- Emoji Skoru
- 122
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi Yorguncicekpcoslu
Merhaba arkadaşlar bu satırları yazarken o kadar kötü haldeyim ki Allah biliyor Ben 14 yaşından beridir anksiyete hastasıyım. konfor ve yer değişikliği yaşadığım zaman anksiyete tutuyor. Bunun sıkıntısını bekarken hallediyordum ama evliyken bu iş daha zor çünkü eşim üzülüyor. Ben ev almıştım ve taşınamadım oturduğum eve alıştım ve aşırı okb ile özel doktorda tedavi gördüm eşim bana yardımcı oldu tamam dedi taşınmadık adamın hevesini kursağında bıraktım. Şimdiki ise daha kötü. 2.5 senedir bebek hayali kuruyorduk 4 gün önceye kadar Allaha yalvardım bebek istiyorum diye Allah verdi ancak kendimi hiç mutlu hissetmiyorum karnımdaki bebeğe hiç alışamadım bakamam diye korkuyorum tek olmaya alışmışım gibi hissediyorum ve sanki bebeğimi allahım nolur affet istemiyor gibi hissediyorum bunu nasıl aşıcam eşim gene özel doktora götürdü ilacımın dozunu yükselttik ama hala iyi hissetmiyorum normal anneler gibi olmak istiyorum bebeğimi neden sevemedim o kadar anne hayali kurarken bunu anneme de söyleyemedim çünkü bana çok kızacak nolur bu geçici diyin anksiyete ataklarında sigara içiyordum ve şuanda içiyorum içerken üzülüyorum ama çok çaresizin nolur geçecek diyin eşim kahroldu