- 30 Eylül 2024
- 173
- 59
- 13
- Konu Sahibi Annelikyolu
-
Merhaba 19 martta transfer oldum hayirlisi olsun ikimiz icinde :)Merhaba kızlar, 19 Mart tarihinde transfer olanlar var mı? Gelin konuşalım
Öncelikle hayırlı olsun fakat cok erken test yapmak icin bende 5. Gun ptg dondurulmus embriyo transferi oldum kan sulandiricidan senin tam tersin burun kanamasi oldu ve acillik oldum. 5 gun dondurulmus embriyolar 10. Gune kadar tutunmaya devam ederlerMerhaba arkadaslar. Bende 19 martta transfer oldum. Transfer hariç 3. Günde yani 22 martta , cok bel ve kasiķ agrim oldu. Pembemsi leke geldi. Doktorumu aradim soyledimm coraspirini kesti. Akabinde 1-2 saate kahverengi leke geldi. Daha sonraki günlerde, arada göğsüm hassasiyet oldu arada sanki kasiklarim agrir gibi oldu. Ama geldi gitti. Bazıları anlıktı. Bugün transfer hariç 7. Günüm, erken gebelik testi yaptım. Maalesef negatif ciktim 29 martta gebelik testi yapmamı söyledi doktorum. Bu arada benim embiriyom, 5. Gün dondurulmuş:)
Neden pgt yaptırdınız. Translokasyon mu mevcut genlerimizde. Kan sulandirici olarak ne kullandiniz doz ne kadar. Ben kan sulandirici olarak Hibor 5000 kullanmaya başladım bugün.Öncelikle hayırlı olsun fakat cok erken test yapmak icin bende 5. Gun ptg dondurulmus embriyo transferi oldum kan sulandiricidan senin tam tersin burun kanamasi oldu ve acillik oldum. 5 gun dondurulmus embriyolar 10. Gune kadar tutunmaya devam ederler
Dondurulmus 5. Gün embiriyosu yaptıran çoğu tanıdığım, 5. 6. 7. Günlerde erken gebelik testi yaptırarak öğrendiler.:) o yüzden umudum kalmadı açıkçası.Öncelikle hayırlı olsun fakat cok erken test yapmak icin bende 5. Gun ptg dondurulmus embriyo transferi oldum kan sulandiricidan senin tam tersin burun kanamasi oldu ve acillik oldum. 5 gun dondurulmus embriyolar 10. Gune kadar tutunmaya devam ederler
Benim 2. Denemem ilk denemem negatif oldu ayrica 37 yasindayim 2 embriyo yolladik 1 i normal geldi pgt denNeden pgt yaptırdınız. Translokasyon mu mevcut genlerimizde. Kan sulandirici olarak ne kullandiniz doz ne kadar. Ben kan sulandirici olarak Hibor 5000 kullanmaya başladım bugün.
Ozaman sana soyle soyleyeyim :)) dun test yaptim pozitif bugun sabah yaptim negatif sence ne kadar dogru erken gebelik testleri herkesin vucudu farkli herkesin degerleri farkli o yuzden doktorunuz ne diyorsa bence ozamani bekleyinDondurulmus 5. Gün embiriyosu yaptıran çoğu tanıdığım, 5. 6. 7. Günlerde erken gebelik testi yaptırarak öğrendiler.:) o yüzden umudum kalmadı açıkçası.
Insallah size sıkı sıkı tutunur bebeğiniz.Benim 2. Denemem cunku 2 embriyo yolladik 1 i norlam geldi pgt den
Hangi marka test kullandiniz? İkisi de erken gebelik testi miydi. Ve sabah ilk idrarla mi yaptiniz:)Ozaman sana soyle soyleyeyim :)) dun test yaptim pozitif bugun sabah yaptim negatif sence ne kadar dogru erken gebelik testleri herkesin vucudu farkli herkesin degerleri farkli o yuzden doktorunuz ne diyorsa bence ozamani bekleyin
İnşallah cok aminInsallah size sıkı sıkı tutunur bebeğiniz.
Evet sabah ilk idrarla yaptim ikiside ayni marka ve erken gebelik testiydiHangi marka test kullandiniz? İkisi de erken gebelik testi miydi. Ve sabah ilk idrarla mi yaptiniz:)
10 gün embiriyo canlı mı kalıyor rahimde. Bu konuda bilginiz va
Dondurulmuş embriyo transferinde tutunma embriyo transfer işleminden 6-10 gün içerisinde olur. Dondurulmuş embriyo transferi sıklıkla progesteron hormunu kullanmaya başladıktan 5-7 gün sonra gerçekleşir.10 gün embiriyo canlı mı kalıyor rahimde. Bu konuda bilginiz var mı?
Teşekkür ederim yardımın için.Dondurulmuş embriyo transferinde tutunma embriyo transfer işleminden 6-10 gün içerisinde olur. Dondurulmuş embriyo transferi sıklıkla progesteron hormunu kullanmaya başladıktan 5-7 gün sonra gerçekleşir.
Ne demek sadece sakin ol sanki seni duyuyormus gibi konus onunla :) ben oyle yapiyorum. Unutma Kalbime soyle sakin olsun basina yalnizca Allahın yazdigi gelecek :)Teşekkür ederim yardımın için.
Bol bol dua edelim birbirimize yapacak baska hic bir seyimiz yok cunkuNe demek sadece sakin ol sanki seni duyuyormus gibi konus onunla :) ben oyle yapiyorum. Unutma Kalbime soyle sakin olsun basina yalnizca Allahın yazdigi gelecek :)
Dun pozitif bugun negatif gordum ben :))Test yapıp pozitif gören var mı kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?