- 20 Şubat 2015
- 111
- 145
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazılanların tamamını okumadım, kim düşüncesini ne şekilde ifade etmiş bilmiyorum. Sınırını aşan bi yorumlar yapılmamalı elbette.
Zaten yazıdaki tek katılmadığım cümlenin " çalışmamak hakkım" kısmı olduğunu söyledim. Bireysel tercihinizi değil mutual yaşam görüşünüzü mantık dışı buluyorum. Ki bu görüşü paylaşan bi sürü insan var, siz kendi yaşamınızda uygulamayı tercih etmeseniz de mantıklı buluyorsunuz anladığım kadarıyla.
Karşılıklı rıza çerçevesinde gerçekleşen her şeye saygı duyuyorum. Ancak bu yaşam şeklinin iki tarafı da mutsuz ettiğini ve birbirini sömürmeye zorladığını düşünüyorum ben.
Örneğin kadın evde yorulup kocasından yardım istese kocanın cevabı hemen hazır "bütün gün evde kıçının üstünde oturuyorsun, ben dışarıda sürünüyorum, bi de evde mi iş yapacagım?" İcten ice para bakımından sömürüldüğünü hisseden adam hıncını kadını evde sömürerek, köle yerine koyarak çıkarmaya çalışıyor.
Aynısı kadın için de geçerli. En ufak tartışmada " Ben olmasam ütülü gömlek bile giyemezsin, kendi pisliğinde boğulursun." diye bi sitem, bi memnuniyetsizlik.
herkese iyi akşamlar. 19 yaşındayım hukuk 1.sınıf öğrencisiyim. önce şunu belirteyim, hayatımda kimse yok, şimdiye kadar kimseye aşık olmadım. benim sorunum şu: kariyer yapmak, çalışmak vs. benim hiç ilgimi çekmiyor. bir erkek için değil ama mesela bebeğim olsun diye hemen evlenmek istiyorum. bir evim olsun istiyorum hemen. ev işi yapmayı çocuklara bakmayı yemek yapmayı çok seviyorum. eve gittiğim zaman hep bu işlerle uğraşıyorum. bir evim olsun istiyorum, çocuklarıma bakmak istiyorum. diplomamı alacağım nolur nolmaz diye ama evlenince çalışmayı düşünmüyorum.
evet tüm bunlardan dolayı evlenmek istiyorum ama yaşım daha küçük, ailem izin vermez. bu duygulardan nasıl kurtulabilirim? evliliğin kötü yanlarını anlatıp beni biraz olsun soğutabilecek biri var mı?[/QUO
Evlenmek zorunda diilsin. Baska seklide enerjini yonlendirebilirsin..
Ornegin cocuk yuvalarina gidip gonullu oyun ablaligi falan gibi seyler var.
Cok faydali bir is,hem kendin mutlu ol hem cocuklari mutlu et.
Cok temizlik filan da yapmak istiyosan evlere temizlige git, harcligini cikaririsin
Aynen ya bide hayalim hukuk yani :)nıye okul tercıhı yapıp yer işgal ettin o zaman ?..
cinsel dürtülerin mi var, nedir yani??bu duygu yeni oluştu çünkü, tercih yaptıktan sonra
chocolatlover bende senin gibilerin loveriyim, yerim seni ben, nasilda mantikli yazarmis. Senin gibi gencleri görünce icim icime sigmiyor mutluluktan. Masallah canim benim. Hic merak etme bu mantikla, her sey hayatinda yagver gidecek, emin ol. Tecrübe konusuyor. Allah dahada böyle türk gencleri, özellikle kizlari bu ülkeye nasip etsin, belimiz yere gelmez alim Allah!!!yakında 18 olacağım, yaşım küçük ama ben bile etrafımdaki evli insanların hayatlarına bakarak bazı şeyleri anlayabiliyorum.