• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Bak sana anlatım hayal et :)) isigi kapatmisim tv8 survivor izliyorum uzanmisim öyle üstümde battaniye var saclarimla oynuyorum bi buraya bi survivora bakiniyorum :-* :)))
Kiz saçlar la oynamak disinda aynii :)))) esimde film almaya gtti cnm pasta cekmisti pastane aryo galibaa :)(;

lise kuzum, müdür yardımcımız kibarca çemkirdi!
bir de yüksek lisans tezi yazıyorum .
bebiş bile yapmak için çabalıyorum
kızlar düşünün yani halimi
Allah yardimcin olsun cnm mudurlar oyle napcan, bizim de bugun olaganustu toplanti vardi dediginin aynisi oldu yani kisaca.
Bebis de olur ins bi bakmissin bu yogunlugun icinde bi supriz oluverir :)))

Kiyamam ya abur cubur falan vazgecmesibcok zor anliyrm seni ben de bu ay soz verdim kendime almicam artik yedigime ictigime dikkat etcem insallah. Gunde bi kahve iciyorum sence sakincasi olur mu datlum

Canım vallah bende ülser var kafein tuketemiyorum :)) ama bu konuyla ilgili herkes birşey diyo ya kahve iyi diyolar ama bazıları da hormonları bozduğunu söylüyor. Erkekler için iyi değil onu biliyorum da doktor yasaklıyordu sperm kalitesi dusuk olanlara :)

Canım vallah bende ülser var kafein tuketemiyorum :)) ama bu konuyla ilgili herkes birşey diyo ya kahve iyi diyolar ama bazıları da hormonları bozduğunu söylüyor. Erkekler için iyi değil onu biliyorum da doktor yasaklıyordu sperm kalitesi dusuk olanlara :)
Hmm esim ucmiyo Allah tan. Ogrendigim iyi oldu sagol datlum :) ben de azaltiyim biraz olur biter :)

size haberlerim var bu ay yine doktora kontrole gitttim prolaktin değerim yüksekti kızlar şubat ayında ilk defa kontrol için gittiğim doktor sayesinde öğrendim. şubatta prolaktinim 35 çıktı. iki ay dostinex kullandım pzt perş yarım tablet içtim. sonra baktım değerim nisan ayında 0.6 ya düşmüş
ardından mayısta yani bugün ölçtürdüm, 0.9 doktor artık iki haftada bşr yarım verdi aynı ilacı.
kızlar regl dönmemlerinizde ağrı kesici içmeyin yumurtlamaya zarar verirmiş

gebelik düşünüyorsanız mutlaka eczaneden folik asit alın
piyasada üç çeşit var ben folidoce kullanıyorum içinde b 12 de var.
regl dönemlerimde şiddetli ağrım var deedim doktora bol bol ılık duş ve yürüyüş önerdi.

Ayy kiyamammm benim de canım sakız istiyo ne alakaysa :))) bi de cignerken gor gülmekten olursun :)))))) cingeneler gibi cart curt port pirt diye cignyorum :))
Bende kocis kizio ole bana ama bu aksam film alamaya gderken soylendm durdm befesm bitene kadar konustm bde bn cok hizli konusiom agzimi kapatyo bayagi bi gurestk tabiri caizse yani cocuk gbi dovustk arda cnm acitio ozur dlio bnde baslym solenmeye cok komiktk :) ay berden nereye gectm :))

kızlar kadın doğum hekiminize mutlaka gidin ister gebe kalmak isteyin ister gebelik planlamayın.
vajinal muayenden korkmayın hiç canınız yanmıyor.
kontrol altında olun, olası bir sorunu erkenden farkeder tedavi olursunuz. ben evlendikten 5 ay sonra gittim neden geç kalmışım diye kendime kızdım.

size haberlerim var bu ay yine doktora kontrole gitttim prolaktin değerim yüksekti kızlar şubat ayında ilk defa kontrol için gittiğim doktor sayesinde öğrendim. şubatta prolaktinim 35 çıktı. iki ay dostinex kullandım pzt perş yarım tablet içtim. sonra baktım değerim nisan ayında 0.6 ya düşmüş
ardından mayısta yani bugün ölçtürdüm, 0.9 doktor artık iki haftada bşr yarım verdi aynı ilacı.
Hadi ya dun cok agrinca okulda zor durumda kaldim attim bitane ben :s bi daha icmiyim ben o zaman

gebelik düşünüyorsanız mutlaka eczaneden folik asit alın
piyasada üç çeşit var ben folidoce kullanıyorum içinde b 12 de var.
regl dönemlerimde şiddetli ağrım var deedim doktora bol bol ılık duş ve yürüyüş önerdi.
Bnde ewde var ondan ilk hamilelgmde doktr vermsti aynisi ama bn icmiom icsemmi ki bak sn ole deynce :)(

Bende kocis kizio ole bana ama bu aksam film alamaya gderken soylendm durdm befesm bitene kadar konustm bde bn cok hizli konusiom agzimi kapatyo bayagi bi gurestk tabiri caizse yani cocuk gbi dovustk arda cnm acitio ozur dlio bnde baslym solenmeye cok komiktk :) ay berden nereye gectm :))
Biri karate yapar ( Berf0o0o Berf0o0o ) biri dovusur kendinize dikkat edin yavrular :) ama cok eglencelisiniz yawwww:)

Bn bekarken her adetimde icerdm ewlendkten sonra belki hamileymdr die daa hic icmedm ilk gebelkte bnde enfeksyon vardi zaten onun icin gttigmde ogrenmstm onun icn verilen ilaci ble suda eritmeydi bi paketti hepsini icmemstm bebise bsey olur die ama ynede oldu nasp :((

Back