2.5 Aylık bebeğim ve bıkmak

yorgundana

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2023
52
14
26
Annemi kaybettim . 23 yaşımdayım. Amerika’da yaşıyorum. 2.5 Aylık oğlum var ama tükendim . Yardım edebilecek kimse yok ve eski hayatımı özlüyorum . Annemi istiyorum gelsin bana yardım etsin açıp dertleşeyim geçecek kuzum desin inanmayayım ama bekleyeyim malesef onu anne olunca hem çok iyi anladım hemde daha çok özledim . Kendi bebeğime bakarken ben annemi istiyorum ve bu durum çok zoruma gidiyor . O kadar gazlı bir bebek ki kakası da mukuslu . Sütüm olduğu halde emziremedim sezeryan sonrası biberon kullanmışlar bebeğim mememi almadı bende uğraşmadım acıdan depresyondan şoktan . Kimseyi görmek konuşmak istemiyorum yemek giyemiyorum hep kusuyorum . Ölecek gibi hissediyorum kendimi . 2.5 Aylık oldu hala gazlı koltuğa bırakıyorum 2 dk sonra gezmek istiyor zıplayarak uyutabiliyorum. Kuzenlerime baktım ama hiç böyle değillerdi. Bazen keşke yapmasaydım diyorum ben o kadar güçlü değilmişim . Duş almak yemek yemek istemiyorum çünkü uyanır diye korkuyorum . Öyle korkuyorum ki o uyurken kımıldamıyorum bile . Çünkü uyanırsa 3 saat kucaktan bırakamicam oturamicam hep zıp zıp bittim artık . Geçecek mi ne zaman geçecek

geçecek merak etme
doktor ilaç vs vermedi mi ?
aktarda doğal ürünler var gaza iyi gelen
hepsini denedin mi?
lütfen isyan etme .
güçlü imişsin ki RABBİM sana bu hediyeyi vermiş
ilk anne sen değilsin ,tek anne de sen değilsin
herkes gibi senin de bu günlerin geçecek,sadece biraz daha sabır.
yöntem geliştirmen lazım, bebek sanırım çok bağımlı sana
hepsi için çözüm aramalısın .

damlalar kullandık ama daha kötü yaptı . Rezene kimyon ver dedi doktorum verdim olmadı . Masaj yaptırmıyor hep dik durmak istiyor artık kanguruda squat yapmaktan bacaklarım titriyor zor bela uyuyor 10 dk sonra gazla uyanıyor bittim artık

4.ayda bir anda kesiliyor sancilar. Cogu gitmis, azi kalmış. Bunalmislik hissinizi cok iyi anliyorum benim bebegimde cok gazliydi. Geceleri Babasiyla dönüşümlü olarak bakardik, bana iyi gelirdi. Esiniz isten gelince biraz o baksin siz gidip uyuyun ya da gezin, inanin cok iyi gelecek

Benim bebem de öyleydi çok zordu sizi çok iyi anlıyorum. Yardım edebilecek kimse yoksa eşinizin biraz destek olması lazım
Bide kakası mukuslu demişsiniz bizimki de öyleydi süt ürünlerine alerjisi varmış. 3 aylıkken öğrendik süt ürünlerini tüketmeyi bırakınca rahatlamıştı. Doktora sorup mamasını değiştirebilirsiniz

4.ayda bir anda kesiliyor sancilar. Cogu gitmis, azi kalmış. Bunalmislik hissinizi cok iyi anliyorum benim bebegimde cok gazliydi. Geceleri Babasiyla dönüşümlü olarak bakardik, bana iyi gelirdi. Esiniz isten gelince biraz o baksin siz gidip uyuyun ya da gezin, inanin cok iyi gelecek
Teşekkür ederim tek dostum eşim ama ben kendimi yetersiz zayıf hissediyorum o bile daha anne gibi ağlayınca sakin ol diyor susar diyor alıyor kucağına ben ise panik oluyorum terliyorum .hiçbir şey yapmak istemiyorum bir tek uyusun bende ağlayayım rahatça istiyorum heryerin ağrıyor herkesin bebeği duruyor güzel güzel benimki niye böyle oldu sanki bana işkence eder gibi nefes alamıyorum artık herkes gez diyor ama gezecek halim kalmıyor ki yemek de yiyemiyoruz

Benim bebem de öyleydi çok zordu sizi çok iyi anlıyorum. Yardım edebilecek kimse yoksa eşinizin biraz destek olması lazım
Bide kakası mukuslu demişsiniz bizimki de öyleydi süt ürünlerine alerjisi varmış. 3 aylıkken öğrendik süt ürünlerini tüketmeyi bırakınca rahatlamıştı. Doktora sorup mamasını değiştirebilirsiniz
Doktora sordum normal mukus olabilir dedi ama bence de alerjisi var değiştirdim başka mamalar denedim keçi sütlü de yeşil kaka oldu aptamil comfortta ishal oldu hipp de kabız gerçekten napıcam bilmiyorum

Teşekkür ederim tek dostum eşim ama ben kendimi yetersiz zayıf hissediyorum o bile daha anne gibi ağlayınca sakin ol diyor susar diyor alıyor kucağına ben ise panik oluyorum terliyorum .hiçbir şey yapmak istemiyorum bir tek uyusun bende ağlayayım rahatça istiyorum heryerin ağrıyor herkesin bebeği duruyor güzel güzel benimki niye böyle oldu sanki bana işkence eder gibi nefes alamıyorum artık herkes gez diyor ama gezecek halim kalmıyor ki yemek de yiyemiyoruz

Yetersizlik hissinizde cok normal. Yalniz bebeginiz cok ufak, oda cok acı cektigi icin ağlıyor, size ihtiyaci var. Bebek biraz büyüyene kadar onun hayati siz oluyorsunuz, size komple muhtac. O yuzden kendinize vakit ayiramamanizda cok normal. Bunun gecici bir surec olduğunu bilin. Biogaia kullandik biz. Doger damlalar bi ise yaramamisti. Hergun ayni saatte veriyorduk, 5 gunden sonra bariz bir rahatlama gozlemledim. Sizde deneyebilirsiniz

Doktora sordum normal mukus olabilir dedi ama bence de alerjisi var değiştirdim başka mamalar denedim keçi sütlü de yeşil kaka oldu aptamil comfortta ishal oldu hipp de kabız gerçekten napıcam bilmiyorum
Benim bebegim 5.ayda emmeyi birakti. Bundan kullaniyorduk, deneyin isterseniz

Eklentiler

• Screenshot_20230925-145106_Free Adblocker Browser.jpg
    Screenshot_20230925-145106_Free Adblocker Browser.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 118
O damlayı aldım ama ilk gün daha çok ağladı yırtınır gibi korktum devam etmedim etmeniydim acaba

O damlayı aldım ama ilk gün daha çok ağladı yırtınır gibi korktum devam etmedim etmeniydim acaba

Evet evet edin. Duzenli kullanin. Bagirsak hareketlerini duzenliyor. Bunlara ek olarak benim kiz kabizdi. 1 ayda sadece 2 kez kaka yapmisti
Acil servislerde dolasiyorduk. O kadar iyi geldi ki anlatamam

Annemi kaybettim . 23 yaşımdayım. Amerika’da yaşıyorum. 2.5 Aylık oğlum var ama tükendim . Yardım edebilecek kimse yok ve eski hayatımı özlüyorum . Annemi istiyorum gelsin bana yardım etsin açıp dertleşeyim geçecek kuzum desin inanmayayım ama bekleyeyim malesef onu anne olunca hem çok iyi anladım hemde daha çok özledim . Kendi bebeğime bakarken ben annemi istiyorum ve bu durum çok zoruma gidiyor . O kadar gazlı bir bebek ki kakası da mukuslu . Sütüm olduğu halde emziremedim sezeryan sonrası biberon kullanmışlar bebeğim mememi almadı bende uğraşmadım acıdan depresyondan şoktan . Kimseyi görmek konuşmak istemiyorum yemek giyemiyorum hep kusuyorum . Ölecek gibi hissediyorum kendimi . 2.5 Aylık oldu hala gazlı koltuğa bırakıyorum 2 dk sonra gezmek istiyor zıplayarak uyutabiliyorum. Kuzenlerime baktım ama hiç böyle değillerdi. Bazen keşke yapmasaydım diyorum ben o kadar güçlü değilmişim . Duş almak yemek yemek istemiyorum çünkü uyanır diye korkuyorum . Öyle korkuyorum ki o uyurken kımıldamıyorum bile . Çünkü uyanırsa 3 saat kucaktan bırakamicam oturamicam hep zıp zıp bittim artık . Geçecek mi ne zaman geçecek
Anakucagı kullanıyor musunuz ? Bebeğim 11 aylık. Doğdugu zamanlar aynı sizin bebeğiniz gibiydi. Sonra gaz bitti reflü devam etti vs. Gazlar bitiyor, dertler bitmiyor maalesef ama zamanla alışıyorsunuz. Her dara düştüğünüzde bunların geçici olduğunu hatıratın kendinize.

Kolik bebek annesi olarak yazıyorum. Kızım şu an 3,5 aylık. Kırkından sonra her aksam saat 7-10 arası etini koparmışlar gibi ağlardı. Sadece dışarıda bebek arabasıyla gezmek onu sustururdu. Gün içinde de sürekli ıkınma ağlama bu şekilde geçiyordu. Hala ağlak bir bebek ama 2.5 ayda saatli ağlamalarımız bitti. Gaz sıkıntımız azalmaya başladı. 3. Aydan sonrada tamamen geçti. En fazla 4 aya bitmiş olacak merak etme. Bize iyi gelen şeyleri paylaşayım seninde işine yarar. Sağıp mı veriyorsun yoksa mamamı veriyorsun orayı anlamadım ama eğer senin sütünü içiyorsa günde 2 defa sabah ve aksam olmak üzere kimyon ve rezeneyi karıştırıp çay olarak iç. Bebişini gün içerisinde sık sık yüz üst yatır. Gündüz hergün banyo yaptır banyodan sonra karnına yağ ile masaj yap birde bacaklarını ittir. Aksamda bacak ve karın masajı yap günde 2 kere. Cok krize girdiğinde sıcak su dolu kovaya kollarından tutarak sok öyle tut kalsın içinde biraz rahatlatır onu. Su soğumasın ama. Ayaklarında hep çorap olsun. Gazı tek rahatlatan şey masaj. Emin ol geçecek. Banada geçecek derlerdi inanmazdım. Sab simplex adında bir damla var biz onu kullandık ilk 1 hafta hiçbir işe yaramadı sonra iyi gelmeye başladı. Bir de oyun halıları oluyor var mı bilmiyorum ama tepeden oyuncaklar sallanan gün içerisnre ona yatır hep ona alıştır oyalanır sende hirsz rahat edersin. Benimkide kucak delisi maalesef ama gün içersinde sürekli yere koyuyorum. Yarısındw ağlıyor istemiyor yarısında ses çıkarmıyor 15-20 dk oyalanıyor.

Geçecek güzel dostum bitecek 🥰 Allah bir lütuf vermiş biraz zor evet ama bitecek
İnanın herkes annesi ile büyütme şansına sahip olamıyor
Bazısının çocuğu olmuyor mesela ben 3.defa tüp bebeğe başladım defalarca bebeklerimi kaybettim. Herkesin imtihanı farklı daha çok gençsiniz bitecek lütfen üzülmeyin yiyin için beslenin birde online psikologlar var aşırı iyi geliyor eğer fırsatınız varsa konuşun onlarla

Hepsi gececek fakat ilk zamanlar cidden Zor. Cogu kisi ayni seyi yasadi emin ol.

Sling ring kesinlikle tavsiye ederim.
Ilk bebegim cok gazliydi, ,ekledigim fotodaki krem cok iyi gelmisti. YouTube de videosufa var masaji hakkinda.
Orda bulabilirsin umarim

Eklentiler

• 1000010158.jpg
    1000010158.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 102
Tam 3 ay boyunca berjer koltukla bitlestim gece gunduz memede kolik bir bebegim vardi üstelik sezeryandan sonra dikislerimde patlamisti 1 ay pansuman yaptirip anitibiyotiklerle ayakta kaldim ilk 13 gun annem vardi ama malesef calistigi icin yasadigi sehre donmek zorunda kaldi o gidince ac kaldim meyve sulariyla beslendim duş alamiyordum dikislerim iltihaplanir diye sicak bezlerle siliyordum vücudumu. 1 aylikken covid olduk travma yasadim oglumu kaybetme korkusu beni dahada beter yapti psklojim bozuldu elimde ates olcerle geziyordum her yerde ustelik surekli mastit oldum .. emziren bir anneydim mukuslu kaka bizdede vardi en son kanama olunca teste gittik alerjik dediler sonra damla kullandik iyi geldi ama yasadigin bu tum sıkıntılar biranda 6 aya girisinde son buluyor uzulme lutfen dik dur cogu gitmis azi kalmis bugunlere donup gulceksin bi.zaman sonra

Merhaba güzel anne. 13. Aydan sesleniyorum sana , bebeğim gazlı ,alerjik ve uyumayan bir bebekti. İlk 3 ay kafam sanki durmuş gibiydi. Hiçbir şeyi aklımda tutamıyordum. Dikişlerden yatıp kalkamıyordum. Tek başına ağlayan bi bebeğe bakmak gerçekten çok zordu. Ne zaman tükendiğimi hissetsem bebeğimi öptüm kokladım. O bu dünyaya yabancı herşeyden korktuğunu bana ihtiyacı olduğunu düşündüm. Onun tek tanıdığı kişi bendim. Ben de çok yorgundum. Herşeyi bıraktım. Tek amacım bebeğimi ve kendimi doyurmaktı. Zamanla alışıyorsun. Gülümsemeye başlıyor. Dünyan değişiyor. Sana tavsiyem bebek arabasına koy evde onu sür. Uyuyunca da içinde uyusun. Yediğin herşeye kimyon at. Bebiş mama içiyorsa muhtemelen mukuslu kaka alerji belirtisi, mamayı alerji maması al. Aptamil pregomin falan var . Yurtdışında hangi marka var bilmiyorum . Emin ol günler çok hızlı geçiyor. Bebeğim hala çok gazlı ve uyumuyor ama alıştım. Artık eğlenip oyun oynuyoruz

Kolik bebek annesi olarak yazıyorum. Kızım şu an 3,5 aylık. Kırkından sonra her aksam saat 7-10 arası etini koparmışlar gibi ağlardı. Sadece dışarıda bebek arabasıyla gezmek onu sustururdu. Gün içinde de sürekli ıkınma ağlama bu şekilde geçiyordu. Hala ağlak bir bebek ama 2.5 ayda saatli ağlamalarımız bitti. Gaz sıkıntımız azalmaya başladı. 3. Aydan sonrada tamamen geçti. En fazla 4 aya bitmiş olacak merak etme. Bize iyi gelen şeyleri paylaşayım seninde işine yarar. Sağıp mı veriyorsun yoksa mamamı veriyorsun orayı anlamadım ama eğer senin sütünü içiyorsa günde 2 defa sabah ve aksam olmak üzere kimyon ve rezeneyi karıştırıp çay olarak iç. Bebişini gün içerisinde sık sık yüz üst yatır. Gündüz hergün banyo yaptır banyodan sonra karnına yağ ile masaj yap birde bacaklarını ittir. Aksamda bacak ve karın masajı yap günde 2 kere. Cok krize girdiğinde sıcak su dolu kovaya kollarından tutarak sok öyle tut kalsın içinde biraz rahatlatır onu. Su soğumasın ama. Ayaklarında hep çorap olsun. Gazı tek rahatlatan şey masaj. Emin ol geçecek. Banada geçecek derlerdi inanmazdım. Sab simplex adında bir damla var biz onu kullandık ilk 1 hafta hiçbir işe yaramadı sonra iyi gelmeye başladı. Bir de oyun halıları oluyor var mı bilmiyorum ama tepeden oyuncaklar sallanan gün içerisnre ona yatır hep ona alıştır oyalanır sende hirsz rahat edersin. Benimkide kucak delisi maalesef ama gün içersinde sürekli yere koyuyorum. Yarısındw ağlıyor istemiyor yarısında ses çıkarmıyor 15-20 dk oyalanıyormama veriyorum

X