- 12 Nisan 2015
- 3.217
- 23.731
- 308
- 32
Enfeksiyondan hep canm bencede. Bi kurtulsak eczaneden vajina temizleyici alacagim
Dur kız ya doktor dışında birşey yapma bak ben inanıyorum gebelik oluşsa da yediğimiz ictigimizden sonlaniyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Enfeksiyondan hep canm bencede. Bi kurtulsak eczaneden vajina temizleyici alacagim
canim ne güzel doktorun varmişMerhaba canım. Benim şimdiye kadar gittiğim hastanelerin hepsi öyleydi ha devlet ha özel. Simdi gittiğim doktor o kadar yoğun olduğu halde her vasıtasıyla 15 dk fazla ilgileniyo iki odası var biri muayene biri de danışma odası hem üstümu çıkarıp belden yukarimi kontrol etti hemde alttan baktı coook ilgileniyordu numarasını falan da verdi basın skstiginda soru sormak için bile olsa arayın dedi bana da eşime de her turlu soru sordu. İstanbul daysaniz anadolu yakasında oneririm. Beykoz tarafında bi hastane özel. Ve doktora sadece bi kere muayene parası verdim 6 defa üst üste yumurta takibi yaptı hic para istemedi. İstese bile gözümüze gelmiyo artık vallah o kadar bos yere bos doktorlara para harcadikki. En azından bu ilgileniyo
canim ne güzel doktorun varmiş
inşallah hayirli sonuçlar alirsin canim tez zamandaVallah ben çok memnunum canım :) bakalım nasil sonuç alcam.
inşallah hayirli sonuçlar alirsin canim tez zamanda
Amiiiin inşallah bu mubarek gecede rabbim dualarimizi kabul ederÖnce sizzz :))) sonra beeenn. Vallah kimseyi realde tanımıyorum görmedim ama coook sevdim burda yazan duygularınıza ortak olan herkesi Allahım en kısa zamanda hayirli evlat sahibi eylesin inşallah :)
Amiiiin inşallah bu mubarek gecede rabbim dualarimizi kabul eder
Anladım cnm cım çok teşekkür ederim... bu arada sakarya da oturuyorum ve doktor arayisindayim bakalım inşallah senin doktorun gibi birine rastlarim hayırlısı...Merhaba canım. Benim şimdiye kadar gittiğim hastanelerin hepsi öyleydi ha devlet ha özel. Simdi gittiğim doktor o kadar yoğun olduğu halde her vasıtasıyla 15 dk fazla ilgileniyo iki odası var biri muayene biri de danışma odası hem üstümu çıkarıp belden yukarimi kontrol etti hemde alttan baktı coook ilgileniyordu numarasını falan da verdi basın skstiginda soru sormak için bile olsa arayın dedi bana da eşime de her turlu soru sordu. İstanbul daysaniz anadolu yakasında oneririm. Beykoz tarafında bi hastane özel. Ve doktora sadece bi kere muayene parası verdim 6 defa üst üste yumurta takibi yaptı hic para istemedi. İstese bile gözümüze gelmiyo artık vallah o kadar bos yere bos doktorlara para harcadikki. En azından bu ilgileniyo
napıyorsun canımm yalnız mısın bugündeKimsecikler yokkk muuuu
Anladım cnm cım çok teşekkür ederim... bu arada sakarya da oturuyorum ve doktor arayisindayim bakalım inşallah senin doktorun gibi birine rastlarim hayırlısı...
bende paraya açimıyor um boşuna 9 ay gitti ona yanıyorum off Allahım hayırlısini versin bizlere
napıyorsun canımm yalnız mısın bugünde
özlemekte güzeldir bazen napimm bende tv bakıyoruz biraz buaya bakıyorum az da yorgunum öyle idare ediyorumEveeet yaa yanlizim dostlarım yanlizim yanliz kocami çok özledim yaa sen ne yapion
özlemekte güzeldir bazen napimm bende tv bakıyoruz biraz buaya bakıyorum az da yorgunum öyle idare ediyorum
gezdim dolaştım valla bugün işi gücü bitirdim ya bi geldim yemek yaptım tekKız naptin da yorgunsun :))))
gezdim dolaştım valla bugün işi gücü bitirdim ya bi geldim yemek yaptım tek
off biraz nette bakındım da stresim yok ya kendime stres arıyorum valla bende tiroid var ya onun ürettiği anti tpo diye bişey var o gebeliğe engel diye bişi okudumda inşallah öyle değildir çünkü benimde yüksek anti tpoİyi yaptın canım :)/gözlerin fildir filir :))
off biraz nette bakındım da stresim yok ya kendime stres arıyorum valla bende tiroid var ya onun ürettiği anti tpo diye bişey var o gebeliğe engel diye bişi okudumda inşallah öyle değildir çünkü benimde yüksek anti tpo
doğru diyorsun canım olacağı varsa hiç bişey duramaz önündeCanım benim yaaa yok öyle birşey yaaa doktora git tedavini aksatma bitanem kafanj sabit gitsin her ay herşey değişebiliyor ben eminim. Allahu teala ol derse tastan çiçek çıkarır can yaratır amenna. Bunun bilincinde olup devam edelim