• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19 yaşında erken menopoz başlangıcı

gizemunsal

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
130
13
18
Kızlar merhaba. Bu gün bi arkadaş check up yaptıralımmı dedi bende öylesine tamam dedim ne var ne yok öğrenmiş oluruz. ve 19 yaşındayım yeni 20 ye girdim 1.5 yıllık evliyim 4 aydır adet olmuyorum ama troid tedavisi aldığım için normal dediler bu yüzden çok umursamadım. erken menapoz başlangıcı olduğunu öğrendim elbette en kısa sürede doktora gidicem ama kafam çok karıştı. Tahmin edersinizki korkuyorum. Başından geçen doktor ilaçları haricinde bitki vesaire ilaçları destekliycek neler kullandınız. Fikirler verebilirmisiniz?

Anladım. Onu bilin o önemli. En kısa zamanda da tüp bebek merkeziyle görüşün.
Şuan bebek düşünmüyoruz . Onuda işte en kısa sürede doktora gidicem. Birde sonradan daha büyük sıkıntı olurmu acaba tüp bebekte öyle bişey varsa beklemeyeyim.

Şuan bebek düşünmüyoruz . Onuda işte en kısa sürede doktora gidicem. Birde sonradan daha büyük sıkıntı olurmu acaba tüp bebekte öyle bişey varsa beklemeyeyim.
Yani yumurtanız bitiyosa ya bebek yapacaksınız ya donduracaksınız ya da anne olmaktan vazgeçeceksiniz. Amh düşükse bir an önce tüp bebeği halletmek lazım. Sonradan başarı ihtimali de düşer

Yani yumurtanız bitiyosa ya bebek yapacaksınız ya donduracaksınız ya da anne olmaktan vazgeçeceksiniz. Amh düşükse bir an önce tüp bebeği halletmek lazım. Sonradan başarı ihtimali de düşer
Allah korusun her kadının hayalidir anne olmak. Sadece şuan erken diye düşünüyoduk ama çok saol bunu benimle paylaştığın için.

Allah korusun her kadının hayalidir anne olmak. Sadece şuan erken diye düşünüyoduk ama çok saol bunu benimle paylaştığın için.
Evet yaşınız çok küçük ama gerçekten Allah korusun. Yarın arayıp öğrenin amh sonucunu isterseniz burda daha net fikirler verilebilir. Acele et ya da etme diye.

Back