• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

hiç istemiyo olmasını sinir bozmak için elinden geleni yapıyo dktor 1 tane bile kistin yok gayeet sağlıklısın dedi bana beklicem o yüzden canım

Benim kayinvalidem de :))) boşver ne yapicaksin çocuğu kendini de oğlumu da deli ettin bide gidip üstüne para veriyosun Allah istediği zaman verir dedi aşılama yapma diyo :( bende dedim beni kimse anlamiyo Allah tabiki istediği zaman verir ama ben sana dert verdim otur dermani bekle demiyo tedavimi görmek istiyorum Elimden geleni yapım tevekkul Allahtan

Benim kayinvalidem de :))) boşver ne yapicaksin çocuğu kendini de oğlumu da deli ettin bide gidip üstüne para veriyosun Allah istediği zaman verir dedi aşılama yapma diyo :KK43: bende dedim beni kimse anlamiyo Allah tabiki istediği zaman verir ama ben sana dert verdim otur dermani bekle demiyo tedavimi görmek istiyorum Elimden geleni yapım tevekkul Allahtan
Olucak olucakkk o bebisler bu gobislere gelecekkkk :)))

Kız muhabbet edek ne olmuş canım sklyr kocis yok :KK43:
nideenn yok kiz boyna youk :)) kizlar iki gundur ssabah aksam domates yyiyorum baska bse yiyesim yok 5 gun kaldi hafi bakam bide 3gundur uykuya doymuom sabah kocis erken gdio die malesef erken kalkınca gunduzde uyuoommm amaann :()

Çok takılıp gidiyoruz su yumurtlama olayına falan ya ya olacağı varsa en ümitsiz anda oluveriyo Rabbim ol diyo çok şükür :) o yüzden kafa rahat olsun
aynen katiliyorum canim.yumurtlama gununu hrsaplayip aman kacirmiym diye diye o gun iliski gorev boyutuna geciyor stres sıkıntı sarıyor imsani olacagi varsada olmuyor o yuzden

Kız muhabbet edek ne olmuş canım sklyr kocis yok :KK43:
nideenn yok kiz boyna youk :)) kizlar iki gundur ssabah aksam domates yyiyorum baska bse yiyesim yok 5 gun kaldi hafi bakam bide 3gundur uykuya doymuom sabah kocis erken gdio die malesef erken kalkınca gunduz
Ayyy ayyy bian hepimiz hmis olsak nasil oluruz ki acep die dusundum :))))))))

Haaariikaaaa olur bencee :)

Back