Bizde seviyoruz seni canım ne kursuna başlıyorsun.. ?Ben de dün giremedim.yemek temizlik koşturmaca. Bugunde şimdi çıkıyorum evden kursa başlayacagim .evraklar falan ayarliyacagim.sizleri çok seviyor ve hep merak ediyorum. .sürekli girmek istiyorum.hepinizin Cumasi ve Miraç kandili mübarek olsun...dualarımız kabul olsun ins
Amin canım siz evdesiniz okuyun bolbol banada dua edinn :*Gunaydin canlarim hayirli kandiller rabbim biz ve bizler gibi hayirli evlat isteyen tum kullarina salih evlatlar nasip eypesin. Duasi kabul olan kullanarinin dualarina katsun inşAllah
canim ben de duydum onu okudumda cok doktoruma sordum bos bos bakti bana ne o dedi ben bilmiyirum hicte duymadim varsa getir bakim dedi ama almadim bendePre seed jelini deneyen varmı kızlar hamileliği kolaylaştırıyormuş ?
Kiz ondan degil 9 aydır diyorum ki hiç bişe yapılmadı elde var 0 yani... 2 senelik evliyim ilk 3 ay korundum sonra bıraktım o zamandan beri... tabiki Allah senelerce olmayanlara versin önceKizzz daha 9 aydır çocuk istiyo boyle kendini çaresiz hissediyosunnn simdi ben ne yapım Allahina :)))) rahatla yaa
Bende yarın sorayım doktora gidicem işe yararmı bilmiyorumki 139 lira ucuzda bişey değil :Scanim ben de duydum onu okudumda cok doktoruma sordum bos bos bakti bana ne o dedi ben bilmiyirum hicte duymadim varsa getir bakim dedi ama almadim bende
aynen canim sor bakalim ne dicek bende merak ediyorum canim bu jeliBende yarın sorayım doktora gidicem işe yararmı bilmiyorumki 139 lira ucuzda bişey değil :S
Hayrlisi diyelim cnm ins hamissindir :)Arkadaşlar merhaba;
Hayırlı cumalar,hayırlı kandiller hepinize..
Dün eşim bana son 1 haftadır ilişki sırasında vajinamın çok fazla ıslak olduğunu söyledi daha önce böyle değildi bir tuhaflık var dedi.gerçekten de normal zamanda da akıntım fazlalaştı hiç böyle olmazdı.neden olur sizce adet olmama 1 hafta var bu arada inşallah oolmam gerçii:)))
böyle bi belirtisi varmı hamileliğin ben araştırdım ama bulamadım bişey deHayrlisi diyelim cnm ins hamissindir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?