- 6 Aralık 2023
- 79
- 18
- 8
- 28
- Konu Sahibi Annelikyolu
-
Merhaba benim de 3. Gün embriyo tek ve son embriyomu transfer ettiler beklemedeyim . İlk günlerde hafif kaşık ağrısı vardı son üç gündür adet olacakmış gibi sızı var karnımda . Ayaklarım buz gibi adet öncesi belirtileri hep var bir umut test günümü bekliyorum bakalımMerhaba kızlar, 19 Mart tarihinde transfer olanlar var mı? Gelin konuşalım
Benim normalde dün adet olmam gerekiyordu olmadım. Bu tutma belirtisi mi yoksa ilaçlardan dolayı mı adet olamıyorum bilmiyorumMerhaba benim de 3. Gün embriyo tek ve son embriyomu transfer ettiler beklemedeyim . İlk günlerde hafif kaşık ağrısı vardı son üç gündür adet olacakmış gibi sızı var karnımda . Ayaklarım buz gibi adet öncesi belirtileri hep var bir umut test günümü bekliyorum bakalım
İnşallah dün gördüğünüz doğrudur :)Dun pozitif bugun negatif gordum ben :))
İnşallah ama bakmayacagim artik kan testini bekliyorum rabbim kimsenin kucagini bos koymasin hic birimizin emeklerini heba etmesin Allah imİnşallah dün gördüğünüz doğrudur :)
Aminİnşallah ama bakmayacagim artik kan testini bekliyorum rabbim kimsenin kucagini bos koymasin hic birimizin emeklerini heba etmesin Allah im
İnşallah tutmuşturBenim normalde dün adet olmam gerekiyordu olmadım. Bu tutma belirtisi mi yoksa ilaçlardan dolayı mı adet olamıyorum bilmiyorum
İlaclardan dolayı adet olamazsin suan ama inşallah tutunmuştur. Bende bu sabah siddetli bir sanciyla uyandim simdi gecti bakalim inşallah hepimizin bebiskeri tutunmustur.Benim normalde dün adet olmam gerekiyordu olmadım. Bu tutma belirtisi mi yoksa ilaçlardan dolayı mı adet olamıyorum bilmiyorum
Yeni konu açıp sordum. Adet olanlar var. İlaçlar engel değilmiş. Hatta chatcpty de sordum.İlaclardan dolayı adet olamazsin suan ama inşallah tutunmuştur. Bende bu sabah siddetli bir sanciyla uyandim simdi gecti bakalim inşallah hepimizin bebiskeri tutunmustur.
İnşallah oyledir bende ayni durumdayım cunku bide sancim oluyo özellikle geceYeni konu açıp sordum. Adet olanlar var. İlaçlar engel değilmiş. Hatta chatcpty de sordum.
İnşallah güzel haberler alırız.İnşallah oyledir bende ayni durumdayım cunku bide sancim oluyo özellikle gece
İnşallah Allahim bende tek emrio cikti 2. Denemem yasim 37 cok zorlandim artik bide zor bir iste çalışıyorum stresi mobbingi cok emriyom iyi kaliteydi Allahim sen bizleri geri çevirmeİnşallah güzel haberler alırız.
Bende onunla negatif gordum e bide baska testle pozitif gordum :) cok takilma derim bence kan sonucunu bekleyelimProdoctor marka test ile yaptım şimdi. Negatif . Hayalet çizgi bile yok((
Cok üzüldüm inan diyecek bursey bulamıyorum suankan testi sonucum 20 saat sonra çıktıbeta hcg 0.77 12. günü beklemeye gerek yok sanırım
Test yaptınız mı?Benimde bugun tüm belirtilerim gitti ne gogus hassasiyetim kaldi ne kasik agrim bende tutunmadi diye cok korkuyorum
Hayir yapmayacağım günümü bekleyeceğim ben 31 marttaTest yaptınız mı?
Güzel haberlerinizi bekliyorumHayir yapmayacağım günümü bekleyeceğim ben 31 martta
İnşallah ama 2 gundur oyle sancim varki anlatamam bildigin adet sancisi bide idrar yaparken sancim var boyle sacma sapan sabah uyanir uyanmaz verecem testi bakalim rabbim kolaylikla nasip etsin bu sefer İnşallahGüzel haberlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?