• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Canlarım günaydınnn.. Akşam giremedim günümüz vardı arkadaşlarla günden sonrada gezdik tozduk 12 de geldim eve valla kafam dağıldı çok iyi geldii. Bugün çok güzel mübarek bir gün arkadaşlarım hem cuma hem miraç kandili hepinizin cumasıda kandilide mübarek olsun bolbol dua edelim birbirimizin adını geçirelim rabbimize yalvaralım :**

Gunaydinnn canlarimmm.:KK15:

Hayırlı Kandiller Allahım bu gün edilmiş bütün duaları hayirlisiyla nasip eylesin inşallah. Allahım sizden de razi olsun. Ettiğiniz dualar için verdiğiniz destekler için. İyiki varsiniz :KK28: Allahım bizim gibi olanlara ve bizlere hayırlı evlatlar versin inşallah. Biz istemeyi bilelim. İnşallah Allahın izniyle olacaK. Verdiğimiz emeklerin eziyetlerineziyetlerin mukafatini alırız inşallah inanıyorum ben :):KK68:

Ben de dün giremedim.yemek temizlik koşturmaca. Bugunde şimdi çıkıyorum evden kursa başlayacagim .evraklar falan ayarliyacagim.sizleri çok seviyor ve hep merak ediyorum. .sürekli girmek istiyorum.:KK66: hepinizin Cumasi ve Miraç kandili mübarek olsun...dualarımız kabul olsun ins
Bizde seviyoruz seni canım ne kursuna başlıyorsun.. ?

Kizzz daha 9 aydır çocuk istiyo boyle kendini çaresiz hissediyosunnn simdi ben ne yapım Allahina :)))) rahatla yaa
Kiz ondan degil 9 aydır diyorum ki hiç bişe yapılmadı elde var 0 yani... 2 senelik evliyim ilk 3 ay korundum sonra bıraktım o zamandan beri... tabiki Allah senelerce olmayanlara versin önce

Arkadaşlar merhaba;
Hayırlı cumalar,hayırlı kandiller hepinize..
Dün eşim bana son 1 haftadır ilişki sırasında vajinamın çok fazla ıslak olduğunu söyledi daha önce böyle değildi bir tuhaflık var dedi.gerçekten de normal zamanda da akıntım fazlalaştı hiç böyle olmazdı.neden olur sizce adet olmama 1 hafta var bu arada inşallah oolmam gerçii:)))

Arkadaşlar merhaba;
Hayırlı cumalar,hayırlı kandiller hepinize..
Dün eşim bana son 1 haftadır ilişki sırasında vajinamın çok fazla ıslak olduğunu söyledi daha önce böyle değildi bir tuhaflık var dedi.gerçekten de normal zamanda da akıntım fazlalaştı hiç böyle olmazdı.neden olur sizce adet olmama 1 hafta var bu arada inşallah oolmam gerçii:)))
Hayrlisi diyelim cnm ins hamissindir :)

Back