- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 32
İnşallah Can'ıminşallah konuşmaya başlarlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah Can'ıminşallah konuşmaya başlarlar
fazlasıyla hemde hani vardır ya kendini dünyanın merkezi sananlar kaynanam onlardan işte şüüphesizkendini fazla ciddiye alıyor demekki![]()
izin verme bir daha çocuğuna hakaret etmesinefazlasıyla hemde hani vardır ya kendini dünyanın merkezi sananlar kaynanam onlardan işte şüüphesiz
benimkide 19 aylık ama aynı çağda olan bebekler var burda konuşuyorlar daha iyi kaynanamın bu yzden oğluma geri zekalımı bu dediğiğni bile hatırlarım çok takmıyorum onu boşboğaz çünkü
hmm tecrübeyle sabit yaniBenim arkadaşın oğluda 18aylık daha yeni yeni belli belirsiz teyze abla gibi bişeyler ağzında geveliyor.annesi gayet memnun halinden,gayette tecrübeli bir annedir bu bebek 4.çocuğu.
hayı rhazır bulmuşluk yok bi çok yöntem denedim ama kitap okuma cümleleri tekrarlama birşey istediğinde mesela sumu istiyosun gezmeye gidelim gibi şeyler sesli günlük gibi birşey oldumErkek çocuklar kız çocuklarına göre, ilk çocuk diğerlerine göre daha geç konuşur. Bir buçuk yaşında daha çok küçük, hemen bir sşeyi mi var demeyin. Bir hazirbulunusluk seviyesi var, olusunca tabi ki konuşur. Ayrıca bir iki kelime söylüyormus, evre evre bunlar pat diye konusamaz ki. Kafana takmadan konuşma egitimine devam et zamanı gelince senin meleginde konuşur bülbül gibi inşallah![]()
olurmu öyle şey kendinizi suçlamayın her çocuk aynı şekilde gelişim göstermez,bir arkadaşta demiş işitme ile ilgili bir sıkıntısı yoksa bir süre gözlemleyin sonra doktora götürün.inşallah düzelir cnm ya artık suçu kendimde arar oldum eksikleri arıyorum hep
hmm tecrübeyle sabit yani
hayı rhazır bulmuşluk yok bi çok yöntem denedim ama kitap okuma cümleleri tekrarlama birşey istediğinde mesela sumu istiyosun gezmeye gidelim gibi şeyler sesli günlük gibi birşey oldum
dedim sağ kulağından girsin öbüründen çıksın dedi böyle gelmiş böyle gider yıprandığınla kalırsın dediHizimi alamadim yaa kaynanana nasil boyle vicdansiz olurda gerizekali sanıyordum der yaa utanmaz kadin kocana dedin mi bunu
erkek ben ve eşim normal süreçte konuşmuşuz ama erkek kerdeşim geç konuştu baya geç benim bebemda geç konuşmuşCanım yorumlqri okumadim ama konuşma olayı genetik yatkinlikla alakali cinsiyet te Öneml o erkek mi kız mi sen ve esin kaç yaşında konuşmuş ..benim arkadasimin oğlu da ayni durumda ama ablasida geç konuştu babası da geç konusmus cocuklarin genetik yuksek faktör
bani zorla iterek suyun yanına götürüyo diretiyorum ağlıyo işi çözmüş adamEger 3 yasina kadar herhangi bir ses cikarmazlarsa konusma geriligi var diywebilirsin ama senin bebek 2heceli sesleri cikariyomus endiselenme zamanla acilir. Resimli kitap alip resimdekileri anlatman baya bi ise yariyo.bide mesela su diyebilcegi halde demeyip baska sekilde senden su isterse verme. Bi sure sonra mecburiyetten kullanmak zorunda kaliyor. Test edilip denenmistir:))
Ben bu durumda genellokle baska seyleri soruyodum alakasiz seyler mesela iste bardagimi istiyorsun, kasikmi isyiyorsun gibi en son sumu istiyosun dedigimde basini salliyodu verirkende su oldugunu soyluyordum mutlaka gerci benim oglum cumle kurmaya basladigi halde su demiyordu cok gec soyledi isi inadami bindirdi naptibani zorla iterek suyun yanına götürüyo diretiyorum ağlıyo işi çözmüş adam