19 yumurtadan hiçbiri 5.güne gelemedi

Merhabalarlar herkese. Burda çok deneyimli kişiler var o yüzden danışmak fikir almak için sorunumu yazıyorum.
Benim opu işlemimde 19 tane yumurta toplandı 13 tanesi olgun geldi.
3. gün aradıklarında 2 tanesi donduruldu diğer 11 i devam ediyor.
5.gün tekrar aradıklarında 11 in hiç biri devam edemedi elimizde sadece iki tane 3.gün dondurulmuş embriyo var dediler. Hemen doktorla ve embriyologla görüştük çünkü bu çok ciddi bir sonuç 13 döllenen yumurtadan hiç biri 5.güne gelemedi 3.gün dondurulanlar da bb kalitedeler.
Doktorum dondurulmuş embriyoların transfer edilmesini gereksiz buldu mutlaka genetik test vermemizi ve eşimin ürolojiye görünmesini istedi. Başına böyle birşey gelen var mı hiç?
Genetik bir sorun çıkarsa ya da eşimle ilgili bir sorun çıkarsa ne yapacağız sizce gebelik hiç olmaz mı?
Öncelikle geçmiş olsun. Embriyoloji lab.da sorun olmasın, belki uygun şekilde işlem yapmadılar. hangi hastane ya da klinik ?

Arkadaşlar , deneyimli anneler, anne adayları lütfen bildiklerinizi tecrübelerinizi benimle paylaşın. 13 olgun yumurtadan 13 ü de döllenip transfer bile olamadım. Şuan saat Sabaha karşı 05.50 gözüme uyku girmiyor. Haberi aldığımdan beri birşey yiyemiyorum uyuyamıyorum.
Sperm testleri vs vermemiş miydiniz zaten

3.gün transfer olup da tutan çok ben de elınızdekı ıkıyı deneyın misal ben

Öncelikle geçmiş olsun. Embriyoloji lab.da sorun olmasın, belki uygun şekilde işlem yapmadılar. hangi hastane ya da klinik ?
İzmir İrenbe. Bilmiyorum lab.kaynaklı mıdır ama sonrasında genetik test ve eşimden sper dna hasar testi istendi onları yaptırcaz şimdi de.

3.gün transfer olup da tutan çok ben de elınızdekı ıkıyı deneyın misal ben
Sanırım kaliteleri iyi değildi. Malesef doktorum bir sonraki denmede daha kaliteli embriyoların olacaktır bunu transfer etmeyelim dedi bana da o anki psikolojiyle mantıklı geldi kabul ettim. Sizin 5.güne gitmemiş miydi hiçbiri

Sperm testleri vs vermemiş miydiniz zaten
Vereik sadece morfoloji % 1 di diğer herşeyi normaldi. Şimdi sperm dna hasar testi vereceğiz yüksek çıkarsa antioksidan tedavisi görecekmiş eşim ondan sonra tekrar hasara bakıp denencek. Keşke en başından dna hasarına da baktırsaydık çok pişmanım maddi manevi yıprandık.

Sanırım kaliteleri iyi değildi. Malesef doktorum bir sonraki denmede daha kaliteli embriyoların olacaktır bunu transfer etmeyelim dedi bana da o anki psikolojiyle mantıklı geldi kabul ettim. Sizin 5.güne gitmemiş miydi hiçbiri
az yumurta cıktıgı ıcın 3.gunde transfer oldum ben devlette genelde 3.gunde transfer yapıyorlar rahımdenıhtınal daha fazla dıye dısarda beklemesınden daha ıyı dedıler.7 yumurtam toplandı 3.ü 3.güne gıttı biri iyi biri orta kalıte ıkı transfer oldum biri tuttu çok şükür

kalıtelı olmasa hıc dondurmazlar ki anlamadım,

kalıtelı olmasa hıc dondurmazlar ki anlamadım,
Gerçekten çok değişik bir süreç geçirdim hâlâ kendime gelemedim sürekli bunu düşünüyorum aklım almıyor hepsi döllendi elde var sıfır. Benim gibi birşey yaşayan yok galiba.

Arkadaşım konunu görünce yazmak istedim. Çaresizliğinin farkındayım ben de aynı çaresizliği yaşadım daha önce hem de iki kere. İki kere tüpe gidip transfer olamadım. Benim eşimin de morfolojisi %1 di ama doktor eşimden değil benim yumurtalarımın kalitesiz olmasından dolayı böyle olduğunu söylemişti. Biz eşimle çok sağlıklı beslenip spor yaptık yani bu öyle bir iki ayla sınırlı olmadı takviyelerimizi devamlı kullandık arı sütü propolis impryl gibi şeyler kullandık.Allah’ıma şükürler olsun ki doğal yoldan gebelik oldu. Bir kızım var 2 buçuk yaşında. Şimdi de yine hamileyim.Herşeyin bir zamanı var süreç evet insanı yoruyor yıpratıyor ancak umutsuzluğa kapılma.

İzmir İrenbe. Bilmiyorum lab.kaynaklı mıdır ama sonrasında genetik test ve eşimden sper dna hasar testi istendi onları yaptırcaz şimdi de.
Bahcecide sizin vakaniza benzer bi vaka gormustum kadinin embriyolari dis merkezde 5. Gune erismiyomus ve negatif sonuc aliyomus. 3. Gun embriyolarini bahceciye taşımış. Doktor onlari cozdurmelerini ve 5. Gune erisirse transfer ediceni soylemis. Ama 5. Gune erismezse yeniden toplama yapariz demis. Embriyolar cozuldugunde 5. Gune eriselenler olmus ve kadin o embriyoyla gebe kalmisdi... embriyologla yada labaratuvarla alakali bi sorun olabilirmi .

Arkadaşım konunu görünce yazmak istedim. Çaresizliğinin farkındayım ben de aynı çaresizliği yaşadım daha önce hem de iki kere. İki kere tüpe gidip transfer olamadım. Benim eşimin de morfolojisi %1 di ama doktor eşimden değil benim yumurtalarımın kalitesiz olmasından dolayı böyle olduğunu söylemişti. Biz eşimle çok sağlıklı beslenip spor yaptık yani bu öyle bir iki ayla sınırlı olmadı takviyelerimizi devamlı kullandık arı sütü propolis impryl gibi şeyler kullandık.Allah’ıma şükürler olsun ki doğal yoldan gebelik oldu. Bir kızım var 2 buçuk yaşında. Şimdi de yine hamileyim.Herşeyin bir zamanı var süreç evet insanı yoruyor yıpratıyor ancak umutsuzluğa kapılma.
Yazdığınız için teşekkür ederim. Benim hepsi 3.güne kadar gelip sonrasında yavaşlamış ve durmuş. Embriyologla kadın doğum sperm kaynaklı dediler ama bilemiyorum. Arı sütü propolis polen bal karışımına bende başlamak istiyorum ama şimdilik test sonuçları olmadan bir ilaç yazmadılar.

Bahcecide sizin vakaniza benzer bi vaka gormustum kadinin embriyolari dis merkezde 5. Gune erismiyomus ve negatif sonuc aliyomus. 3. Gun embriyolarini bahceciye taşımış. Doktor onlari cozdurmelerini ve 5. Gune erisirse transfer ediceni soylemis. Ama 5. Gune erismezse yeniden toplama yapariz demis. Embriyolar cozuldugunde 5. Gune eriselenler olmus ve kadin o embriyoyla gebe kalmisdi... embriyologla yada labaratuvarla alakali bi sorun olabilirmi .
Benim tedavi gördüğüm merkez de hep iyi diye düşünüyorduk ama aklımda olsun eğer ikinci denemeden de aynı şeyi yaşarsak bende değiştiririm. Belki de dediğiniz gibi lab.da da sıkıntı oldu.

Yazdığınız için teşekkür ederim. Benim hepsi 3.güne kadar gelip sonrasında yavaşlamış ve durmuş. Embriyologla kadın doğum sperm kaynaklı dediler ama bilemiyorum. Arı sütü propolis polen bal karışımına bende başlamak istiyorum ama şimdilik test sonuçları olmadan bir ilaç yazmadılar.
Aynı şeyleri yaşadım siz test sonuçlarını boşverin bol antioksidanlı yiyecekler yeyin. Karı koca eğer kilo probleminiz varsa kilo verin. Spor en önemlisi. Benim kilo problemim olmamasına rağmen sağlıklı beslenmek niyetiyle aylarca diyetisyene gittim. O bana antioksidan zenginli Akdeniz usulü beslenme yaptırıyordu hepsinin faydasını gördük çok şükür.arı sütü karışımını beeo marka almanızı tavsiye ederim.Bir de benim eşime sperm şekli ve hızını düzeltmek için klomen tedavisi yapmışlardı.

Aynı şeyleri yaşadım siz test sonuçlarını boşverin bol antioksidanlı yiyecekler yeyin. Karı koca eğer kilo probleminiz varsa kilo verin. Spor en önemlisi. Benim kilo problemim olmamasına rağmen sağlıklı beslenmek niyetiyle aylarca diyetisyene gittim. O bana antioksidan zenginli Akdeniz usulü beslenme yaptırıyordu hepsinin faydasını gördük çok şükür.arı sütü karışımını beeo marka almanızı tavsiye ederim.Bir de benim eşime sperm şekli ve hızını düzeltmek için klomen tedavisi yapmışlardı.
İnşallah bizim de düzelir dediğiniz gibi akdeniz usulü beslenmeye başlıcaz bizde. Kuruyemiş aldım dün kaju fındık ceviz hergün bir avuç yiyeceğiz. İnşallah işe yarar.

Vereik sadece morfoloji % 1 di diğer herşeyi normaldi. Şimdi sperm dna hasar testi vereceğiz yüksek çıkarsa antioksidan tedavisi görecekmiş eşim ondan sonra tekrar hasara bakıp denencek. Keşke en başından dna hasarına da baktırsaydık çok pişmanım maddi manevi yıprandık.
Evet zaten baştan öyle olması gerekiyor baştan bunların hepsine bakılması gerekiyordu bizim öyle oldu çünkü

Evet zaten baştan öyle olması gerekiyor baştan bunların hepsine bakılması gerekiyordu bizim öyle oldu çünkü
Mümkünse özelde yaptırın eşinizin testlerini hızlı çıkması açısından. Bir arkadaşımın öyle oldu doktoru bebek hasta dünyaya geleceğinden embriyolar ilerlemiyor demiş eşide sperm dna hasar testi falan vermiş gerçekten sıkıntı varmış. Tedavi görüyor. Aklınızda kalacağına yaptırın testleri. İnşallah öyle bir şey çıkmaz. İrenbe nin labı iyi diye biliyorum çünkü. Labtan olduğunu sanmıyorum

Zaten para kazanmak için herşeyi isterler. Ben istanbul dayım ama hiç duymadım burasını. Bence başka bir yere daha görün burayla dvm etmeden önce. 19 yumurta döllendi ise hepsi olgundur. Döllenmemesi sadece genetikle ilgili olamaz. Sakın bir çuval daha para dökme hemen. Başka hastane klinik ya da dr bul arkadaşım

X