Aynen kız ben bu kadar harekete alışık değilim. .anacigim çocukların peşinde koşmak çok zorWuuu baya yorulmussun bide kuafr isi olnca zaten insn daha bi ii oluo azdaha dinlen cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen kız ben bu kadar harekete alışık değilim. .anacigim çocukların peşinde koşmak çok zorWuuu baya yorulmussun bide kuafr isi olnca zaten insn daha bi ii oluo azdaha dinlen cnm
Hadi yaa kucukseler cok hareketlidrler gerci buyuk olsada hareketlilrdeAynen kız ben bu kadar harekete alışık değilim. .anacigim çocukların peşinde koşmak çok zor
Biri 5 biri 9 yasinda) çok tatlılar ama..olsada peşinde yorulsamHadi yaa kucukseler cok hareketlidrler gerci buyuk olsada hareketlilrde
Eveeeeettt gelinnn artık. Annelerinizi bekletmeyinnn.Ayyyy massallahhh Rabbim uzun omrler varsin inss:)) İns olur cnm artik olsun bebeisler gelsinlerdee kosalim yaaa
Senin kaç gün var canimmAyyyy massallahhh Rabbim uzun omrler varsin inss:)) İns olur cnm artik olsun bebeisler gelsinlerdee kosalim yaaa
Bekletmeyinnb artikk gelecekteki bebeisler duyunuz lutfenEveeeeettt gelinnn artık. Annelerinizi bekletmeyinnn.
6 gun var bebegim snnSenin kaç gün var canimm
Ayın 25inde de olacağım canım bugün ayin kaçı ki.? Kaç günüm var?6 gun var bebegim snn
9 gin var tatlim senin inss gelmezlerrrrrrAyın 25inde de olacağım canım bugün ayin kaçı ki.? Kaç günüm var?
Ins tabii bu ay geçen ay gibi yapmayacağım. Adetin geçmesini bekleyeceğim hemde 1 hafta9 gin var tatlim senin inss gelmezlerrrrrr
Geçen ay ilk defa test yaptım. İkinci çizgiyi gördüm çok heyecanlandıran. Adetten önce yanlış oluyor.bundan sonraki aylar bekleyecegimIns tabii bu ay geçen ay gibi yapmayacağım. Adetin geçmesini bekleyeceğim hemde 1 hafta
Benmde basima geldi o durum bnde beklicm bakalim hayrlisi artik cnm yaGeçen ay ilk defa test yaptım. İkinci çizgiyi gördüm çok heyecanlandıran. Adetten önce yanlış oluyor.bundan sonraki aylar bekleyecegim
Evet hayırlısı beklemek en güzeli, ,,,Benmde basima geldi o durum bnde beklicm bakalim hayrlisi artik cnm ya
Uu inanma ya Allah bilir cnm verende alanda RabbimdirKızlar biraz tuhaf gelebilir ama burcuma baktim bu yıl hamilelik yokmuş bana
Tabi öyle ama insan bunlara bile üzülüyorUu inanma ya Allah bilir cnm verende alanda Rabbimdir
Amannn tak tak nereye kadar ya hic takmicn aslinda rahat birakicn kendini Rabbim ne zaman ol derse o zaman olur cnmTabi öyle ama insan bunlara bile üzülüyor
Aynen canım. ...ya canım biz daha 5 aydır denmekteyiz sence nezaman bi doktora görüneyimAmannn tak tak nereye kadar ya hic takmicn aslinda rahat birakicn kendini Rabbim ne zaman ol derse o zaman olur cnm