• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Unicorn_s

Kac kiloyum yazmaya gerek var mi ruhum 21 gram
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
12.026
24.201
348
38
Ben evli ve 2 çocuk annesiyim. Kilom tartilmaya cesaret edemesemde 100 e vardi galiba:) kiza zamanda verdiğim kiloların hepsini fazlasiyla aldım. Bugün bir arkadaşım geldi eve benden bir iki yas buyuk olmasina ragmen büyük ablasi gibi iri yari ddurdum yaninda onceden ayni kilodaydik şimdi zayiflamis ve harika görünüyordu cok pis gaza geldim vericem bu kiloları!! Başka çaresi yok kararli ama acelesi olmayan az az ama yağdan kilo Verelim
Diyen hanimlar bekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
bacımmm ben varım 80 kilo 156 boydayım bende bugün başladım sabah 1 yumurta 1dlm ekmek salatalık kalori sayımı yapıyorum ben günlük 1000 1200 kliyi geçmeycem inş yarında 3 arkadaş 5 günlüğüne yoğurt diyeti yapıcaz bayram şişkinliğini atalım diye sende bize katıl internetten araştır çok güzel bir kür.daha öncede yaptım ben. birde günlük ne yiyosam yazmaya başladım bugün netten elbise alayım dedim mezurayla kendimi bir ölçtüm ölçmez olaydım resmen yarım ada olmuşum.yoğurt diyetinden sonrada 10 günlük kendime beslenme programı hazırladım birebir onu yapıcamm gel beraber yapalım

bu arada ben uzun zamanı kendime vade olarak alınca gram veremiyorum çok denedim kendimi sıkmaz plan yapıp uymazsammm elde var hep 0 burdan biriyle gerçekten sıkı bir diyet uygulamak istiyorum birbirimize tel verip teldende ne yeyip içeceksek kararlaştırabiliriz

Hosgeldin canim umarım ikimiDzde kararimizdaa sebat edip seneye her istedigimizi gideyebiliriz..:KK50: ben yogurt diyeti gibi diyetler denemek istemiyorum yediklerimi burdan paylaşacağım birbirimizi takip edelim fikirlerimizi paylaşalım eksillerimizu gideririz

Tamam ilerleyen gunlerde bunu ddüşünebiliriz simdilik burdan konusalim ben bugun başlıyorum ve sikida olacak eminim benim hedef bir yil olmasının sebebi kendimi bir yil sonra nasil görmek istedigimle ilgili

İlerleyen gunlerde dememin sebebi buraz karışık meseleler car once Allah in yardımıyla onlari asalim daha rahat konuşuruz telefonda

Bende yeni başladım sayılır. 91 kilo ile....
2. 5 aylık bir bebeğim var. Emziriyorum dikkat etmedikçe de kilo alıyorum. Seni takip edeceğim umarım devam edersin ve ederim. Ben cumartesi günleri tartılıyorum. Bu arada tam olarak kaç kilosun

Bende yeni başladım sayılır. 91 kilo ile....
2. 5 aylık bir bebeğim var. Emziriyorum dikkat etmedikçe de kilo alıyorum. Seni takip edeceğim umarım devam edersin ve ederim. Ben cumartesi günleri tartılıyorum. Bu arada tam olarak kaç kilosun
Ben az once tartildim kahvaltidan sonra ve kalin giysilerilmle tam olarak 100.2 kiloyum maşallah:) boyum 1.69-70 civarin senin?

Cok tesekkur ederim usriyusra hep birlikte inşallah

Bugün bayagi iş çıkardın kendime.. sabsh 9.30 da uyandim gece gec uyudugum icin sabah geç kalkmış oldum.. biraz da bilerek rahat davrandim ki bari tatilin son günü uyuyayim diye.. uc gündür aman misafir gelebilir diye erken kalkiyordum.. sonra kahvaltı yaptim evi topladim supurdum
. Alt kata indim kayinvalidemin evini temizledim yukari saat 2civari çıkıp lahana dolmasi yaptım ici fazla kalinca yarin için de kucuk bir tencere de sebze dolması yaptim:) yarin esim şehir dışından geliyor en azindan bir cesit yemek cikmis oldu:)
Daha bitmedi bugünün yoğunluğu eltim çağırdı oraya gidip yardim edicem aksama çocuğunun doğumgünü var pasta boreklerini ben yapicam.
Gelelim bugun yediklerime
Sabah; bir el kadar lavas ekmek bir haşlanmış yumurta, 3 zeytin , yarim dilim peynir, domates salatalık. .
Şimdi oglen yemeğini yazmam gerekirdi degilmi:) ama ben yazamayacagim çünkü yiyemedim yemeğim hsla pismedi baska birseyde yemek istemedi canim.. kayinvalidem alinazi yapıp getirmisti 2 catal ondan aldim bakalım bu sksam nasil gececek.
Hem aclik hem dolma hem dogumgunu var kontrolü elden birakmamaliyim:KK12:

Başım cok ağrıyor yogun tempom hiç düşmedi bugün ondan galiba.. akşam yemegi olarak ;
6-7 kasik lahana dolması
Bir kaşık yoğurt
4-5 kasik alinazik yedim patlicanli yerinden
Aksama doğumgünü için (eltimin kizi icin) kiymali börek ve fındıklı tarçınlı kurabiye yaptım ama yemicem hic birini tutacagim kendimi

Bu yasa kadar yedim de ne oldu sanki fici gibi dolasiyorum etrafta 29 yaşındayım. On yilimi onlarca kilo alip vererek vucudumu heba ederek geçirdim. .
Yazik yillarima yazik midem in aklima hukmettigi ozensiz zamanlara. . Vücudumdan önemli degil hic bir yemek!!!
Bosluktan, stresten, herseyi kendime gereksiz yuk etmekten yedim yillarca.. yemeği guc olarak gördüm guclendim sandim oysa bedenim sismanlarken ruhum zayifladi..

Evet evett evett!!!
Dogum gununden geldim ve sadece şekersiz çay içtim insan isteyince herşey olur yeter ki istemeyim bilelim biz

Ben evli ve 2 çocuk annesiyim. Kilom tartilmaya cesaret edemesemde 100 e vardi galiba:) kiza zamanda verdiğim kiloların hepsini fazlasiyla aldım. Bugün bir arkadaşım geldi eve benden bir iki yas buyuk olmasina ragmen büyük ablasi gibi iri yari ddurdum yaninda onceden ayni kilodaydik şimdi zayiflamis ve harika görünüyordu cok pis gaza geldim vericem bu kiloları!! Başka çaresi yok kararli ama acelesi olmayan az az ama yağdan kilo vermek isteyen sabirli arkadaslari bekliyorumm.. ben yarin başlıyorum bilginize..
bende yarin basliyorum canim. Haydi Bismillah. .. takipteyim

Ben de bu günlüğe yazmak isterim, birlikten güç doğar ama bazı diyet günlüklerinde genelde hep sohbet olur, bundan çok sıkılırım ben. Daha çok sağlıklı yemek tarifleri ve spor paylaşmayı, okumayı severim.

Tabi canim seve seve..
Sohbetten maksat ne bilmiyorum canim ama arada paylasimlarim olur sadece benim ama salt sohbet o ne dedi ben neler yaptim degil tabi birkacgun sisligim inssn sporada yürüyüş ede başlamak istiyorum..

Mrb arkadasim hosgeldin bekliyorum.. burakmamak uzere olsun insaallah Sonunda elhamdulillah deriz umarim Tanimak isterim seni
Ben de 2 cocuk annesiyim. 28 yasindayim. Boy 1.67 kilo 92. 65 kiloya dusmek istiyorum. Dogumlarla iyice aldım.
Bugun basladim.
Sabah
Limonlu sirkeli su
Kahvaltı.
2 yumurta 5 zeytin biraz peynir 1 domates

Back
X