- 29 Ocak 2024
- 502
- 68
- 24
İkinci üniversite olarak tibbi sekteterlik okuyacağım hatta güvenlik de okuyabilirim atanmam kolaylaşır belki diye ya şimdi dgs ye çalışabilirim en az 2 saat verebilirim sadece test çözmeye ya da 30 bi konu 30 başka konudan olmak üzere gidebilirim ya da sadece kitap mı okusam gerçekten bilmiyorum hiç çalışmayıp sadece kitap okuyan biri vardı kız 15 gün çalışmış 1 ay bile değil ve kazanmıştı yani kitap okumak fazla işe yarıyor çünkü zaten onlisans kpss de de turkce var test kısmı yine çalışmış olacağım ikisine de hazırlık yapmış olucam ama sanirim kitap okuyup 1 saat kitap okumaysa 1 2 saatte yine paragraf versem dgs ve onlisansta çok işime yarayacaktır guvenlik alımları 70 75 lerde sordum sorusturdum torpidir onlar dediler torpil yapıyorlar falan ondan da hevesim kaçtıD
KPSS'ye çalışmaya başlayın. DGS'ye son 1 ay kala zaman zaman DGS çıkmış soru ve denemeler çözün. DGS ALES'in kolay hali diyorlar. Sadece deneme çözmek yeterli gelir.
4 yıla tamamlama var ilahiyatta, nasıl oluyor bilmiyorum ama kontenjanı daha çoktur. KPSS Önlisans atamasında genel kadro varsa da çok azdır. Anca derece yapmanız lazım. Olmadı başka bir program daha okuyun, aöfün bazı bölümleri ikinci üniversite kapsamında okunabiliyor.