Bebek İkinci El 2-3 yaş kız çocuk ve erkek çocuk yazlık kışlıklar eklendi bayanlar konuma beklerim

mavi panduf mu kapşonlu mu hangisini istiyoruz acaba cnm.

kesin isteklerinizi bana özelden bildirin bodysi yok salopetin ancak bulurum 4 tl ye olur panduflar da 9 tl

h&m olan şort maalesef ancak diğer pantolonlar ve kışlık kadife markalı var renkli kemeri olan 7 tl olur 3yaşa kadar olur

sizi telden çaldırdım öğlen bana geri dönüş yaparsanız pzt ye gönderim yaparım teşekkürler iyi günler

bu set hepsi yeni gibi ürünlerden oluşuyor kızıma olmadığı için satıyorum 3-4-5 yaşa olur daha doğrusu 86 cm ve üstü kızlarımıza olabilir 86-120 cm kadar parça bulunur bir tek kedili elbise az lekelidir alan iyi günlerde kullansın inşallah

tamamıyle wenice,kanz,lcw,denimco,george gibi markalardan oluşan bir set fotoğrafa sığmayan ve konumda bulunan2-3 yaş şortlar da sete dahildir 70 parçayı geçiyor 6 aydan 5 yaşa kadar parça içeriyor fiyat 250 kargo dahildir hepsi sıfıra yakın lekesizdir sadece kanz kapşonlu kanepe altında kala kala solmuş çok az en çok 230 a kadar indirim yapılabilir çünkü hepsi yeni panduf ve ilk adım ayakkabısı altaçma da sete dahildir

merhaba o gösterdikleriniz satıldı maalesef elimde bunlar kaldı hemen ekliyorum ...

merhaba lovely17

en alttaki 5. si de 86 cm diğer üsttekiler mavi elbise 104 cm etek 98 cm pembe tişört 116cm siyah elbise 122 cm tayt 4 yaşa kadar olur üstteki beyaz tayt da 4 yaşa kadar beyaz uzun kollu 116 cm penguenli uzun kollu da 116 cm kedili olan 8 yaşa kadar olur görünen lekesi var yapışkan boleroludur elbiseler 6 tl idi bir ara dörde verdim alınmadı bu sefer de 5 tl ye satıyorum toplu alırsanız indirim yaparım kargo alıcıya aittir set fiyatını özelden görüşebilriz

bu dörtlünün üzerinde 86 cm yazıyor 1.5-2 yaşa göredir pazar ürünüdür ketendir rahatlar sıfırdır her biri 5 tl

Bunların hepsi yazlikmis ben uzun kollu sormustum ve 1.5 2 yas bize küçük tesekkurler

uzun kollu penye çok vardı çok ekledim ancak talep olmadı ihtiyacı olana ucuza verdim bu yazlıklar 3-4 yaş için 2 yaş için değil çünkü benimkızım 3 yaş 90 cm bunlar 90 ve üstüdür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…