19 Mart transfer olanlar toplanın

Merhaba arkadaslar. Bende 19 martta transfer oldum. Transfer hariç 3. Günde yani 22 martta , cok bel ve kasiķ agrim oldu. Pembemsi leke geldi. Doktorumu aradim soyledimm coraspirini kesti. Akabinde 1-2 saate kahverengi leke geldi. Daha sonraki günlerde, arada göğsüm hassasiyet oldu arada sanki kasiklarim agrir gibi oldu. Ama geldi gitti. Bazıları anlıktı. Bugün transfer hariç 7. Günüm, erken gebelik testi yaptım. Maalesef negatif ciktim 29 martta gebelik testi yapmamı söyledi doktorum. Bu arada benim embiriyom, 5. Gün dondurulmuş:)

Öncelikle hayırlı olsun fakat cok erken test yapmak icin bende 5. Gun ptg dondurulmus embriyo transferi oldum kan sulandiricidan senin tam tersin burun kanamasi oldu ve acillik oldum. 5 gun dondurulmus embriyolar 10. Gune kadar tutunmaya devam ederler

Neden pgt yaptırdınız. Translokasyon mu mevcut genlerimizde. Kan sulandirici olarak ne kullandiniz doz ne kadar. Ben kan sulandirici olarak Hibor 5000 kullanmaya başladım bugün.

Dondurulmus 5. Gün embiriyosu yaptıran çoğu tanıdığım, 5. 6. 7. Günlerde erken gebelik testi yaptırarak öğrendiler.:) o yüzden umudum kalmadı açıkçası.

Neden pgt yaptırdınız. Translokasyon mu mevcut genlerimizde. Kan sulandirici olarak ne kullandiniz doz ne kadar. Ben kan sulandirici olarak Hibor 5000 kullanmaya başladım bugün.
Benim 2. Denemem ilk denemem negatif oldu ayrica 37 yasindayim 2 embriyo yolladik 1 i normal geldi pgt den

Dondurulmus 5. Gün embiriyosu yaptıran çoğu tanıdığım, 5. 6. 7. Günlerde erken gebelik testi yaptırarak öğrendiler.:) o yüzden umudum kalmadı açıkçası.
Ozaman sana soyle soyleyeyim :)) dun test yaptim pozitif bugun sabah yaptim negatif sence ne kadar dogru erken gebelik testleri herkesin vucudu farkli herkesin degerleri farkli o yuzden doktorunuz ne diyorsa bence ozamani bekleyin

Ozaman sana soyle soyleyeyim :)) dun test yaptim pozitif bugun sabah yaptim negatif sence ne kadar dogru erken gebelik testleri herkesin vucudu farkli herkesin degerleri farkli o yuzden doktorunuz ne diyorsa bence ozamani bekleyin
Hangi marka test kullandiniz? İkisi de erken gebelik testi miydi. Ve sabah ilk idrarla mi yaptiniz:)

10 gün embiriyo canlı mı kalıyor rahimde. Bu konuda bilginiz va

10 gün embiriyo canlı mı kalıyor rahimde. Bu konuda bilginiz var mı?
Dondurulmuş embriyo transferinde tutunma embriyo transfer işleminden 6-10 gün içerisinde olur. Dondurulmuş embriyo transferi sıklıkla progesteron hormunu kullanmaya başladıktan 5-7 gün sonra gerçekleşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…