yok kız o çizgiden bendede var bacıımmmmKızlar Kızlarrr şokingenlerdeyimmmmaynada baktığımda göbek deliğimden taaa aşaağıya kadar uzanan hafif bi çizgi gördümmmm sonra dedim ki eşofmanın çizgisinden olmuştur baya bi bekledim ve şu an hala orda duruyor Allahım Yarabbbim sıyırdım iyice ... Bu çizginin hamişsem bile bu kadar erken çıkması imkansız düşünce gücüyle kendimi hamile bırakacam sonunda töbe bismillahhhhhhhh
Merhaba arkadaşlar, ben 1 yıldır evliyim evlendiğimden beri çocuk sahibi olmak istedik fakat henüz nasip olmadı. dün hormon testimin sonuçları çıktı benim merak ettiğim şu bilen varsa aranızda bu sonuçlardan en önem verilen değer hangisidir estradiol mu yoksa TSH LH hormonlarımı bilen var mı acaba?
Hg cnm Rabbim en kisa surede nasip eder ins. Ben bilmiyorum ama bilenler mutlaka vardir bu topikte biraz bekle yazarlar mutlaka diye dusunuyrm
Allahm ya rabbim kızlar haberleri izledim ve sooktaymmm.. bi kadin dogum yapip hastaneden bebegini gormedn kacms.. raabbm en iyisini bilr ama ellerimizi acip dua ediyruz rabbmn hediyesine nail olanlar ise buna hice sayip o güzellikleri gormezden geliyolar. Hem o minik yavruya yazk hem gunah.. allah islah etsn gozlerm doldu resmen..
noldu kuzum neden sancın varKızlar yaaa sancim vardı pek gremedim kusura bakmayın :-* Nasılsınız bakalimmmmm neler yapiosunuzzz ?
kızlar ben bi yarım saat kaçar börek sarıp hemen gelecem mucuukkkk
21 yaşımdayım 8.ayın içindeyim olmuyorbende bi sorun yok doktora gittim esimde de yoktur sanmiyorum
Sen nasilsn tatlisii :) agrlarn nasiCanimm merhaba aramıza hoş geldin rica etsem sonuçların yanindaysa bakıp yazabilir misin burda bilgisi olan arkadaşlar cevap verip karsilastirsin ben de cevap veririm TSH Lh ve prolaktin değerleri önemlidir canım.
Oyyy yerim ben seniiiine güzel de idare ediyosun evet bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar cevap verir inşallah :)
Bunun gibi nice şeyler var canım vallahi Allah herbirimizi farklı şeylerle siniyo Allahım en iyisini sen bilirsin kaldiramayacagimiz yükü verme bize Ya Rabbkm
Hangugi ayda ewleendn cnm hosgeldn buarada21 yaşımdayım 8.ayın içindeyim olmuyorbende bi sorun yok doktora gittim esimde de yoktur sanmiyorum
Berf0o0o tabi cnm ne demek udare edicez tabi, bak sen raharszlanmssn gecmistir ins kuzum iyisindir, ole durumlarda topigi ayakta tutuyoruz :) seviyoruz kiz topigini de seni de
noldu kuzum neden sancın var
21 yaşımdayım 8.ayın içindeyim olmuyorbende bi sorun yok doktora gittim esimde de yoktur sanmiyorum
Elhamdülillah Rabbime inşallah iyi olcam tatlimmmSen nasilsn tatlisii :) agrlarn nasi
Way anasini beklemyz gelr beklerz gelmezler eyy kirmizilar sizin bizimle zorunuz ne kuzum :))Merhaba canım aramıza hoş geldinkuzum yaa daha yeni evlisin bismillaaah daha çiçeği burnunda gelinim azıcık dayan olacak inşallah Allahın izni kuvvetiyle inşallah hepimiz seninle ayni durumdayız burda yazan herkes kimi yeni istiyor kimi başından beri. Naaapicaz takmicaz canım tedavimixi olalım tabi ama uzulmiyelim kuzum. Bi rahatsızlığın varmı doktor ne diyo?
Elhamdülillah Rabbime inşallah iyi olcam tatlimmmkirmizilari bekliyorum sancim ondan canım gelemiyo onlarda :)))
Way anasini beklemyz gelr beklerz gelmezler eyy kirmizilar sizin bizimle zorunuz ne kuzum :))
Hosbuldum canımm ekimin sonunda evlendimHangugi ayda ewleendn cnm hosgeldn buarada
ARKADAŞLAR!!!! bi soru sordum bakmanız mümkün mü? akıntım var acil yardım adı altında nolur bi cevapppppppppppppppppppppp
canm oncelkle hosgeldn estradiol dedgn hakknda bi bilgm lh yide anlamadm eger ploraktnse sut hormonu oluyor ki onemldr tsh de onemldr canm cnku hormonlarla alakali bi deger onlar dktruna sormadn miMerhaba arkadaşlar, ben 1 yıldır evliyim evlendiğimden beri çocuk sahibi olmak istedik fakat henüz nasip olmadı. dün hormon testimin sonuçları çıktı benim merak ettiğim şu bilen varsa aranızda bu sonuçlardan en önem verilen değer hangisidir estradiol mu yoksa TSH LH hormonlarımı bilen var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?