merhaba. sorumu kadın hastalıkları bölümüne yazdım henüz hamiş değilim :) ama çok istiyoruz. sorunum akıntımın çok olması.. doktor fitil verdi kullanıyorum mümkün olduğu kadar da ileri itiyorum fakat iç çamaşırıma akıyo fitil kremsi bi şekilde. faydası oluyor mudur bilemedimKusura bakmayın sorunuzu buraya mi yazdiniz? Kaçırmış olabilirim. Ne akıntısı canım regli misin hamis misin anlatır misin?
Hmm kacnda bnde kasim 22Hosbuldum canımm ekimin sonunda evlendim
merhaba. sorumu kadın hastalıkları bölümüne yazdım henüz hamiş değilim :) ama çok istiyoruz. sorunum akıntımın çok olması.. doktor fitil verdi kullanıyorum mümkün olduğu kadar da ileri itiyorum fakat iç çamaşırıma akıyo fitil kremsi bi şekilde. faydası oluyor mudur bilemedim
Cnm bak gecen gun de konustuk o zamn napiyoruz kilo veriyoruz :) pkoya yenilmiyoruz :) accik tutcaz bogazi napalim :)Canım benim ya Allah razi olsun ayakta duruyo vallah sizin sayenizde :-* geçmedi daha sancim kırmızılar da gelmiyo piko miko azdı sanırım :))))) iki aydır boyleyim iste gecikiyo ve sancilaniyorum olmadigim halde Allah şifa versin
Canimm ya regli olcam herhalde sancim var :) ne iştir ya ne gelen var ne giden :))
Way anasini beklemyz gelr beklerz gelmezler eyy kirmizilar sizin bizimle zorunuz ne kuzum :))
Tv de seksenler acik tingirdiyo, esim isiyle ugrasiyo ben de elde telefon forumda konudan konuya daldan dala misali :) sen peki sen ???????????Kizlar napiosunuz suan bakim merk ettm :)
Sınav notları gireceğim ama buraya takıldım kızlar,
Öyle vallah az yiyom artik söz verdim :)))))Cnm bak gecen gun de konustuk o zamn napiyoruz kilo veriyoruz :) pkoya yenilmiyoruz :) accik tutcaz bogazi napalim :)
Elleri opulecesi öğretmenlerim benimm Allahım işinizi rast getirsin inşallah :)Sınav notları gireceğim ama buraya takıldım kızlar,
lise kuzum, müdür yardımcımız kibarca çemkirdi!Ay cnm Allah kolaylik versin daha iki hafta var ama senin lise mi ortaokul mu hangisi
estağfurullahÖyle vallah az yiyom artik söz verdim :)))))
Elleri opulecesi öğretmenlerim benimm Allahım işinizi rast getirsin inşallah :)
Öyle vallah az yiyom artik söz verdim :)))))
Elleri opulecesi öğretmenlerim benimm Allahım işinizi rast getirsin inşallah :)
Aynen gulum :)Bende napim esimi bekliom hepimizn yv ler ack elde telefnlar :)
Kizlar napiosunuz suan bakim merk ettm :)
Walla bn hep yiom azalma aklimdan ble gecmio bnm bildigm gunde bi turk kahvesi adeti duzenlestrrms bnm ablam bekarken duzenszdi hergun iciodu duzenli oluodu yani ne kadr dogru bilememdeKiyamam ya abur cubur falan vazgecmesibcok zor anliyrm seni ben de bu ay soz verdim kendime almicam artik yedigime ictigime dikkat etcem insallah. Gunde bi kahve iciyorum sence sakincasi olur mu datlum
pico için canını sıkma kuzumestağfurullah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?