19 yumurtadan hiçbiri 5.güne gelemedi

Sperm ya hormonlardan bir sıkıntı yok normal. Ama 6 döllenmiş embriyonun sadece 2 si transfere iyi kalite kaldı 5. Güne gitti. Böyle olunca ben yumurta kalitesinden mi diye düşündüm. Dr takviye bile kullan demedi. İleriye yönelik havuz düşünüyoruz 2. opu olursam aynı durum olmasın diye kapsamlı düşündüm.
Anladım, benim doktorum takviyeler sonrasında yurmurta toplama işlemine başladı. Benim 17 yumurta toplandı ama 5. güne 6sı gitti sadece. Bu 6 embriyonun 5i tutunamadı son kalan tutundu. Bu işler nasip biraz da ama elden ne geliyorsa yapmak gerek. 2 sene sonunda pozitifi aldık biz 🙏🏻

İnşallah teşekkür ederim. İlk denememde transfere kadar bile gidemedim, transfer olup tutmadı diyemedim. İnşallah bir daha bunu yaşamam. 😢
Slm canım, nacizane tavsiyem yumurtalarini toplatip dondurman, çünkü anladigim kadarıyla sorun eşinden kaynakli, esin tedavi olana kadar zaman geçecek ve bizim işin zaman çok kıymetli, her ay bile yumurtalarimiz azalıyor, bu nedenle önlemini al derim.

Slm canım, nacizane tavsiyem yumurtalarini toplatip dondurman, çünkü anladigim kadarıyla sorun eşinden kaynakli, esin tedavi olana kadar zaman geçecek ve bizim işin zaman çok kıymetli, her ay bile yumurtalarimiz azalıyor, bu nedenle önlemini al derim.
Selam teşekkür ederim 28 yaşındayım şuan folikül sayımın çok iyi olduğunu söyledi doktorum o yüzden biraz daha eşimle ilgili bekleyeceğiz.

Benim anladığım laboratuvar çok kıymetli bizim spermlerimiz sıkıntılı bugün yumurta toplamam oldu piezo yönteminin de uygulanmasını istedik doktorla ortak karar açıkcası ben gittiğim hastaneden çok çok memnunun ve güveniyorum alırı ilgililer ve açıklıyorlar herşeyi inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur. Mümkünse hastanenizi değiştirseniz birde farklı görüşlerle deneseniz belki daha güzel sonuç alınır
Merhaba piezolu tüp bebek denemiştiniz kaç embriyonuz 5.güne geldi. İşe yarıyor mu piezo yöntemi

Hiç kafana takma 5. Gün 5aa çift embriyoyu 8. Haftada düşük yaptım kalite önemli olsa al ben örneğim sana tutacağı varsa tutuyo işte

Merhabalarlar herkese. Burda çok deneyimli kişiler var o yüzden danışmak fikir almak için sorunumu yazıyorum.
Benim opu işlemimde 19 tane yumurta toplandı 13 tanesi olgun geldi.
3. gün aradıklarında 2 tanesi donduruldu diğer 11 i devam ediyor.
5.gün tekrar aradıklarında 11 in hiç biri devam edemedi elimizde sadece iki tane 3.gün dondurulmuş embriyo var dediler. Hemen doktorla ve embriyologla görüştük çünkü bu çok ciddi bir sonuç 13 döllenen yumurtadan hiç biri 5.güne gelemedi 3.gün dondurulanlar da bb kalitedeler.
Doktorum dondurulmuş embriyoların transfer edilmesini gereksiz buldu mutlaka genetik test vermemizi ve eşimin ürolojiye görünmesini istedi. Başına böyle birşey gelen var mı hiç?
Genetik bir sorun çıkarsa ya da eşimle ilgili bir sorun çıkarsa ne yapacağız sizce gebelik hiç olmaz mı?
Merhaba, epey olmuş ama yaşadığınız sürece çok üzüldüm, umarım en kısa sürede evladınızı kucağınıza alırsınız. Peki doktorunuz daha önce eşinizi ürolojiye yönlendirmemiş miydi? Sperm testi vs yapılmadı mı?

Merhaba paylaşımınıziilk yaptığınız tarihlerde aynı şeyleri bende yaşadım benim hiçbir embriyomu dondurmadi doktorum. Kalitesi düşük dondurmaya gerek yok dedi 3.gün 5embriyom vardı 5.gune ulaşan hiç olmadı transfer olamadım. 2.tedavimi oldum tedaviye başlamadan önce 3 ay boyunca koenzim Q10 200 mg kullandirdi doktorum günde 3 öğün. 2.tedavide uzun protokol uygulandı fakat onca takviyeye rağmen öncekinden daha az olgun yumurta çıktı bende. Doktor opu günü ciddi derecede yumurta kalitesi problemin var dedi ve yaşım 30. Günler geçmek bilmedi 5.gune ulaşan tek embriyom 5.gün yavaşladı 6.ginü bekledik devam etti ve donduruldu. Cuma günü transfer oldum bayram sonrası test günüm. Tek şansım vardı onu kullandım inşallah tutunur diye bekliyorum. Demem o ki hiç umudunuzu kaybetmeyin. Ben bu süreçte çok doktorla ön görusme yaptım yumurta kalitesi her ay değişir demişti biri. Kendi doktorum ise deneye denrye 1tanede olsa iyisini yakalamaya çalışıcaz başka çare yok demişti. 1taneye ulaştık sonunda. Umarım oda tutunur da bir daha uğraşmam 😪

Merhaba paylaşımınıziilk yaptığınız tarihlerde aynı şeyleri bende yaşadım benim hiçbir embriyomu dondurmadi doktorum. Kalitesi düşük dondurmaya gerek yok dedi 3.gün 5embriyom vardı 5.gune ulaşan hiç olmadı transfer olamadım. 2.tedavimi oldum tedaviye başlamadan önce 3 ay boyunca koenzim Q10 200 mg kullandirdi doktorum günde 3 öğün. 2.tedavide uzun protokol uygulandı fakat onca takviyeye rağmen öncekinden daha az olgun yumurta çıktı bende. Doktor opu günü ciddi derecede yumurta kalitesi problemin var dedi ve yaşım 30. Günler geçmek bilmedi 5.gune ulaşan tek embriyom 5.gün yavaşladı 6.ginü bekledik devam etti ve donduruldu. Cuma günü transfer oldum bayram sonrası test günüm. Tek şansım vardı onu kullandım inşallah tutunur diye bekliyorum. Demem o ki hiç umudunuzu kaybetmeyin. Ben bu süreçte çok doktorla ön görusme yaptım yumurta kalitesi her ay değişir demişti biri. Kendi doktorum ise deneye denrye 1tanede olsa iyisini yakalamaya çalışıcaz başka çare yok demişti. 1taneye ulaştık sonunda. Umarım oda tutunur da bir daha uğraşmam 😪
bence doktorunuzu degıstırın, anne karnı lab dan daha ıyi dıye herkes soyluyor.3.gün eöbrıyosuyla hamıleyım.Belki de tutunabılecek yumurtalrı boşa harcıyorlar 5.gün 6.gün diye

Dusuk karbonhidratli beslenmenizi tavsiye ederim. Bence kadinda da erkekte de kaliteyi arttiriyor.

X