Konuşma Problemleri 19 aylık bebeğim neden konuşmuyor olabilir

Geç konuşma, kekeleme, her türlü konuşma probleminin paylaşıldığı konular.
inşallah düzelir cnm ya artık suçu kendimde arar oldum eksikleri arıyorum hep

. Ayyy bu niye yurumuyo nıye konusmuyo niye zayıf sinir olduğum kelımeler
Sakın ol arkadaşım zamanla cozuluyorlar her çocuk aynı gelişim göstermiyor bi anda basınıza bülbül kesilir dert etmeyin

Insallah konusur canim sarki soyle bol bol kitap oku resim goster objeleri tanit sabirli ol kulagini tika her cocuk bir olmaz millete ne yaa Allah Allah uyuz oluyorum boyle tiplerede
sorma bende ama gerçekten boşboğazlar oğluma geri zekalı diyen kaynanam geçenlerde birilerine anlatırken duydum ben mutfaktaydım ben torunumu geri zekalı sanırdım ama talefonu alıp açıyo birilerini diyo dünde elinden anahtarı almış deliğe sokmaya çalışıyo sordum hani geri zekalıydı diye şaşırıyorum diyo bdende sana şaşırıyorum anne dedim

. Ayyy bu niye yurumuyo nıye konusmuyo niye zayıf sinir olduğum kelımeler
Sakın ol arkadaşım zamanla cozuluyorlar her çocuk aynı gelişim göstermiyor bi anda basınıza bülbül kesilir dert etmeyin
inş arkadaşım ozaman belki susarlar diycem yine bulurlar bi kusur

Inanmiyorum yaa al biyle kaynanayi tut bacaklarindan salla camdan asagi yaa dwli midir nedir anne sen bunu nasıl yakistirirsin bu senin evladının evladi caninin cani degil mi yaaa de nasil soylersin bunu evladima de kov o kadini evden valla beni ciledeb cikariyor boyleleri

sağol arkadaşım

Hizimi alamadim yaa kaynanana nasil boyle vicdansiz olurda gerizekali sanıyordum der yaa utanmaz kadin kocana dedin mi bunu

Bende boyle bir konu acacaktim.Benden once davranmissiniz.
Benim oglumda 29.11.2011 dogumdu ve hala duzgun anlamli bir cumlesi yok kimse dedigi seyleri anlamiyor.tek ben anliyorum.Ne kadar konussamda,kitap okusam,yanlis soyledigi kelimeleri tekrar uyararak duzelterek soyluyorum banamisin demiyor.Bide kucuk kizimda 2.5 yasinda oda onun gibi konusmaya basladi cok moralim bozuluyor.insan icine cikmak istemiyorum herkesin cocugu bulbul gibi off off napicami bilmiyorum doktor duzelir dedi zamanla ama geldi 4 yasina zamanimi kaldi bunun daha kusura bakmayin uzun oldu cok dertliyim bu konuda cokkk

aslında tam olrak canının canı sayılmaz üvey babaanne hadi o üvey halası amcası onlar öz onlarda aynı

Merhaba Can'ım benim oğlum 28 ocakta iki yaşına girecek benimki de konuşmuyor 16 aylıkken anneanne anne dede top gol mama gibi şeyleri söylüyordu sonra seyahat filan derken unuttu sadece anne kalmıştı kız kardeşi anne demeye başlayınca onu da bıraktı
Benimde çevremden sinek sesleri geliyor eltim konuşmak anneyle alakalı birşey benim kızım herşeyi konuşuyor diyordu kızı 6-7 aylıktı her mırıldanmasını konuşma sanıyordu
Şimdi yaşını geçti kızı sadece anne diyor
Neyse geçelim bunları eşimin bir arkadaşının da oğlu 3 yaşındaymış konuşamıyormuş doktora götürmüşler kuşağında bir sıkıntı varmış o yüzden uğultulu duyuyormuş bu yüzden konuşamıyormuş benimki biraz kıskançlıktan konuşmuyor biraz da herşeyi hareketleriyle anlatıyor zaten
Ama 2 şubatta doktora götüreceğim hem iki yaşına girmiş olacak belki değişme olur
Vardır zamanları inşallah

el kadar bebeye geri zekalı diyeni de ilk defa duyuyorum
kaynanan kendi zekasını konuşturmuş bence

ne demek canım içimizi dökmek için burdayız

Etrafta uyarıcı bulundurun dil gelişimi için. Organik, fonksiyonel veya psikolojik olabilir.

inşallah konuşmaya başlarlar

Benim oglan onu bana ver diyecegine onu manna yef diyor en basit ornek kelimenin yarisini soyluyor ogretmeye calisinca manna yoyii diyor yani ben yoruldum off off

Insan sevgi fakiri olmaya gorsun oz uvey ayirt etmez bu kadin bence
aynen ama eşim ve kardeşleri ona karşı çok iyi hanidemeseler üvey diye anlamazsın ama kaynanam her şekil belli ediyo kalp kırmak gibi korkusu desen hiç yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…