1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Ben de emziriyorum ama sütüm hep cok az oldugu icin kızım emmeyi hiç sevmedi artık sadece geceleri uyku arasında emiyor

Canım benimde sütüm zorla oluyor
Hiç öyle dolu dolu olmuyor göğsüm.. Takviye yapıyorum bazen bende.. Napalım işte nasip kısmet..

Senin de menün süper canım. Maşallahınız var böyle giderseniz kısa zamanda çok iyi kilolar verebilirsiniz. Tebrikler.

Kızlar yaa neden ticker larınız yok? Çok motive edici oluyor. İsterseniz deneyin.

Ayyy bende böyle damdan düşer gibi daldım aranıza ama nedense dedim yaa ilgimi çektiniz.

İsmim Ebru. 32 yaşında 2 kız annesi (Büyüğü 8 yaşında, küçüğü 19 aylık) bir hatunum.
Çıtır olma yolunda ilerliyorum.

O nasıl yapılır canım ya ben telden giriyorum da ay inşallah çıtır olabiliriz... Sen ne kadar sürede verdin o kadar kilonu

O nasıl yapılır canım ya ben telden giriyorum da ay inşallah çıtır olabiliriz... Sen ne kadar sürede verdin o kadar kilonu
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.32323/

Buradan yapabilirsin canım.

Ben ilk olarak 2012 de başladım diyete. 85,5 kiloydum. (Hayatımda hiç o kadar kilo almamıştım.) Boyum 172 cm. Başladıktan 6 ay sonra 61 kiloya indim. Tam o dönemde hamile kaldım ve 83 kiloya çıktım yeniden. Doğumdan sonra 74 lere kadar indim. Maalesef kızım sadece 2,5 ay emdi. Emmeyi bırakınca yeniden diyete başladım. Süre hatırlamıyorum ama 60 kiloya kadar indim. Diyeti biraz bırakınca tekrar 65 li kilolara çıktım. Anladım ki bu diyet işini diyetlikten çıkartıp sağlıklı yaşama çevirmek lazım. Yoksa verdiğin kilolar yeniden hoppp diye geri geliyor. Bu sabah tartıldığımda 63.7 kiloydum. Yarın yarışmamızın tartı günü. Bu haftaki hedefim 63.5 tu. İnşallah hedefi tutturacağım. Genel hedefim ise 58 kiloya inip 36 beden olmak. Şuan 38 giyiyorum.

Canım peki o kadar Kilo alıp verdiğin de sarkma falan oldu mu kollar bacak ve göbek te

Canım peki o kadar Kilo alıp verdiğin de sarkma falan oldu mu kollar bacak ve göbek te

Olmadı canım. Benim cildim çok elastik. Hatta iki tane doğum yapmama rağmen hiç çatlağım yok. Geçen yıl bir süre pilates yaptım, biraz da yüzdüm. Onun haricinde spor da yapmadım. İlk diyetimde bol bol yürümüştüm. Geçen gün diyetisyenle konuştum. Aslında şuanki kilomum boyuma göre iyi olduğunu sadece sıkılaşmak için pilates yapmamı önerdi ama 58 bana takıldı kaldı. Bu arada birazcık göbeğim var şuan. Çünkü iki doğumumda sezaryenle oldu. Dün mekik çekmeye başladım. Kısa zamanda onun da gideceğini düşünüyorum.

Yani kilon ideal benim kilom da boyum a göre 61 olmasi lazim ama ben 67 hedefi koydum kendime sonra ne olur bilemem.
verilmesi gereken 21 kilom var. Ben inanıyorum gidecek kilolar...

Destina bende 96 kilo ile suni sancı alarak normal doğum Yaptım canım.. Kilolar yakınmış senin Bebeğin kaç aylık?
benimki abla oldu artik teyzesi 6yasinda ana sinifina gidiyor

hosgeldin canim masallah guzel kilo vermissin motive ediyosun

Günaydın kızlar
ben erkenden kahvaltımı yaptım bile
dün yemediklerimi bir bilsen iz
sabah patates kızarttim bizimkilere ama yemedim
komsu elde acma ispankli tepsu boregi ve sac boregi getirmişti. 1 tane isirik aldim geri biraktim
ama cok severim ya hamileligimden beri aklimda hala da aklimdadir. Hamileyken sekerim cikar diye yiyemedim. Aimdi de kilo alirim diye yiyemiyorum

biskuvili puding yaptim dibini gorene kadar yoyen ben 2 kasik yedim sadece
bence dunu iyi kurtardimm
ama boyle az az tatmasam. Sonra bitene kadar saldiriyorum.

ama bugun kahvaltida 1 dilim yedim yani cunku sabah cok erken daha eritirim insallah aksam da hafif geciririm.

ilkay sen ne yaptin kina gecesinde

slm arkadaşlar sizi haftalardır okuyorum ama bir türlü yazmak kısmet olmadı ben 43 yaşında 168 boyunda 93 kilo bir bayanım 2.5 yaşında bir kızım var hamilelik öncesi 80 kiloydum .yıllarca diyet yapmış hatta 30 kilo vermeyi bile başarmış biriyim ama artık bir türlü motive olamıyorum sanki hayatımdaki en güzel şey yemek yemekmiş gibi algılıyorum her gün diyet yapıcam diye uyanıyorum ama dolabı açınca vazgeçiyorum hele tatlılara asla dayanamıyorum ama yaşımda ilerliyor artık kilo vermem gerekiyor banada yardım edermisiniz lütfen

Canim hhoşgeldin iyi yaptin arada ziyaretcilerin gelmesi motive ediyor bizi. Dışardan birileri elestirince yada yorum yapınca sıradışı oluyor ve bizde memnun oluyoruz arada gel lutfen.. cay kahve ikram edemesekte misafirperver bir grubuz:)

gayet güzel dengelemişsin canım

Canim tesekkur ederim galiba pazartesiye kadar sadece telafi ile ugrasicam buda bana ders olsun

Tesekkurler canim evet tarti aldim gercekten bir kontrol duygusu gelistiriyor insanda

Fazla falza telafi etmişsin canım tebrik ediyorum seni süpersin..

Canim sagol sende supersin bulgur pilavini pismis olarak Kasikla olc canim. merhametine hayran kaldim. Rabbim sana hayirli bir es ve evlatlar nasip etsin. . Sana annelik cok yakisir

Ay tomurcuk beni vuracak gelince :) ama sende gel arkadaşım zaten topikte samimi olanlar kalabiliyor sadece..

Bugünden itibaren yediklerini yazarsın pazartesi günü de tarti gunumuz ogle saat 11den once bildirim yapıyoruz. Ve burda aktif ka ki otokontrol sağlıyor topikte devamli yazmak

Aradım taradım buldum listeni milad
Çok güzel olmuş canım, aynen böyle devam, bugün de ben çok iyi değildim

Tesekkurler Şekerim. BeBence senin de menun gayet guzel ben arkadaşımla bulussam bu kadar usturuplu yiyebilir miydim bilmiyorum :)
Senin de menün süper canım. Maşallahınız var böyle giderseniz kısa zamanda çok iyi kilolar verebilirsiniz. Tebrikler.

Sagol canim iradeli bir insandan bunu duymaj benim icin gurur verici. Ay hadi insallah. On yildir surekli alip versemde hic 68 olamadim bende tambakcigim gibi merak ediyorum zayif halimi

COk iyi yaptin.. hepimizin amaci aynı
birbirimize destek olmamizin ne sakincasi olabilir:)
Cok iyi yaptinyemekle sabah yemissin zaten akşama kadar bebisini emzirsen bile erir o borek. :) sen bizim gibi degilsin spor arti emzirmenden ötürü extra kalori harciyorsun

Eveeettt geçmişi okudukca alintilama isini halledeyim dedim. Dun gece pyazamadim esimin kurtlar vadisi günüydü:) cay meyve derken sadece arada bakabildim size onun yanında tikir tikir birseyler yazmamdan hoşlanmıyor:)

Kahvaltım
Başlangıç limonlu su
5 zeytin, kasar peynirli omlet
Biber, ,maydanoz, şekersiz çay

Günaydın güzel bayanlarrr
Dun geceyi cok zor atlattim tambakcim...
Dunku menumu yazamamistim
saat 12 yeşilçay
Sohbette iki mercimekli köfte burde muhallebi yedim bir bardak sekjersiz çay
17.00 kiraz sapli form cayi
Gelelim aksama düğün yemekliydi
Once salatadan yedim mercimek corbasi, tandir eti yedim pidesini yemedim iki catalda pilav hepsini yemedim ustune kazandibi ve dondurma vardi dondurmami yedim kazandibini gorumcemle paylastik
Cok yedim cokkkk
Ve isin kötüsü cok geç yedimmm
Bolsu ictim dun 3 litre olmustur
Benimde bugun telafi gunum ve üç gun kaldi Allahtan bugun spor var birazini eritirim insallah
Bu dugunlerde yemek işi cok zor az getir diyemiyorsun atilmasinada kiyamiuorum cumarteside düğün varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…