- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
Kız senin boyla benim boy bir mi yusyuvarlak birseydim ben atım özelden de görKız sus doğumda 90 vardım ben
ben 1 aydır 100 gram veremedimm.lanet iştahım da pek bir açıkk.benim yerime de içiver yeşil çay.ben anca kahveyle doldurayım mide miEvet hanımlar akşam yemeğini kocamdan önce bitirdiysem geeçekten az yemişim demektirbüyük bir kupa yeşil çay içtim . Su ne kadar içtim bilmiyorum ama içtim. Yarın sabahtan itibaren yulafa talibim
Bende zor veriyom yaaaben 1 aydır 100 gram veremedimm.lanet iştahım da pek bir açıkk.benim yerime de içiver yeşil çay.ben anca kahveyle doldurayım mide mi
pek bir zamlanmışlar mübarekler alamadım bugün sadece bir kaç ülker gofret alıp geldik.çikileta da lüküsss olmuşşşşBende zor veriyom yaaaişte ama mecbur tutucam boğazımı. Ben tatlıya çikilitiyi dayanamıyom
Çok geçmiş olsun çocuklar nasıl atlatiyorlar?çocuk covid oldu iyileşti giremediği sınavlar vs derken zayıflamayı unuttum.haftaya başlayacağımm inşallah
TebriklerEvet hanımlar akşam yemeğini kocamdan önce bitirdiysem geeçekten az yemişim demektirbüyük bir kupa yeşil çay içtim . Su ne kadar içtim bilmiyorum ama içtim. Yarın sabahtan itibaren yulafa talibim
Tuvalet kağıdı(derken detaya giremedim) bile lüks sınıfına giriyosa çikilatayı tartışmayalımpek bir zamlanmışlar mübarekler alamadım bugün sadece bir kaç ülker gofret alıp geldik.çikileta da lüküsss olmuşşşş
evet hepsi oldu maalesef.ama tat koku 9 gün geri geldi.bazılarında aylarca gelmiyormuşÇok geçmiş olsun çocuklar nasıl atlatiyorlar?
Ateş oldu mu tat koku kaybı?
Bi de asansör kullanmadım 9. Katı iki defa indim çıktımTebrikler
Benim çocuklar beni biraz tedirgin ediyor.evet hepsi oldu maalesef.ama tat koku 9 gün geri geldi.bazılarında aylarca gelmiyormuş
Vav gelsin selülitsiz bacaklar sıkı kalçaBi de asansör kullanmadım 9. Katı iki defa indim çıktım
şimcikk tuvalet kağıtsız olmaz.az yeriz aç içeriz de silmeden olmaz olmazzzzzzzTuvalet kağıdı(derken detaya giremedim) bile lüks sınıfına giriyosa çikilatayı tartışmayalım
Yemezsek zayıflarız bizim karımızaşimcikk tuvalet kağıtsız olmaz.az yeriz aç içeriz de silmeden olmaz olmazzzzzzz