Bebek İkinci El 2-3 yaş kız çocuk ve erkek çocuk yazlık kışlıklar eklendi bayanlar konuma beklerim

durumu pek olmayan ama yine de marka giydirmek isteyen arkadaşlar için erkek 1ay-2 yaşa kadar set oluşturdum istediğiniz fiyattan vereceğim sadece kargosu size ait 5-6 tl arası ptt ile gönderirim
ürünler lekelidir ama göndermeden önce son kez yıkayıp ütüleyip göndereceğim kaliteli olması eminim çocuğunuz için daha önemli olacaktır
ihtiyacı olan bana özelden ulaşsın

durumum var yeter ki temiz güzel ve ucuz olsun derseniz buyrun bunlar da mis gibi ürünler ücreti siz belirleyin bana özelden ulaşın hemen göndereyim kanz,wenice ve lcw ürünleridir
sadece sarı altta leke var hepsini yıkayıp ütüleyerek göndereceğim

e
mavi gömlek ve kazak lcw,yeşil gömlek baby club ürünüdür gömlekler küçük olanı 3-4 ,büyüğü 5-6yaş içindir kazak 1yaş için
spor takım lisanslı üründür 1 yaş için, şort markası yok 1-2yaş için hepsi 25 tl krgo dahil şort bir tek az kullanıldı diğerleri hiç kullanılmadı.

salopet unisex olur 2-3 yaş içindir hepsi markadır şortlar 2-4 yaş içindir

kızlarımız için 6 aydan 5 yaşa kadar giyim bulunur buyrun bayanlar hepsi yeni gibidir

1. ve 2. sayfadakiler satılmıştır elimde gömlekler 2-3-4-5 yaş kız giyim erkek şortlar kalmıştır.

2-3 yas kiz neler var

EN ÜSTTE EKLEDİĞİM 2-3 YAŞ KIZ İÇİNDİR DAHA B,İRÇOK ETEK TİŞÖRTLER VAR YUKARDA BEYAZ OLANLARR SATILMADI HENÜZ VE FİYATLARI TİŞÖRTLER BÜYÜK OLANLAR 5 KÜÇÜKLER 4 TL TOPLU ALIMDA İNDİRİM YAPILIR KARGO 5-7 TL ARASI

TİŞÖRTLER 86 CM 120 CM ARASI 3-5 YAŞA OLUR HERBİRİ Mrkadır küçükler 4 büyükler 5 tl

İLKADIM PANDUFLAR İKİ TANESİ 20 TL HİÇ GİYİLMEDİ MARKALIDIR 20 NUMARA 3-9 AYA OLUR

çıtçıtlı bodyler 3-9 ay arası 20 adet markalı- Türk malı karışık TANESİ 4 TL TOPLU ALIMDA 3 TL OLUR

zıbınlar 9-12 ay içindir badiler kapşonlular 2-3 yaş için elbise 3-4 yaş içindir hepsi yeniye yakındır

1-3 yaş kızlarımıza olabilir 70-92 cm arasıdır toplu kargo dahil 60 tldir tekli fiyat 8 tl

şortların çoğu george markadır lcw ve babyclub gömlekler ayrıca yenidoğan lcw pantolonlar sol orta kısımda var orta kırmızı gömlek ve üstündeki gömlekler Türk malıdır yine de kalitelidir az kullanıldı
fiyatlar şortlar 4 tl pantolon ve eşofman altları 5 tl gömlekler markalılar 5 tl markasız olanlar 3 tldir

merhabalr tabi ki var özelden foto atayım isterseniz.

PANDUFLAR TEMSİLİ OLARAK EKLENDİ PEMBE HALİ PAKETE EKLENECEKTİR
TOPLU FİYATI 90 TLDİR 5 ADET ZIBIN DA EKLENECEKTİR 3 YAŞA KADAR TÜM ELBİSELER VAR SETTE

Bunlarda
bunlarda 12-18 ve 18-24 ay var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…