Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bu bizdede böyle su istiyosa mutfağa çeşmenin başın iterek götürüyo beni acıkınca mamasını almaya çalışıyo canı sıkılınca kumandayı getiriyo bana tv aç diyegezme isterse kapıyı açmaya çalışıp ağlıyo
oğlumdada konuşma çabası yok aslında birazda bu yüzden bi şeye odaklandığı vakit mümkün değil ilgidini çekmekBenm kızım 25 aylık 6. Ayında dede dede diyodu snra durdu anneyi 1 buçuk yaşnda söyledi ben bir kelime söylüyrm tekrar et diyorum inatla söylemiyodu çok üzülüyordum anlamasnda hiç bir sıkıntı yoktu birazda tvnin etkisi oldu knşmasnda ne kadar karşıda olsam çoğu şeyi ordan öğrenip söyledi 5 aydır dili açıldı şükür 2li 3lü kelimeli cümleler bile söylüuor çok şaşırıyorm her çocuk bir olmuyor sıkmayn canınızı
benimkide 19 aylık ama aynı çağda olan bebekler var burda konuşuyorlar daha iyi kaynanamın bu yzden oğluma geri zekalımı bu dediğiğni bile hatırlarım çok takmıyorum onu boşboğaz çünküBenimki 21 aylık,konuşması mı gerekiyo ki, anne baba dede mama su uçtu kaçtı bu kadar ne dicek daha
maşallahKuzenimin kızı 2 yaşında konuştu. Şu anda burslu okuyor. Teog'da dereceye girdi.
maşallah
Üzülmeyin. Geç konuşmanın zekayla hiç bir ilgisi. Siz yalnızsanız evde çocuğunuzla geç konuşur. TV izlemesin.maşallah
tavsiyelerinize uymaya çalışıcam ama atıyorum kitap okumayı denesem o anda başka birşeye odaklanıp umursamıyoHer çocuk farklıdır, sanmayın o çocuk anlamıyor, şu an her şeyi beynine kodlamakla meşgul aslında.
Siz bol bol konuşun.Evdeki eşyaları gösterin, sorun sonra kendiniz cevaplayın.
Resimli kavram kartları alabilirsiniz, resimleri göstererek isimlerini söyleyin.
Oyuna çevirin bir de mesela elinize muz alın, bu ne, muz deyin çocuğunuza muzu ısırtın bir nevi ödül de olur sizi dinlediği için.
Hikaye okuyun atıyorum hikayede köpek var köpek resmi de var .Sorun hemen köpek nerde göster diye.İşaret parmağıyla o resmi göstermesini sağlayın, konuşma için parmakla göstermesi çok etkili bir çalışma oluyor.
Kolay gelsin size :)
benimkide 19 aylık ama aynı çağda olan bebekler var burda konuşuyorlar daha iyi kaynanamın bu yzden oğluma geri zekalımı bu dediğiğni bile hatırlarım çok takmıyorum onu boşboğaz çünkü
oğlumu bilmem ama kardeşimde yapmıştı bende burda takıldım açıkcası tmm her çocuk bir değil ama oda bir örnekİşte oda aynı öyle. Anlamamış gibi yapın bir müddet ama buda çocuğun sinir sahibi olmasını sağlarmı ki bilemedim![]()
aynen kaynanamı anlatsam ağzın açık kalır lahusalık sendromu yaşadım sayesindeKaynanan b.kuyla oynasın te Allahım sıkma sen canını konuşur merak etme
evet yanlızım geneldeÜzülmeyin. Geç konuşmanın zekayla hiç bir ilgisi. Siz yalnızsanız evde çocuğunuzla geç konuşur. TV izlemesin.
inşallah canımBen açacaktım konuyu sen benden önce açmışsın cnm. Benim oğlum da 18 aylık baba mama emme dede diyor sadece anne bile demiyorçok konuşuyorum ilgileniyorum ama yok konuşmuyor. Araştırdım biraz birkaç anne zeka kartlarını önerdi. zeka kartlari alıcam bakalım. Faydasını görürüm inşallah.
tavsiyelerinize uymaya çalışıcam ama atıyorum kitap okumayı denesem o anda başka birşeye odaklanıp umursamıyo
umarımKüçük olduğu için konuşmuyor
Konuşur inş...