- 25 Eylül 2023
- 52
- 14
- 26
- Konu Sahibi yorgundana
Annemi kaybettim . 23 yaşımdayım. Amerika’da yaşıyorum. 2.5 Aylık oğlum var ama tükendim . Yardım edebilecek kimse yok ve eski hayatımı özlüyorum . Annemi istiyorum gelsin bana yardım etsin açıp dertleşeyim geçecek kuzum desin inanmayayım ama bekleyeyim malesef onu anne olunca hem çok iyi anladım hemde daha çok özledim . Kendi bebeğime bakarken ben annemi istiyorum ve bu durum çok zoruma gidiyor . O kadar gazlı bir bebek ki kakası da mukuslu . Sütüm olduğu halde emziremedim sezeryan sonrası biberon kullanmışlar bebeğim mememi almadı bende uğraşmadım acıdan depresyondan şoktan . Kimseyi görmek konuşmak istemiyorum yemek giyemiyorum hep kusuyorum . Ölecek gibi hissediyorum kendimi . 2.5 Aylık oldu hala gazlı koltuğa bırakıyorum 2 dk sonra gezmek istiyor zıplayarak uyutabiliyorum. Kuzenlerime baktım ama hiç böyle değillerdi. Bazen keşke yapmasaydım diyorum ben o kadar güçlü değilmişim . Duş almak yemek yemek istemiyorum çünkü uyanır diye korkuyorum . Öyle korkuyorum ki o uyurken kımıldamıyorum bile . Çünkü uyanırsa 3 saat kucaktan bırakamicam oturamicam hep zıp zıp bittim artık . Geçecek mi ne zaman geçecek