• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 2-3 yaş kız çocuk ve erkek çocuk yazlık kışlıklar eklendi bayanlar konuma beklerim

MlqNM9.jpg
NbMaRL.jpg
R6dm47.jpg
rdPWa3.jpg

yeni bir set ekliyorum bayanlar 2-3 yaş lcw sweetler tişörtlerden ve bazı markasız ürünlerden oluşan bir set lütfen fiyat sorunuz kırmızı ince gömlek kanz ürünüdür

mrb kardeşim set yok elimde ancak set yapabileceğim sıfır ürünler var bir bakmam gerek 20 adet sıfır zıbınım var atlet var yelek var body eklerim bir de kot alt gömlek üstü olan bir takım var onu eklersek alt üst pijama takımı var öyle bir set yapsak nasıl olur ?ama olmaz dersen bir arkadaş vardı 0-3 ay hastane çıkışı satıyordu ona bakmadın mı?

gL7b8b.jpg
cnm erkk hastane cikisin varmi

bunlar var sıfır ürünler bir de atlet zıbın yelek falan eklerim çok tatlı bir set olur ,olur dersen 0-1 yaşset ayarlarım en fazla 50 tl tutar şapksından önlük ilk adım ayakkabıya kadar herşey eklerim

en son eklediklerim ve yenidoğan kız erkek set günceldir 20 ye yakın 0-9 ay zıbın bulunur

OdY1XZ.jpg
4R7BJL.jpg
02vM58.jpg
1n1QlA.jpg

vok1vv.jpg

vok1vv.jpg
nGz830.jpg

Vyoq1n.jpg

bayanlarpazarlık payı yoktur çünkü hepsi markalı ve sıfırdır birkaçı bir iki kez giydirildi siz hesaplayın 100 den fazla tutar ben wenice ve lcw ürünlerini size 65 e veriyorum erkek set de kız set de 35 parçalıktır

rdWll3.jpg
1n1QQN.jpg
vok114.jpg
mrb ilksan senin kızın bir tek pijamasını ekledim setime o da olamdı diye kusura bakma olur mu çok sağol sana indirimli setlerim iyiliğini ödeyemem.

Cnm önemli değil benim Oğlanın dolabına baktım eksikler kot pantolon salopet Eşofman altı kazak bunlar belirgin olanlar čnm

konuma boyut çok büyük olduğu için ekleyemedim 4-5 5-6 yaş erkek lcw montlar bende var arayan bayanlara duyurulur fiyatı ikisi 65 tl kargo dahildir 150 ye alınmıştı bir iki kere kullanıldı.ayrıca orjinal adidas 34 no ayakkabı bulunur 200 e alındı 50 ye satıyorum az kullanıldı aşınması yoktur hiç bir sorunu yok isteyen bayanlara e-maillerine foto atab,lirim.

BRm1DD.jpg
oYPar7.jpg

l028vp.jpg
Vg5GvR.jpg

n5VaLa.jpg

ikinci mont 5-6 yaş için uygundur kalıbı küçüktür etiketinde 6-7 yaş yazıyor.ayrıca yanlış yazmışım kargo dahil değildir ikisi 65 tl kargo kapıdaödemeli gönderilir sıfırdır ikisi az giyildi

A0m8Mv.jpg
5odElz.jpg
dW5ldD.jpg
n579aV.jpg
VgV8RZ.jpg
A0m8Xp.jpg
5odEnj.jpg

YAZIN KIZ ÇOCUĞUNUZUN GİYMESİ İÇİN 1 YAŞ TİŞÖRT TAYT ŞORT TÜRÜ BİRÇOK GİYİM VAR ELİMDE LÜTFEN BANA ÖZELDEN ULAŞABİLİRSİNİZ AYRICA 12-13-14 YAŞ ERKEK KIZ LCW GİYİM DE BULUNUR İSTEYENE FOTO EKLEYEBİLİRİM

lcw gri mont -1-3 yaş arası markalı giyim günceldir ,erkek yenidoğan bebek battaniye zıbınlar alt üstler de bulunur kaçırmayın bayanlar.

Chicco CT 0.6 Puset

RbDArY.png
BRznyM.png

CT 0.6 Chicco puset modelleri içinde en temel ve en hafif olan bebek arabasıdır.
Şemsiye gibi kapanan aluminyumdan yapılmış, son derece hafif bir modeldir.
5 noktalı emniyet kemerine sahip geniş ve rahat oturma bölümü vardır.
Doğru oturma pozisyonu için hazırlanmış ayak dayama bölümü bulunur.
Kendi etrafında dönebilen, merkezi kilitleme sistemli tekerlekler ile kullanım kolaylığı sunar.

Açıkken boyutlar: 79x46,5x100 cm
Kapalıyken boyutlar:79x22x113 cm
Ağırlık: 4,7 kg
6. aydan itibaren kullanım için idealdir.

Renk Seçenekleri:
Turuncu

Chicco Ct 0.6 Puset Jade

MERHABA ARKADAŞLAR BU BEBEK ARABASI ANKARADAKİ BİR ARKADAŞIMIN VE KENDİSİ MADDİ DURUMDAN DOLAYI VE ARTIK İHTİYACI KALMADIĞINDAN SATMAK İSTİYOR ARABANIN FOTOSU YOK AMA DURUMU SIFIR GİBİ 3 AY KULLANMIŞ KENDİSİ RENK TURUNCUDUR UNİSEX OLARAK KULLANILABİLİR
ALMAK İSTEYEN OLURSA FİYAT SON 50 TL OLUR ÇÜNKÜ PİYASADA FİYATI MALUM VE ALINDIĞI FİYAT ÜÇ KATI VERDİĞİMİZ FİYATIN ARKADAŞIM ÇANKAYA İLÇESİ EMEK MAH YAKINLARINDA YAKINDAN DA GÖREBİLİRSİNİZ ALANA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN GÖRÜŞMEK İSTEYENE TEL NO ÖZELDEN VEREBİLİRİM

MERHABA ARKADAŞLAR ARABA SATILDI TEŞEKKÜRLER 1. SAYFADAKİLERİN DE TÜMÜ SATILDI GÜNCELLEMELERİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİM.

Back