• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Kusura bakmayın sorunuzu buraya mi yazdiniz? Kaçırmış olabilirim. Ne akıntısı canım regli misin hamis misin anlatır misin?
merhaba. sorumu kadın hastalıkları bölümüne yazdım henüz hamiş değilim :) ama çok istiyoruz. sorunum akıntımın çok olması.. doktor fitil verdi kullanıyorum mümkün olduğu kadar da ileri itiyorum fakat iç çamaşırıma akıyo fitil kremsi bi şekilde. faydası oluyor mudur bilemedim :(

merhaba. sorumu kadın hastalıkları bölümüne yazdım henüz hamiş değilim :) ama çok istiyoruz. sorunum akıntımın çok olması.. doktor fitil verdi kullanıyorum mümkün olduğu kadar da ileri itiyorum fakat iç çamaşırıma akıyo fitil kremsi bi şekilde. faydası oluyor mudur bilemedim :KK43:

Cevap verdim sorunuzla ilgili. Buraya da yazayım . fitili iltihabi akıntıyı kurutsin diye vermiştir canım çok normal akıntı akması içim temizleniyo :))

Canım benim ya Allah razi olsun ayakta duruyo vallah sizin sayenizde :-* geçmedi daha sancim kırmızılar da gelmiyo piko miko azdı sanırım :))))) iki aydır boyleyim iste gecikiyo ve sancilaniyorum olmadigim halde Allah şifa versin

Canimm ya regli olcam herhalde sancim var :) ne iştir ya ne gelen var ne giden :))
Cnm bak gecen gun de konustuk o zamn napiyoruz kilo veriyoruz :) pkoya yenilmiyoruz :) accik tutcaz bogazi napalim :)

Öyle vallah az yiyom artik söz verdim :)))))

Elleri opulecesi öğretmenlerim benimm Allahım işinizi rast getirsin inşallah :)

Kiyamam ya abur cubur falan vazgecmesibcok zor anliyrm seni ben de bu ay soz verdim kendime almicam artik yedigime ictigime dikkat etcem insallah. Gunde bi kahve iciyorum sence sakincasi olur mu datlum

Kiyamam ya abur cubur falan vazgecmesibcok zor anliyrm seni ben de bu ay soz verdim kendime almicam artik yedigime ictigime dikkat etcem insallah. Gunde bi kahve iciyorum sence sakincasi olur mu datlum
Walla bn hep yiom azalma aklimdan ble gecmio bnm bildigm gunde bi turk kahvesi adeti duzenlestrrms bnm ablam bekarken duzenszdi hergun iciodu duzenli oluodu yani ne kadr dogru bilememde

Back