- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
o saatte daha kahvemi içmemiş oluyorum dondurma canım istemezki.toptan yemeyi bırakırım daha iyi.hem zam gelmiş dondurmalara yemeyelimmmSabah 9-10 sularında dondurma yemek serbest
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o saatte daha kahvemi içmemiş oluyorum dondurma canım istemezki.toptan yemeyi bırakırım daha iyi.hem zam gelmiş dondurmalara yemeyelimmmSabah 9-10 sularında dondurma yemek serbest
Sabah sabah dondurma mı ben yemem yemesin diye yapıyor seni gidi seniSabah 9-10 sularında dondurma yemek serbest
aynen öyle.gözümüzdeki çapakla dondurma yedirecek bizeSabah sabah dondurma mı ben yemem yemesin diye yapıyor seni gidi seni
Ev yapımı şekersiz dondurma yapabilirsin ben yapıyomo saatte daha kahvemi içmemiş oluyorum dondurma canım istemezki.toptan yemeyi bırakırım daha iyi.hem zam gelmiş dondurmalara yemeyelimmm
Ne gibiBu ay bu şekilde bir diyet yapalım sonraki ay yasaklar gelecek .
Bu diyeti özleyeceksiniz bence hih
ben diyetsiz zamanda da bu kadar yiyorum gene zayıflayamıyorummmMenümü yazayım artık
Sabah 10 dk egzesiz yaptım
Sabah 3 adet kapya biber içi krem peynir dolması yedim çiğ hali
Ara: cappucino ve çay
Öğle : çorba patlıcan yatırma börülce salatası ayran
Ara: çilek
Akşam kötü oldu 20:30 ta geldi çok acıkmışım
1 tavuk dürüm ve portakal suyu ( hiç olmadı biliyorum )
Su :2 lt daha içeceğim
Bu kada i p e k
Fazla demiben diyetsiz zamanda da bu kadar yiyorum gene zayıflayamıyorummm
ölü taklidi yapalımm görünmeyelim gözüne.zaten 1 aya kalmaz açlıktan öleceğiz sayesindeNe gibi
Yavru sen en önemli zamanda en kalorili şekilde beslenmisin.Fazla demi
Ben öküz gibi yiyorum sabah da öğlen de ama akşam yemek yemeyince çok da güzel ac kalmadan eriyorum. Aciktikca limonata aciktikca karpuz oh daha ne yaölü taklidi yapalımm görünmeyelim gözüne.zaten 1 aya kalmaz açlıktan öleceğiz sayesinde
Bakın benim dediğim şekilde beslenirseniz hic grip bile olmazsiniz.Eki Görüntüle 2905478
Haşlanmış limon diyeti
Bende ya hep ya hiç olduğu için bana akşam yemek yedirirsen dibine vururum ortam yoktur. Tamamen kesmek mantıklı o yüzdenCok şükür itiraz etmeyen biri çıktı.
Akşam yemeği kilo yapıyor kesmek en güzeliBende ya hep ya hiç olduğu için bana akşam yemek yedirirsen dibine vururum ortam yoktur. Tamamen kesmek mantıklı o yüzden
Sağolun.. Aslında kilom çok değil ama göbek var.. Göbek bi gitse çok iyi olcak..Gecmis olsun.
53'ten kaça inmek istiyorsunuz?
Ben de itiraz etmedim aslinda, ilk konusmayi hatirlarsan, hatta benim fikrimi mi okudun demistim Sadece evde bitmesi gereken yiyecekleri bitirmek icin yedim bugün :) Son yeme saatini 18.00'e çekerim ben şekerim tansiyonum düşmesin diy. :)Cok şükür itiraz etmeyen biri çıktı.
Hımm, evet vücut esitsizligi hemen hepimizde var. Güzel şekilde Nurumuzdan faydalan sen, hep beraber sekillenmeyi umuyorum (YouTube'dan sporlar var).Sağolun.. Aslında kilom çok değil ama göbek var.. Göbek bi gitse çok iyi olcak..