- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merak ettiğim bi nokta var, zira yazıda katılmadığım tek noktada orası zaten.Yorumlar çok çirkin ve yanlı.
Nasıl ve neden bu kadar hırçınlaşmışız birbirimize karşı...
19 yaşındaki kızın evlenmesi tabii ki onun açısından iyi olmaz ama herkes okumak/herkes çalışmak zorunda değil.
Kaldı ki erkek buldum, evleneceğim de demiyor.
Küçücükken bile bu tip şeyleri konuşup kız arkadaşlarımızla eğlenmedik mi :))
Kaldı ki bir bölümü isteyen çalışsın girsin. Ben bunu başkasının hakkına girmek, yer işgal etmek olarak görmüyorum.
İstersem gider bir bölüm daha okurum.
Bu benim vatandaş olarak hakkım.
Çalışmamak da hakkım.
Eğer zaten başkası o bölümü bu kadar istiyorduysa benden çok çalışıp kazansın değil mi...
Konu sahibi arkadaşım, bence acele etme.
Ben de senin bu evlilik hayalini aileni özlemene bağlıyorum. Kendin de bulmuşsun zaten çok güzel sebebini.
Ama oraya alıştıktan sonra, zaten aile gibi arkadaşlıklar kurunca eminim bu isteğini biraz erteleyebilirsin.
Okulun bittiğinde de çok istersen evlenirsin
Merak ettiğim bi nokta var, zira yazıda katılmadığım tek noktada orası zaten.
Çalışmamak da benim hakkım demişsiniz.
Pek tabi ki hakkınız ama o zaman izlenecek alternatif geçinme yöntemi nedir?
Yani faturalar, altında yaşayacağınız çatı, boğazınızdan geçecek lokma, üstünüze giyeceğiniz elbise... Sadece size değil aslında, çalışmayacağım ben diyen herkese soruyorum.
Nasıl karşılanacak bunlar?
Yazılanların tamamını okumadım, kim düşüncesini ne şekilde ifade etmiş bilmiyorum. Sınırını aşan bi yorumlar yapılmamalı elbette.ladyamore ben çalışıyorum, çalışmam gerektiğine de inanıyorum
aslında gereklilik de ziyade işime aşığım diyebilirim
idealimi yaşıyorum çünkü ama burada dayatılmasını ya da bu kızın linç edilmesini anlamsız buluyorum
daha güzel cümlelerle anlatılabilir söylenmek istenenler
çalışmak istemiyorsa eşi/babası razıysa, mutual şekilde yürütülebilir diye düşünüyorum
çalışmamak erkeğin hakkı olamıyorsa kadının nasıl hakkı oluyor, ben de bunu çok merak ediyorum.Merak ettiğim bi nokta var, zira yazıda katılmadığım tek noktada orası zaten.
Çalışmamak da benim hakkım demişsiniz.
Pek tabi ki hakkınız ama o zaman izlenecek alternatif geçinme yöntemi nedir?
Yani faturalar, altında yaşayacağınız çatı, boğazınızdan geçecek lokma, üstünüze giyeceğiniz elbise... Sadece size değil aslında, çalışmayacağım ben diyen herkese soruyorum.
Nasıl karşılanacak bunlar?
Not: Biz aileden zenginiz, harca harca bitmez bi mirasım var diyen arkadaşlara saygı duyuyorum. Hayat adil değil o da onların şansları, keyfini çıkarmak hakları tabi.