Ben de emziriyorum ama sütüm hep cok az oldugu icin kızım emmeyi hiç sevmedi artık sadece geceleri uyku arasında emiyor
Ve bugünkü listem çıktı ortaya dünü telafi edermi yorum yaparsanız sevinirim
Sabah
3 badem 6leblebi, 5findik
1 yumurta. 4zeytin
Maydanoz, biber
Ara
Yeşil cay
Çeyrek havuç
2leblebi
Öğle
2 parca tavuk Göğsü
Yogurtlu karalahana salatası
Ara
10 badem, 5 leblebi
Yeşil çay
Ara
3dilim armut
Aksam
6 kaşık kozlenmis patlıcan salatası
27 gr (1 dilim) ekmek
Salata
Ara
1bardak tarçınlı süt
Kızlar yaa neden ticker larınız yok? Çok motive edici oluyor. İsterseniz deneyin.
Ayyy bende böyle damdan düşer gibi daldım aranıza ama nedense dedim yaa ilgimi çektiniz.
İsmim Ebru. 32 yaşında 2 kız annesi (Büyüğü 8 yaşında, küçüğü 19 aylık) bir hatunum. Çıtır olma yolunda ilerliyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.32323/O nasıl yapılır canım ya ben telden giriyorum da ay inşallah çıtır olabiliriz... Sen ne kadar sürede verdin o kadar kilonu
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.32323/
Buradan yapabilirsin canım.
Ben ilk olarak 2012 de başladım diyete. 85,5 kiloydum. (Hayatımda hiç o kadar kilo almamıştım.) Boyum 172 cm. Başladıktan 6 ay sonra 61 kiloya indim. Tam o dönemde hamile kaldım ve 83 kiloya çıktım yeniden. Doğumdan sonra 74 lere kadar indim. Maalesef kızım sadece 2,5 ay emdi. Emmeyi bırakınca yeniden diyete başladım. Süre hatırlamıyorum ama 60 kiloya kadar indim. Diyeti biraz bırakınca tekrar 65 li kilolara çıktım. Anladım ki bu diyet işini diyetlikten çıkartıp sağlıklı yaşama çevirmek lazım. Yoksa verdiğin kilolar yeniden hoppp diye geri geliyor. Bu sabah tartıldığımda 63.7 kiloydum. Yarın yarışmamızın tartı günü. Bu haftaki hedefim 63.5 tu. İnşallah hedefi tutturacağım. Genel hedefim ise 58 kiloya inip 36 beden olmak. Şuan 38 giyiyorum.
Canım peki o kadar Kilo alıp verdiğin de sarkma falan oldu mu kollar bacak ve göbek te
benimki abla oldu artik teyzesi 6yasinda ana sinifina gidiyorDestina bende 96 kilo ile suni sancı alarak normal doğum Yaptım canım.. Kilolar yakınmış senin Bebeğin kaç aylık?
hosgeldin canim masallah guzel kilo vermissin motive ediyosunKızlar yaa neden ticker larınız yok? Çok motive edici oluyor. İsterseniz deneyin.
Ayyy bende böyle damdan düşer gibi daldım aranıza ama nedense dedim yaa ilgimi çektiniz.
İsmim Ebru. 32 yaşında 2 kız annesi (Büyüğü 8 yaşında, küçüğü 19 aylık) bir hatunum. Çıtır olma yolunda ilerliyorum.
Kızlar maşallahı var topiğinizin oldukça çok kaynatıyorsunuz. Diyet konusunda kendimi oldukça deneyimli görüyorum. Topiğin başlığını okuyup birazcık göz gezdirince dikkatimi çektiniz. Ben iki defa ilkinde 85 ten 61 e ikincisinde 83 ten 60 a inmiş ve şuanda verdiği kiloları korumaya çalışan biri olarak yardımcı olmak isterim size. Cuma zayıflama yarışmalarında 13. takım kaptanıyım. Canınız sıkıldığında merak ettiğiniz olduğunda bizim takıma da uğrayabilirsiniz. İnşallah hepiniz en kısa zamanda hedeflerinize ulaşırsınız. Yapılamayacak hiç bişey yok yeter ki gerçekten isteyin.
gayet güzel dengelemişsin canım
Deme deme
dogum hikayelerimizde benziyo ama ben catir catir dogurdum hemde 98 kiloydum anamm 9 aylik hamile halimden bilem daha sismanim ya
bende oluyo hatta simdi bole oldu duzenliyorum
super menu tartimi aldin
bence butun sism#nlar kilo vemeyi cok iyi biliyo sorun koruma
bende zayif anne olmayi cocuklarla parkta kaydiraktan kaymayi salincakta sallanmayi cok merak ediyorum gerci 115 kiloluk halimlede kaymisligim var ama kaydiraktakiler deprem o.uyo zannettiler :) gulerim aglanacak halime iste
Fazla falza telafi etmişsin canım tebrik ediyorum seni süpersin..
slm arkadaşlar sizi haftalardır okuyorum ama bir türlü yazmak kısmet olmadı ben 43 yaşında 168 boyunda 93 kilo bir bayanım 2.5 yaşında bir kızım var hamilelik öncesi 80 kiloydum .yıllarca diyet yapmış hatta 30 kilo vermeyi bile başarmış biriyim ama artık bir türlü motive olamıyorum sanki hayatımdaki en güzel şey yemek yemekmiş gibi algılıyorum her gün diyet yapıcam diye uyanıyorum ama dolabı açınca vazgeçiyorum hele tatlılara asla dayanamıyorum ama yaşımda ilerliyor artık kilo vermem gerekiyor banada yardım edermisiniz lütfen
Aradım taradım buldum listeni milad
Çok güzel olmuş canım, aynen böyle devam, bugün de ben çok iyi değildim
Senin de menün süper canım. Maşallahınız var böyle giderseniz kısa zamanda çok iyi kilolar verebilirsiniz. Tebrikler.
Kızlar yaa neden ticker larınız yok? Çok motive edici oluyor. İsterseniz deneyin.
Günaydın kızlar
ben erkenden kahvaltımı yaptım bile
dün yemediklerimi bir bilsen iz
sabah patates kızarttim bizimkilere ama yemedim
komsu elde acma ispankli tepsu boregi ve sac boregi getirmişti. 1 tane isirik aldim geri biraktim
ama cok severim ya hamileligimden beri aklimda hala da aklimdadir. Hamileyken sekerim cikar diye yiyemedim. Aimdi de kilo alirim diye yiyemiyorum
biskuvili puding yaptim dibini gorene kadar yoyen ben2 kasik yedim sadece
bence dunu iyi kurtardimm
ama boyle az az tatmasam. Sonra bitene kadar saldiriyorum.
ama bugun kahvaltida 1 dilim yedim yani cunku sabah cok erken daha eritirim insallah aksam da hafif geciririm.
ilkay sen ne yaptin kina gecesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?