- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
Ayy yapim bunu
Daha önce paylaştık mı bilmiyorum, burda dursun.
Keske benimkilere de el atan biri olsaBende çok susadım mutfağa gidersem hem su içecem 4 bardak hem bulaşıkları halletmem gerek. Su saat oldu daha dokunmadım.
Başım felaket ağrıyordu da geçti şükürler olsun
Ben bitirdimKeske benimkilere de el atan biri olsa
Bende gitsem icsem
Allah yardimcin olsun sahura kadar siraylami uyuyorlarBen bitirdimkızları da uyuttum şimdi gidip uyumam gerek birazdan dönüşümlü olarak uyanmaya başlarlar
Yok önce küçük uyanır uyutup yatağa giderim daha dalmadan büyük annneeeee diye çağırır. Sabaha kadar böyle bi ksır döngğ içindeyizAllah yardimcin olsun sahura kadar siraylami uyuyorlarOff bende keske bitirsem iyi olacak ama kalkamiyorum
Hadi edinme kalk ben kalktim mutfaktan yazıyorum.Keske benimkilere de el atan biri olsa
Bende gitsem icsem
Ayy biz iki kisiyiz orduluk bulasik cikartiyorum Off savas alani kalkim odul olarak kendime su vercemHadi edinme kalk ben kalktim mutfaktan yazıyorum.
Bu bir günlük bulaşık olamaz sut pisirdim firinda yemek yaptım diye dağ gibi bulaşık olamaz ya .
Neyse kendime 20 dakika veriyorum.
Yine ki makinamin ici boş dolduruvericem oldu da bitti maşallah olacak
20 dakika demiştim ama baktım da 30 dakika sürmüş olsun.Ayy biz iki kisiyiz orduluk bulasik cikartiyorum Off savas alani kalkim odul olarak kendime su vercem
9 bardak içildi..kalan 6
Ayy cok sukur bende bitirdim bende suya gomuluyorum simdi20 dakika demiştim ama baktım da 30 dakika sürmüş olsun.
Allah im sağlık güç kuvvet versin de zamanın bir önemi yok.
Tertemiz mutfaktan ve tertemiz masadan msj yazıyorum. Islerim bitti.
Önümde bir sürahi su ve bardağım 2 bardak bulasiktan önce icmistim 2 bardak da simdi içeceğim.
1 bardak içtim ramazan ayı su düzenimi bozdu
Çok az gündüz susamiyormusun cnm1 bardak içtim ramazan ayı su düzenimi bozdu
Hiç aklıma gelmiyor canım su falan iftarda en son su içtim inanÇok az gündüz susamiyormusun cnm
Niloyatospikk
Hifaa
@Zerre
clara
NilMeSeKer
Aktif Lora
@tugcekb
Drderdimderin
Migrenben
Magnifiaque
Keira-
memurhanim