- 15 Nisan 2015
- 317
- 2.543
- 33
inşallah canım inşallah hepimizin bir an önce olsun hayırlısıyla kandil bugün dua edelim bol bolTam net bnde bilmiyorum cnm yanlis bilgi verip heveslendrmek istemem ns vardir bebis
Aynen cnm dua etmek kazim Rabbim tummm dualarimizi kabul etsin inssinşallah canım inşallah hepimizin bir an önce olsun hayırlısıyla kandil bugün dua edelim bol bol(
Hg melekimmmKizzzlaaarr :))))
İns vardr cnmmHayırlı kandiller kızlar hepinizinin kandili mübarek olsun, bendeki soon durum idrar testi yaptım dayanamadım negatif düşünmemeye çalışıyorum ama yarım saattir sanki kasıklarımdan içime iğneler giriyo ani sancılar batmalar vs. bu durumda psikolojik olamaz dimi ay çok dua ediyorum yaa inşşşallah bebiş vardır
İns vardr cnmm
Aaaa hamilesin :)))))))
Hg melekimmm
İnşallah! Kv moralimi çok bozdu çokkisttir o çıkardı bebeği napcanız gençliğinizi yaşayın deyip duruyo zorla söktürücü içtirecek (( allah islah etsin onu ne diyim
İcme sakin bekle biraz bosber kv takma sen dediklerineİnşallah! Kv moralimi çok bozdu çokkisttir o çıkardı bebeği napcanız gençliğinizi yaşayın deyip duruyo zorla söktürücü içtirecek (( allah islah etsin onu ne diyim
Canım yaa hamilesindir belki bi test yaaapp bence yaa
İcme sakin bekle biraz bosber kv takma sen dediklerine
Hayrlisi cnm stres yapma sen duymamazliktan gel ne diyim ki ya garip iste insanlar amann bsverrr dua et sen insss vardr bebissshiç istemiyo olmasını sinir bozmak için elinden geleni yapıyo dktor 1 tane bile kistin yok gayeet sağlıklısın dedi bana beklicem o yüzden canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?