- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Bizde seni seviyoruz kuzu bu hafta asiliyoruzSizi seviyem gızlar
Benim de düşmem icin dişli rakip ilazım tabii ki ondan
Gösterelim dünyaya, kız gücüüü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde seni seviyoruz kuzu bu hafta asiliyoruzSizi seviyem gızlar
Benim de düşmem icin dişli rakip ilazım tabii ki ondan
Gösterelim dünyaya, kız gücüüü
Ay ben bugün tartılamadım baskülün pili bitmiş çarşambaya inş. canım. Bu düzende çoookça vermem lazımdı ama ağırlaştı ya metabolizmamGünaydın hayırlı sabahlar.
Tartilanlar durumunu yazsın kuzular.
Minnosprenses
D u t
Catlak-kurabiye
H M
Cookiie
Minik Duduklu Tencere
GeyikliGece
@athena
Meybuz
Summer-girl
B baby girlL
Kahve __Kokusu
clara
@Hale yada lale
Chocolita
Mintimint
Pembe Lotus
M morpapatya_
BereliPenguen
Ahtapot Anne
i p e k
MssPARE
Jou
defne-28
İçiyorum içiyorum bitanemÇatlak'çığım, suyu düzenli içiyor musun? Catlak-kurabiye
Tebrik ederim canim, ne mutlu sana.Günaydın kızlar enson geçen hafta bugün tartılmışım (baskülün pili bitmişti)sonra tekrar bugün tartılabildim -800 vermişim
Mâşâallah sana sefan olsunAy ben şok -900 daha gitmiş ama aşırı tempolu günler yaşıyorum banada artısı bu oldunereden baksak bi 10 gün daha koşuşturmaca olacak gibi gider biraz daha kilolar
Sporlar da yapılıyor mu can kızlar ?İçiliyor mu sular bol bol?
Minnosprenses
D u t
Catlak-kurabiye
H M
Cookiie
Minik Duduklu Tencere
GeyikliGece
Meybuz
Summer-girl
B baby girlL
Kahve __Kokusu
clara
Chocolita
Mintimint
Pembe Lotus
M morpapatya_
BereliPenguen
Ahtapot Anne
i p e k
MssPARE
Jou
defne-28
Ben hasta oldum, mide bulantım var, sadece kekik ve su icebiliyorum bugün, buna da şükür
Birinci bile olabülürsün - 1700 ileAy ben şok -900 daha gitmiş ama aşırı tempolu günler yaşıyorum banada artısı bu oldunereden baksak bi 10 gün daha koşuşturmaca olacak gibi gider biraz daha kilolar
Şahanesular tam gaz devam günde 1 veya 2 defa 9 kat merdivenBirinci bile olabülürsün - 1700 ile
Esim acile götürecek.clara
Gecmis olsun. Toparlarsin insallah cabucak.
Sukur su iciyorum
Paketli gida tuketmiyorum
Spor pek yok :)
Gayet guzel gidiyor.
Çok geçmiş olsun canım cocuklarda kusma ishal salgın var bu dönemde kimle gorussem kusmadan yakınıyor.İçiliyor mu sular bol bol?
Minnosprenses
D u t
Catlak-kurabiye
H M
Cookiie
Minik Duduklu Tencere
GeyikliGece
Meybuz
Summer-girl
B baby girlL
Kahve __Kokusu
clara
Chocolita
Mintimint
Pembe Lotus
M morpapatya_
BereliPenguen
Ahtapot Anne
i p e k
MssPARE
Jou
defne-28
Ben hasta oldum, mide bulantım var, sadece kekik ve su icebiliyorum bugün, buna da şükür
Geçmiş Olsun canım benim iyisindir bugün inşaallah..Allah şifa versin..İçiliyor mu sular bol bol?
Minnosprenses
D u t
Catlak-kurabiye
H M
Cookiie
Minik Duduklu Tencere
GeyikliGece
Meybuz
Summer-girl
B baby girlL
Kahve __Kokusu
clara
Chocolita
Mintimint
Pembe Lotus
M morpapatya_
BereliPenguen
Ahtapot Anne
i p e k
MssPARE
Jou
defne-28
Her gün yürüyorum 10 bin adımdı bu ara 7 ye bazen 6 düşüyor bunada şükürSporlar da yapılıyor mu can kızlar ?
Sag olasın kuzucum.Çok geçmiş olsun canım cocuklarda kusma ishal salgın var bu dönemde kimle gorussem kusmadan yakınıyor.
Geçer inşallah canım
Amin ecmainSag olasın kuzucum.
Daha iyiyim, serum yiyince bana da kızıma da can geldi şükür hamd olsun daha iyiyiz. Sulardan olmus sanırım, herkes aile boyu hastanedeydi acillerdeydi bizim gibi.
Burda kuraklık sebebiyle sebeke suyuna kuyu suyu karıştırılmış, ondan sanırım herkes hasta oldu.
Rabbim sehrime, ülkeme her konuda yardım etsin.
Rabbim bizlere bütün vatandaslarimiza hidayet doğruluk iyilik versin.
Bütün hastalara sifa dilerim
GeyikliGece Kahve __Kokusu