verir isteyerek? İlk aylar böyle normalmiş okudum araştırdım emin olun ben kötü bir anne olmayacağım evet anksiyete hastalığım var ama iyileşeceğim sigarayıda bırakacağım.

Geçmiş olsun geçer bu hisler inş

Kamu spotu hazır olmayan doğurmasın tedavi olmanız gerekiyorsa önce tedavi olacaksınız vs terapi alın alıyorusnuzudr belki bilmiyorum

Neyse yaz yazmıcam ya bana ne

Hamilesiniz ve aldırmayı düşünmüyorsunuz. Bu da bir seçenek sizin durumunuzda olan birine. Bınu neden düşünmediğinizi anlamıyorum. Peki tamam bu seçeneği es geçtik.Terapilere gidin, destek alın, uzmanlar ilaçlarınızı gebeliğinize göre ayarlar. Yapabileceğiniz başka bir şey yok bu durumda. Var mı? Yok.

Hamilesiniz ve aldırmayı düşünmüyorsunuz. Bu da bir seçenek sizin durumunuzda olan birine. Bınu neden düşünmediğinizi anlamıyorum. Peki tamam bu seçeneği es geçtik.Terapilere gidin, destek alın, uzmanlar ilaçlarınızı gebeliğinize göre ayarlar. Yapabileceğiniz başka bir şey yok bu durumda. Var mı? Yok.
Tedaviyle isteyerek yapmışlar çocuğu daha yeni söylüyor. Kişilik bozukluğu var, ne yaptığı belli değil ama çocuk hediye verecekmiş kocasına. Ben artık inanmıyorum yazdıklarına ya. Sigara içiyorum demiş bir de milleti sinir etmek için her tuşa basıyor

Tedaviyle isteyerek yapmışlar çocuğu daha yeni söylüyor. Kişilik bozukluğu var, ne yaptığı belli değil ama çocuk hediye verecekmiş kocasına. Ben artık inanmıyorum yazdıklarına ya. Sigara içiyorum demiş bir de milleti sinir etmek için her tuşa basıyor
Evet eski konularına şimdi baktım tedavi görmüş. Yani ne diyeyim bilemedim. Daha yaşı da 25 falan herhalde. Yanlış bir şey yazmak da istemiyorum. Kelimelerimi dikkatli seçmeye çalışıyorum.

İlaç tedavisinde iyi oluyorum zaten. Bebek bakmanında kolay olmadığını biliyorum ama öğrenirim değilmi! Bebeğime alışmam gerekiyor onun haricinde bende annelik duygusu olmayacak mı yani? Bir insan bebeğine neden zarar verir isteyerek? İlk aylar böyle normalmiş okudum araştırdım emin olun ben kötü bir anne olmayacağım evet anksiyete hastalığım var ama iyileşeceğim sigarayıda bırakacağım.
Hepimiz kitaplar okuduk doktoru dinledik, annelerimize, tecrübeli annelere sorduk. Günün sonunda saatlerce ağlayan bebekle başbaşa kaldık. Siz öğreniyorsunuz, bebeğin dünyadan haberi yok, gazdan kıvranıyor. Teoriyle pratik tutmuyor çünkü oyuncak değil canlı bebek.

İçim rahat artık emin gibiyim troll olduğunuza. Bu kadar üst üste olumsuz detaylar varken ille de doğurucam demez kimse. Siz dalga geçmeye devam edin, buradaki anne olsun olmasın bütün kadınların sinirini zıplatmaktan keyif alıyorsanız iyi eğlenceler. Kendinizi araplara satınca belki devlet el koyar çocuğa. Bu satış işini okuyup sizinle evli kalmaya devam eden kocanıza da hayırlı işler bol kazançlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X