• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

nideenn yok kiz boyna youk :)) kizlar iki gundur ssabah aksam domates yyiyorum baska bse yiyesim yok 5 gun kaldi hafi bakam bide 3gundur uykuya doymuom sabah kocis erken gdio die malesef erken kalkınca gunduz

Haaariikaaaa olur bencee :)
Kesinlikle artik dostlat bebisler hobuste topik acar ordada devam ederiz kesinnnn biz

He vallah ben eminim bebisimiz olsa bu defa başka nedenlerden dolayı tipik acicaz :))))) ayyy ne bilim hayattan çok şey bekliyoruz vallah :)))
Gununuz nasil geciyo kızlar
Rabbim hepimize guzelliklerini yasatsinn mutlu etsin bebis versin huzur versin en onmlisi uzun omur saglik versin inss

Hadi ya ne kadan guzel ii gelmistir uyku sana ohh keyifler mis desene :))
Aynen canım daha alamadım valla dün çok yoruldum kurs için belgeleri topladım Ankaranın bi ucundan .ordaan kuaföre gittim. Bi güzel temizlendim;) ordan eve geldim kaynim 2 çocuğunu bana bıraktı ben baktım. Sonra kaynim eltim eşim geldi gece yarısı yemek çay is bulasik bide onlar gelene kadar ütü yaptım ..Ölmüşüm. .ne çok uyudummm

Aynen canım daha alamadım valla dün çok yoruldum kurs için belgeleri topladım Ankaranın bi ucundan .ordaan kuaföre gittim. Bi güzel temizlendim:KK66: ordan eve geldim kaynim 2 çocuğunu bana bıraktı ben baktım. Sonra kaynim eltim eşim geldi gece yarısı yemek çay is bulasik bide onlar gelene kadar ütü yaptım ..Ölmüşüm. .ne çok uyudummm
Wuuu baya yorulmussun bide kuafr isi olnca zaten insn daha bi ii oluo azdaha dinlen cnm :KK45:

Back