Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar. Topiğinize dün katıldım ve bunun için çok mutluyumbirbirinizi harika motive ediyorsunuz
Öncellikle kendimi tanıtayım. BEn 25 yaşındayım, 2buçuk yaşında da bir kızım var. Tacikistanlıyım, 3 yıldır İstanbulda yaşıyoruz. Burada yüksek lisans yapıyorum, yavaş da olsa ilerliyor :) 8 yaşımdan kilo almay. Başlamıştım ve bir ara çok şişmanlamıştım, ama 12 yaşımdan sonra kilo vermeye başladım. Yinede hiçbir zamanzayıf olmadım. Ondan sonra sürekli kilo alıp verdim. 75 kiloyla hamile kaldım. Hamileliğimin ilk ayları çok zor geçti ve 65 kiloya kadar indim, tabi sonra fazlasıyla aldımVe doğuma 86-87 kiloyla girdim. Noral doğuma girdim, ama başaramadık ve sezaryan oldum. Doğumdan 1 hafta sonra, ödemlerim indikten sonra 78 kiloydum. Ne yazık ki emzirmeme rağmen kilo almaya başladım. Bunun en önemli nedenlerinden ekmeksiz yemek yiyememem ve az hareketli yaşam tarzım. Kısaca böyle
Bu sabah aç karnına tartıldım 97 kiloyumSabah . Yüryüşe çıkacaktım, ama eşimle güzel bir film seyrettik ve gece saat 3te uyuduk
İnşallah yarın uyanıp çıkmayı başaracağım. Listhmi de akşamagöndermeyi planlıyorum.
Hepimize sabır ve başarılar diliyorum. Allah yardımcımız olsun![]()
Hoşbuldum :)hosgeldin zilola burda guzel bir aile gibi olduk hepimiz birbirimizi motive ediyoruz insallah hep beraber guzel kilolar vericez
Günaydın kızlar. Topiğinize dün katıldım ve bunun için çok mutluyumbirbirinizi harika motive ediyorsunuz
Öncellikle kendimi tanıtayım. BEn 25 yaşındayım, 2buçuk yaşında da bir kızım var. Tacikistanlıyım, 3 yıldır İstanbulda yaşıyoruz. Burada yüksek lisans yapıyorum, yavaş da olsa ilerliyor :) 8 yaşımdan kilo almay. Başlamıştım ve bir ara çok şişmanlamıştım, ama 12 yaşımdan sonra kilo vermeye başladım. Yinede hiçbir zamanzayıf olmadım. Ondan sonra sürekli kilo alıp verdim. 75 kiloyla hamile kaldım. Hamileliğimin ilk ayları çok zor geçti ve 65 kiloya kadar indim, tabi sonra fazlasıyla aldımVe doğuma 86-87 kiloyla girdim. Noral doğuma girdim, ama başaramadık ve sezaryan oldum. Doğumdan 1 hafta sonra, ödemlerim indikten sonra 78 kiloydum. Ne yazık ki emzirmeme rağmen kilo almaya başladım. Bunun en önemli nedenlerinden ekmeksiz yemek yiyememem ve az hareketli yaşam tarzım. Kısaca böyle
Bu sabah aç karnına tartıldım 97 kiloyumSabah . Yüryüşe çıkacaktım, ama eşimle güzel bir film seyrettik ve gece saat 3te uyuduk
İnşallah yarın uyanıp çıkmayı başaracağım. Listhmi de akşamagöndermeyi planlıyorum.
Hepimize sabır ve başarılar diliyorum. Allah yardımcımız olsun![]()
Ilkayim benin kadar yememissin yine telafisi kolay olur uzulme[karşınızasallah canim yaa tartildim bugun tartilmaz olaydim ama pes etmek yok insallah pazartesiye guzel sonucla gelicem karsijnjza
Hoşbuldum :)İnşallah başaracağız. Ben artık buna inanıyorum
Hoşbuldum :)İnşallah başaracağız. Ben artık buna inanıyorum
Canim mesajim mesajinin icine yazılmış:)
benim de sınavım meyveli pastaydı. arkadaşım koca bir dilim koymuş getirmiş. yook dedim bu olmaz. kendim minicik bir dilim kestim kremalarından arındırdım. sadece 3 çatalda bitti. çooook sevindim ama inanın sizin sayenizde oluyor. dilimi görünce beynim direk hayır kızlara nasıl yazacaksın nasıl anlatacaksın diyor resmen otokontrolüm oldunuz seviliyorsunuz canlarrr ben de fatmacım sayesin de tanıdım sizleri.. milad bu sayfayı açtığın için fatma sen de beni bu topikle tanıştırdığın için allah senden razı olsun...
Spora gidemiyorumm küçük oglum midesini üşüttu sanirim istifra etmeye başladı okula göndermedim evde yapicam bakalım
Geçmiş olsun ilkaycim. Artik daha cok dikkat etmek gerek cocuklara. Onlar soğuklardan bizden daha fazla etkileniyorlar.. Yaz bize yaptigin sporu hangi hareketten kac tane yapıyorsun merak ettim
Canim teşekkür ederim burdaa havalar cok düzensiz gidiyor birbakiyorsun sıcak bir bakiyosun soğuk bizde şaşıyoruz ne giyecegimizi...
Benim yaptigim oyle belirli hareket yok burda spor salonunda hoca esliginde yapiyoruz bir saat aerobik (bir gun step bir gun oryantal bir gun trambolin her seans farkli yaptiriyor) yarim saat 45 dakikada aletlere giriyoruz (kosu bandi bisiklet kol kaslari vs) iki saateyakin full calisiyoruz ama haftada iki gun buna ragmen zor veriyorum canim sıkılıyor
Aslinda hAslinda haftada 2gun az sayılır diger 3gunde 30dk yürüyüşü eklersen süper olur. Verdiğin kiloda az değil gecen hafta birinciydin unutma
Aslinda haftada 2gun az sayılır diger 3gunde 30dk yürüyüşü eklersen süper olur. Verdiğin kiloda az değil gecen hafta birinciydin unutma