hiç istemiyo olmasını sinir bozmak için elinden geleni yapıyo dktor 1 tane bile kistin yok gayeet sağlıklısın dedi bana beklicem o yüzden canım
Olucak olucakkk o bebisler bu gobislere gelecekkkk :)))Benim kayinvalidem de :))) boşver ne yapicaksin çocuğu kendini de oğlumu da deli ettin bide gidip üstüne para veriyosun Allah istediği zaman verir dedi aşılama yapma diyobende dedim beni kimse anlamiyo Allah tabiki istediği zaman verir ama ben sana dert verdim otur dermani bekle demiyo tedavimi görmek istiyorum Elimden geleni yapım tevekkul Allahtan
Olucak olucakkk o bebisler bu gobislere gelecekkkk :)))
Hele bi gelmesinlerrrr :)))Essek gibi de gelecekler :)))))
Gelsnler canm gelsnler ins. Bnde muhabete atliom ama :))Essek gibi de gelecekler :)))))
Gelsnler canm gelsnler ins. Bnde muhabete atliom ama :))
As cnm Allah razi olsun hayirli kandiller sandaSlm kızlaarr.hayırlı kandillerr herkesee
tşkkurler canm. NaslsnnAs cnm Allah razi olsun hayirli kandiller sanda
İi cancazim :)) hamdolsun sen nassin bakamtşkkurler canm. Naslsnn
bnde iim canm.. :))) farklı bişi yokkİi cancazim :)) hamdolsun sen nassin bakam
Oda iimis :)) ayni devam desenebnde iim canm.. :))) farklı bişi yokk
o diğilde kafam,şuna takıldı. Yarın şehir dışına çıkcam. Mensim şuan. Tam bn gelicm kocacm gtcekk.. Bu ayda kaçacqk sanki yumurtlamammm..Oda iimis :)) ayni devam desene
Hadi yaaa ins kacmaz kacrmamaya bak seno diğilde kafam,şuna takıldı. Yarın şehir dışına çıkcam. Mensim şuan. Tam bn gelicm kocacm gtcekk.. Bu ayda kaçacqk sanki yumurtlamammm..
nideenn yok kiz boyna youk :)) kizlar iki gundur ssabah aksam domates yyiyorum baska bse yiyesim yok 5 gun kaldi hafi bakam bide 3gundur uykuya doymuom sabah kocis erken gdio die malesef erken kalkınca gunduzde uyuoommm amaannKız muhabbet edek ne olmuş canım sklyr kocis yok
Dogru dedin vall bebem Rabbim herseyi oluruna koymustr dua edip sabresicz artikÇok takılıp gidiyoruz su yumurtlama olayına falan ya ya olacağı varsa en ümitsiz anda oluveriyo Rabbim ol diyo çok şükür :) o yüzden kafa rahat olsun
aynen katiliyorum canim.yumurtlama gununu hrsaplayip aman kacirmiym diye diye o gun iliski gorev boyutuna geciyor stres sıkıntı sarıyor imsani olacagi varsada olmuyor o yuzdenÇok takılıp gidiyoruz su yumurtlama olayına falan ya ya olacağı varsa en ümitsiz anda oluveriyo Rabbim ol diyo çok şükür :) o yüzden kafa rahat olsun
nideenn yok kiz boyna youk :)) kizlar iki gundur ssabah aksam domates yyiyorum baska bse yiyesim yok 5 gun kaldi hafi bakam bide 3gundur uykuya doymuom sabah kocis erken gdio die malesef erken kalkınca gunduzKız muhabbet edek ne olmuş canım sklyr kocis yok
Ayyy ayyy bian hepimiz hmis olsak nasil oluruz ki acep die dusundum :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?