- 15 Nisan 2015
- 317
- 2.543
- 33
Kesinlikle artik dostlat bebisler hobuste topik acar ordada devam ederiz kesinnnn biznideenn yok kiz boyna youk :)) kizlar iki gundur ssabah aksam domates yyiyorum baska bse yiyesim yok 5 gun kaldi hafi bakam bide 3gundur uykuya doymuom sabah kocis erken gdio die malesef erken kalkınca gunduz
Haaariikaaaa olur bencee :)
Rabbim hepimize guzelliklerini yasatsinn mutlu etsin bebis versin huzur versin en onmlisi uzun omur saglik versin inssHe vallah ben eminim bebisimiz olsa bu defa başka nedenlerden dolayı tipik acicaz :))))) ayyy ne bilim hayattan çok şey bekliyoruz vallah :)))
Gununuz nasil geciyo kızlar
Ne guzel isteeeHe vallah ben eminim bebisimiz olsa bu defa başka nedenlerden dolayı tipik acicaz :))))) ayyy ne bilim hayattan çok şey bekliyoruz vallah :)))
Gununuz nasil geciyo kızlar
AmiiinmnRabbim hepimize guzelliklerini yasatsinn mutlu etsin bebis versin huzur versin en onmlisi uzun omur saglik versin inss
Amiiiiiin inşAllah tez vakitde hepimiz hayirlisiyla hamis olup saglikla kucagimiza aliriz dostlerimOlucak olucakkk o bebisler bu gobislere gelecekkkk :)))
keşke spermleri depolayıp yanmızda goturme gibi bi icat olsaydıHadi yaaa ins kacmaz kacrmamaya bak sen
Hg annis adayi nasilsin bakalimmBen geldimmmmmm
İyiyim canını sen nasılsın. .kız bugün iyi uyumuşşum; ))Hg annis adayi nasilsin bakalimm
Hadi ya ne kadan guzel ii gelmistir uyku sana ohh keyifler mis desene :))İyiyim canını sen nasılsın. .kız bugün iyi uyumuşşum; ))
Aynen canım daha alamadım valla dün çok yoruldum kurs için belgeleri topladım Ankaranın bi ucundan .ordaan kuaföre gittim. Bi güzel temizlendimHadi ya ne kadan guzel ii gelmistir uyku sana ohh keyifler mis desene :))
Wuuu baya yorulmussun bide kuafr isi olnca zaten insn daha bi ii oluo azdaha dinlen cnmAynen canım daha alamadım valla dün çok yoruldum kurs için belgeleri topladım Ankaranın bi ucundan .ordaan kuaföre gittim. Bi güzel temizlendimordan eve geldim kaynim 2 çocuğunu bana bıraktı ben baktım. Sonra kaynim eltim eşim geldi gece yarısı yemek çay is bulasik bide onlar gelene kadar ütü yaptım ..Ölmüşüm. .ne çok uyudummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?