19 yaşındayım ama hemen evlenmek istiyorum

herkese iyi akşamlar. 19 yaşındayım hukuk 1.sınıf öğrencisiyim. önce şunu belirteyim, hayatımda kimse yok, şimdiye kadar kimseye aşık olmadım. benim sorunum şu: kariyer yapmak, çalışmak vs. benim hiç ilgimi çekmiyor. bir erkek için değil ama mesela bebeğim olsun diye hemen evlenmek istiyorum. bir evim olsun istiyorum hemen. ev işi yapmayı çocuklara bakmayı yemek yapmayı çok seviyorum. eve gittiğim zaman hep bu işlerle uğraşıyorum. bir evim olsun istiyorum, çocuklarıma bakmak istiyorum. diplomamı alacağım nolur nolmaz diye ama evlenince çalışmayı düşünmüyorum.

evet tüm bunlardan dolayı evlenmek istiyorum ama yaşım daha küçük, ailem izin vermez. bu duygulardan nasıl kurtulabilirim? evliliğin kötü yanlarını anlatıp beni biraz olsun soğutabilecek biri var mı?
Of of sen delirdi mi canim yaa.ben uni biter bitmez ewlendim yasim daha 23 tu.hemen hamile kaldim 24 umde anne oldum simdi 27 yasimdayim ama keske diyorum uniyi bitirince calissaydim meslegimde gezseydim biraz ne bileyim zaten ailemden uzakta okudum en azindan ailemin yaninda dursaydim.mutluyum saglikli ewladim ve cok iyi bir esim var zaman zaman kavgalar etsekte.... Ama pisman olursun. Yada bilmiyorum yaaaa bazi kadinlarin ruhunda olur annelik ew kadinligi sende oylesin sanirim mutluda olabilirsin bilemicem

evlen cnm evlen..hayatinin baharinda evlen..sen cocuklarla ugrasirken kocan gobegini kasiya kasiya otursun,`yaaa cok yorgunum` diyip ayagina yemek beklesin..
sen cocuklari uyut binbir guclukle sonra adam sana sokulup caninin seni istedigini soylesin..`ama ben cok yoruldum` dediginde ne kadinligin kalsin ne tembelligin..
evlen evlen kusura bakma da iyi b.k yersin..

Ya okuldan birini bulucaksin (tabi okursan) tabi hemen evlenmeye ikna edeceksin.He o ikna olmazsa calisan birini kafala.Okulu birak ve evlen.Tum varyasyonlar bunlar sanirim.Davanda basarilar.

Birak o zaman okulu:KK14:
hayatın neler göstereceği belli olmaz. belki de hiç evlenemeyeceği o zaman nasıl geçineceğim? okumak istiyorum sevmesem de, ne olur ne olmaz diplomam olsun diye. ayrıca ailem bu konuya kesinlikle karşı çıkar, bırakmama izin vermezler zaten.

Ya okuldan birini bulucaksin (tabi okursan) tabi hemen evlenmeye ikna edeceksin.He o ikna olmazsa calisan birini kafala.Okulu birak ve evlen.Tum varyasyonlar bunlar sanirim.Davanda basarilar.
okulu bırakmak gibi bir niyetim yok. diplomamı ne olursa olsun alacağım inşallah. hayatın neler getireceği belli olmaz...

bu duygu yeni oluştu çünkü, tercih yaptıktan sonra

Duyguların gel gitler yaşıyor. Daha 19 yaşındasın. Mezun olana kadar kaç kere değişecek fikirlerin. Domestik şeyler ilgini çekiyorsa bunları yapmak için çalışmaman gerekmiyor ki. Gene yemeğini yaparsın, gene bebeğine bakarsın ama bebeğine daha iyi şartlarda bakmak için, daha donanımlı bir anne olmak için kendini sürekli geliştirmen lazım.

Ayyyy neggzelll pembe panjurlu evinin ,kucuk bahcesinde cocuklarin koşuştururken sende mutlu mutlu yemekler yaparsın kocaciginin aksam gelmesini beklersin ugg7cigcgktv :KK70: dersler agır geldi kafa gitti heralde :KK70: evlilige adım atılcaksa bile bu kafayla atılmaz sandigin gibi olmayabilir hatta olmaz .. bence bitir okulu ve hayaller yerine gercekleride gormeye baslayinca bakarsın

herkese iyi akşamlar. 19 yaşındayım hukuk 1.sınıf öğrencisiyim. önce şunu belirteyim, hayatımda kimse yok, şimdiye kadar kimseye aşık olmadım. benim sorunum şu: kariyer yapmak, çalışmak vs. benim hiç ilgimi çekmiyor. bir erkek için değil ama mesela bebeğim olsun diye hemen evlenmek istiyorum. bir evim olsun istiyorum hemen. ev işi yapmayı çocuklara bakmayı yemek yapmayı çok seviyorum. eve gittiğim zaman hep bu işlerle uğraşıyorum. bir evim olsun istiyorum, çocuklarıma bakmak istiyorum. diplomamı alacağım nolur nolmaz diye ama evlenince çalışmayı düşünmüyorum.

evet tüm bunlardan dolayı evlenmek istiyorum ama yaşım daha küçük, ailem izin vermez. bu duygulardan nasıl kurtulabilirim? evliliğin kötü yanlarını anlatıp beni biraz olsun soğutabilecek biri var mı?
Calısmıycam diyip yatarsan,esin seni aldatıp boşanırsa maddi yonden çok zor donemler yaşarşın.

Ayyyy neggzelll pembe panjurlu evinin ,kucuk bahcesinde cocuklarin koşuştururken sende mutlu mutlu yemekler yaparsın kocaciginin aksam gelmesini beklersin ugg7cigcgktv :KK70: dersler agır geldi kafa gitti heralde :KK70: evlilige adım atılcaksa bile bu kafayla atılmaz sandigin gibi olmayabilir hatta olmaz .. bence bitir okulu ve hayaller yerine gercekleride gormeye baslayinca bakarsın
zaten gerçekleri evlilere sormak için bu konuyu açtım. her şey çok güzel olacak falan sanmıyorum tabi ki birçok problem olur, bunları öğrenmek istiyorum biraz olsun bu duyguları yenmek için.

Evlendikten sonra da çalışmayı düşünmüyorum demişsiniz, hayatınızı da müstakbel kocanız kazanacak öyleyse.
Bir kadın, mesleği olduğu halde neden çalışmaz?

Vay arkadaş şu düşüncelerin yüzde biri yok bende.

Niye okuyorsunuz o zaman? O okulu bitirseniz de hiçbir zaman hukukçu olamazsınız zaten siz içinizde o ideal yok, ancak bir hukuk mezunu olursunuz. Hayır buradaki insanlardan ne demesini bekliyorsunuz ki. Evlilik kötü tü kaka mı diyelim. Şu an gerçekten üzgünüm. Keşke bıraksaydınız yerinizi gerçekten hukukçu olmak isteyen birileri doldursaydı, ülkede zaten hukuk mezunu çoktu.

X